Koti Uutisia Saksa saattaa alkaa karkottaa työttömiä EU-maahanmuuttajia

Saksa saattaa alkaa karkottaa työttömiä EU-maahanmuuttajia

6

UK_arbeitslos

Saksassa harkitaan lakialoitetta, joka sallisi työttömien EU-kansalaisten karkottamisen maasta, jos nämä eivät ole työllistyneet kolmessa kuukaudessa. Lakialoite valmistunee kokonaan kesäkuuhun mennessä.

Sosiaalietuuksien myöntämistä työttömille maahanmuuttajille halutaan myös vaikeuttaa. Saksan hallituksen mukaan EU:n jäsenmaa saa halutessaan lyhentää EU-kansalaisen työnhakuaikaa.

Saksa on ollut huolissaan Bulgariasta ja Romaniasta tulleisiin, joilla on ollut suuria vaikeuksia työllistyä. Useimmiten tulijat ovat romaneja.

Myös Iso-Britannia on aiemmin ilmoittanut aikeistaan vaikeuttaa EU-kansalaisten työskentelyä maassa.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

  1. Mieleen tulee kysymys siitä, että koskeeko tämä jo pidempään maassa asuneita vaiko hiljattain muuttaneita? On nimittäin niin, että paljon Suomalaisiakin asuu Saksan maaperällä. Sellaisia jotka ovat muuttaneet sinne 1-3 vuotiaina ja tällä hetkellä, noin 40 ikävuoden kieppeillä, ovat työttömiä. Heillä on yhä edelleen Suomen passi ja he pitävät itseään Suomalaisina.

    Mikäli lakialoite menee sellaisenaan läpi, saattaa karkoitus tulla kyseeseen myös tällaisten henkilöiden osalta. Ja sekös harmittaa. Monilla on puoliso ja lapsia. Talokin saattaa olla, josta vielä pankki omistaa enemmän tai vähemmän.

    Jos siis meille ei saada muuten maahanmuuttajia, niin tällä tavalla saatetaan saada “paluumuuttajia”. Tai sitten passin kääntäjiä.

    http://www.deutsch-finnische-gesellschaft.de/

    • Koska äänestäjien lelliminen. Eihän sitä nyt voi nuin vain potkia somppuja maasta, sehän olisi sitä kauheinta, rasismia.

Comments are closed.