Koti Uutisia Ulkomaat Saksalainen journalisti: “Kukaan ei usko Syyrian kaasuiskuihin”

Saksalainen journalisti: “Kukaan ei usko Syyrian kaasuiskuihin”

1

Saksalainen journalisti Uli Gack, joka toimii valtiollisen ZDF-kanavan ulkomaanlähettinä, sanoi äskettäin, että kaikki ne, joita hän on Douman kaupungin lähellä haastatellut väitetystä kaasuiskusta, ovat varmoja siitä, ettei iskua koskaan tapahtunut.

Gack ei ole ensimmäinen journalisti, joka kyseenalaistaa länsimaiden väitteen siitä, että Syyrian presidentti Bašar al-Assad olisi määrännyt kemiallisen kaasuiskun Douman kaupunkiin. Myös tutkiva journalisti Robert Fisk on kyseenalaistanut väitteet kaasuiskusta.

Se, että useampi länsimainen journalisti kyseenalaistaa sen, tapahtuivatko väitetyt iskut, on merkittävä kehitys Syyrian kriisin raportoinnissa. Aikaisemmin suurimmat väitteen kriitikot ovat olleet venäläiset lehdet ja TV-kanavat kuten RT.

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Eivät usko ei, mutta tyhmät lampaat täällä lännessä uskovat sionistien valheita ja näin antavat yleisen hyväksynnän Syyrian tuhoamiseen… Toivon todella Syyrian hallituksen voittavan ja hävittävän jokaisen terroristin mikä eteen tulee, on se sitten islamisti tai sionisti. Israel on terroristivaltio, turvapaikka kaikille juutalaisille, jotka paraikaa tuhoavat torakan lailla terveitä ja vahvoja valtioita sisältäpäin. Minkään näköisiä intressejä (((näillä))) ei ole tehdä päätöksiä kansojemme hyväksi, vain ja ainoastaan intressit alistaa ja rahastaa meitä viimeiseen asti rakentaen heidän terroristivaltiotaan meidän kustannuksellamme.

Comments are closed.