Koti Uutisia Saksalainen poliisi pakolaisista: “Emme voi pidättää heitä”

Saksalainen poliisi pakolaisista: “Emme voi pidättää heitä”

3

UK_saksalainen_poliisi

Saksalainen poliisi on kertonut Bild-lehdelle, ettei poliisi voi tehokkaasti taistella pakolaisten aiheuttamaa rikollisuutta vastaan ilman, että poliisia syytetään liiallisesta voimankäytöstä tai rasismista.

Poliisi myös kertoi, miten he kirjaavat väärin pakolaisten tekemiä rikoksia: “Eräs turvapaikanhakija halusi viiltää kaverinsa kaulan auki. Rikospaikkaraportissa mainitaan kuitenkin vain vakavien vammojen aiheuttamisesta eikä murhayrityksestä. Tämä näyttää paremmalta tilastoissa.”

Pakolaisten loukkaava käytös naisia kohtaan on myös säännöllistä: “Juna-asemilla naisia häiritään seksuaalisesti ja loukataan säännöllisesti. Kun mainitsemme porttikiellosta alueelle, he huutavat meille: “Et ole minun poliisi! Sinä olet rasisti!”

Poliisi mainitsi lisäksi, miten ylemmät käskyt ohjeistavat, ettei pakolaisia saa pidättää: “Meidän sääntömme on, että parempi antaa heidän juosta karkuun.”

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

 1. Hohhoijaa. Mitä ne vieläkin sitä “rasisti” -sanaa pelkää -.- Eihän se enää edes tarkoita mitään.

  Luulisi poliisin välittävän enemmän turvallisuuden ylläpidosta kuin siitä mitä vihervasemmiston “hyödylliset idiootit” ja neekerit sanoo. Ei kai sitten, näin Euroopassa ja varsinkin Saksassa ja Ruotsissa. Kaikesta tällaisesta paskasta pääsisi helpommin eroon jos vain uskallettaisiin olla ylpeitä valkoisuudesta riippumatta siitä mitä muut sanoo. White Pride World Wide!

 2. Millä tavoin ja missä vaiheessa saksalaiset heräävät?

  Mikä on se sytyke saksalaisten roviossa?

 3. Sanasta “pakolainen” tuli mieleen kommentti:
  ”Sanojen merkityksillä pyritään vaikuttamaan ajatteluun. Kielihuijausta on jo se, että laittomasti maahan tulleista käytetään termiä pakolainen, vaikka lähes jokainen heistä tulee turvallisen maan kautta, eikä täten ole YK:n eikä EU:n määritelmien mukaan pakolainen.”

  Kommentoija Halfdan, 18.1.2016 11:27
  (http://riikkapurra.net/2016/01/17/kotouttaminen-ja-palkkojen-alentaminen/)

Comments are closed.