Koti Uutisia Ulkomaat Saksaan “pakolaisena” saapunut mies paljastui Isis-komentajaksi

Saksaan “pakolaisena” saapunut mies paljastui Isis-komentajaksi

4

Saksaan 2015 pakolaiskriisin yhteydessä saapunutta rotumuukalaista syytetään oikeudessa terrorismirikoksista. Syyttäjän mukaan rotumuukalainen oli ääri-islamistisen Isis-terroristijärjestön komentaja.

Pakolaiskriisin aikana johtavat poliitikot ja kulttuurimarxistit valehtelivat toistuvasti, ettei siirtolaisten mukana saapuisi terroristeja Eurooppaan. Sittemmin valheet on lakaistu kaikessa hiljaisuudessa maton alle, sillä kriisin aikana saapuneet ovat suorittaneet terroristi-iskuja eri puolilla Eurooppaa.

Saksan tuore terrorismioikeudenkäynti on yksi naula lisää poliitikkojen valheiden arkkuun. Syyttäjien mukaan 33-vuotias syyrialainen “turvapaikanhakija” (jonka nimeä ei ole julkistettu) on toiminut Isis-taisteluyksikön johtajana. Lisäksi rotumuukalaista syytetään ampuma-aserikoksista sekä kidnappauksista. Kidnappausten uhrien kohtalosta ei ole varmaa tietoa.

Lähde: Breitbart

4 KOMMENTIT

 1. Tuossa on vain se ero että täällä Migri ja poliitikot olivat tietoisia jokaisen tulijan taustoista koska ne oli tarkistettu.Se on vaan ihmeellistä kun täälläkin melkoinen piikki henkirikoksissa ja raiskauksissa niin nämä vastuu henkilöt eivät kanna vastuutaan ja sama saa jatkua

 2. On hyvä muistaa se, että Suomi käyttää yli 13 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

  Tuo 13 miljardia euroa jakautuu kunnille ja valtiolle maksettavaksi. Tuolla summalla ja samalla päättäväisyydellä jolla elintasopakolaisia eli pakolaisia ja turvapainahakijoita hoidetaan, olisi köyhyys, asunnottomuus ja työttömyys poistettu ajat sitten.

  Kaikki nykyiset leikkaukset ja verojenkorotukset olisi voitu perua ja korottaa opintotukea, työttömyyskorvausta, kansaneläkettä 30%. Lisäksi poistaa työttömyyskorvauksesta 20% vero.

  Silti rahaa olisi jäänyt yli 10 miljardia euroa tuosta 13 miljardista muuhun käytettäväksi. Esimerkkejä:

  Kansalaispalkka, mullistamaan kotimaisen tuotannon maksukykyisten asiakkaiden runsaan määrän ansiosta.

  Muuttaa laaja osa saastuttavasta teollisuudesta ja energiantuotannosta saasteettomaan.

  Kouluttaa nuoriso tasolle jossa yllättävänkin suuri prosentti voisi saada korkeapalkkaista työtä kotimaassa tai ulkomailla.

  Käyttää rahat soluttautumaan vieraisiin valtioihin, jotta näissä tehtäisiin sama puhdistus. Tästä tulisi ostokyvykäs kauppakumppanimaa meille.

  Mitä vielä, vanhusten olot paremmiksi, pakolliset laihdutuskuurit liikalihaville edellytyksenä täydelle sosiaalituelle, jne.

  Viimeksi mainittu on täysi mahdottomuus koska nykyiset viranomaiset ovat suurten lääke- ja sairausteollisuuskorporaatioiden käsikassarana.

Comments are closed.