Koti Uutisia Saksaan odotetaan tänä vuonna 400 000 turvapaikanhakijaa

Saksaan odotetaan tänä vuonna 400 000 turvapaikanhakijaa

3

Saksan viranomaiset otaksuvat 400 000 henkilön hakevan turvapaikkaa maasta kuluvan vuoden aikana.

UK_turvapaikanhakijat

Saksan maahanmuuttovirasto BAMF ilmoitti helmikuussa odottavansa noin 300 000 henkilön turvapaikan hakua maahan vuoden 2015 aikana. Tämä ennuste on nyt muuttunut.

Koska ensimmäisen vuosineljänneksen aikana maahan on saapunut jo yli 85 000 turvapaikanhakijaa, viranomaiset ovat nyt kertoneet odottavansa 400 000 hakemusta. Sekä ensimmäisen vuosineljänneksen määrä että arvioitu kokonaismäärä 400 000 tarkoittaa kaksinkertaista turvapaikka-anomusten määrää vuoteen 2014 verrattuna.

Saksa on Ruotsin ohella maa, joka myöntää eniten oleskelulupia Euroopassa. Kansan tyytymättömyys maahanmuuttajia kohtaan on kuitenkin ollut Saksassa suurta. Vastaanottokeskuksiin on kohdistettu hyökkäyksiä ja erään saksalaiskylän kaupunginjohtaja joutui jättämään virkansa, sillä hän tunsi, etteivät muut viranomaiset huomioineet “uusnatsien vihamielisyyttä”, joka kohdistui hänen tukeensa suunnitteilla olleelle vastaanottokeskukselle.

Rakenteilla ollut vastaanottokeskus vaurioitui myöhemmin tulipalossa, minkä vuoksi kymmenien turvapaikanhakijoiden saapuminen pieneen kylään jäi kysymysmerkiksi.

Lähteet: Nordfront.net, Nettavisen

3 KOMMENTIT

 1. Kammottavaa kehitystä. Saksa on edelleen miehitetty maa, sillä on laiton Terijoen hallitus, Naton miehitysjoukot pitävät jöötä, kansa pakotetaan elättämään ikuisesti terroristivaltio Israelia ja varustamaan sen laittomia sotia käyvää terroristiarmeijaa, ja nyt se saa vielä niskaansa täysimittaisen rotumuukalaisten invaasion eikä se saa edes rauhanomaisesti vastustaa sitä. Niin hullua kuin se onkin, Saksan viimeinen perustuslaillinen hallitus on edelleen se, minkä Adolf Hitler saneli testamentissaan. Vallanpitäjät on vaihdettu laittomasti, ilman kansan valtakirjaa, ja Saksa ei ainoastaan ole menettänyt itsenäisyyttään vaan on yksinkertaisesti lakannut olemasta kansallisvaltiona.

 2. 400 000 elintasopakolaista!! Mihin ne aikoo noi tunkea??

  Koskahan tulee ruottalaisten vastaisku mallia “Saksalaiset ottavat arvion mukaan tänä vuonna 400 000 koneinsinööriä. Meidän täytyy siis ottaa 600 000, että voitamme natzzzzit ja todistamme, ettemme ole rasisteja”.

  Tää hulluus ei varmaan lopu ennen kuin alkaa luodit lenteleen tai miinoitetaan Välimeri ja palautetaan nykyiset rikastajat kotiin.

  • “Tää hulluus ei varmaan lopu ennen kuin alkaa luodit lenteleen tai miinoitetaan Välimeri ja palautetaan nykyiset rikastajat kotiin”

   Hulluus loppuu vain hoitelemalla ensin pois päiviltä Eurooppaa johtavat juutalaiset ja niiden ohjaamat tärkeimmät tukijoukot ja tämä prosessi tulee käydä läpi jokaisessa Euroopan maassa myös Suomessa hyvin perinpohjaisesti.

   ja sama prosessi tulee käydä läpi myös tietysti Usassa ja Venäjällä sekä jokaisessa maapallon maassa. Juutalais-Talmudistisen maailmanruton perinpohjaisen hävittämisen jälkeen pahasta päästään eroon, niin maapallolla koittaa mahtava ikiaikainen eri kulttuurien, kansojen, rotujen välinen, rauhan, ystävyyden, kehittymisen, onnellisuuden, yms. hyvien asioiden aikakausi.

   Ps. luonnollisesti en vaadi kaikkien juutalaisten teloittamista vaan vain sen pahimman j-eliitin ja niiden merkittävimpien tukijoiden, myös siis ei- juutalaisten teloittamista tai tuomitsemista ankariin rangaistuksiin harjoitetusta rikollisuudesta ja pahanteosta maapallon ihmisiä vastaan.

 3. Sääli että niin kaunis maa on mennyt piloille pääosin toisen maailmansodan jälkeisen juutalaisten huijauksen myötä…

 4. Hitler kääntyi haudassaan.
  Deutschland Erwache! Saksa kuuluu saksalaisille!

Comments are closed.