Koti Uutisia Ulkomaat Saksa pidätti entisen SS-miehen ajatusrikoksista

Saksa pidätti entisen SS-miehen ajatusrikoksista

7
Karl Munter.

Saksa on pidättänyt 96-vuotiaan entisen SS-miehen hänen antamansa poliittisesti epäkorrektin TV-haastattelun vuoksi. Karl Munter myönsi olleensa paikalla sodan aikana ranskalaisessa kylässä, jossa saksalaiset tappoivat paikallisia heihin kohdistuneen sabotaasin vuoksi.

Hän sanoi, ettei kadu osallisuuttaan asiassa ja kiisti ampuneensa itse ketään.

– Jos pidätän ihmisiä, olen silloin vastuussa heistä. Ja jos he päättävätkin karata, on minulla oikeus ampua heidät. Miksi minun pitäisi katua sitä, en ampunut laukaustakaan, Munter sanoi.

Lisäksi vanhus saa erillisen rikossyytteen siitä, että kertoi toimittajalle, että holokausti on valhe. Niin sanotun holokaustin kiistäminen on Saksassa vakava ajatusrikos, josta voi seurata pahimmillaan useiden vuosien vankeus.

Lähde: Daily Stormer

7 KOMMENTIT

 1. Juutalaisjärjestöjen “natsien” metsästys perustuu siihen, että ss-sotilaat pitävät suunsa kiinni mitä on todellisuudessa tapahtunut, tärkeimpänä “holokausti”.

 2. Mustalaisetkin itkevät Suomessa sitä että heitä laitettiin internointileireille tai muuten vangittiin sodan aikana. En minä ainakaan jättäisi mustalaisia ryöstelemään paikkoja sillä aikaa kun maa on sodassa.

  Rikollinen aina yrittää selittää mitä naurettavimmilla tavoilla kaiken parhain päin itselleen.

 3. Saksassa pääsi rotumuukalaiset joukkoraiskarimurhaajat uhrinaan 14-vuotias tyttö, kävelemään vapaana, kun itkivät oikeudessa… miettikää nykymaailman menoa.

  • Lentokoneessakin kun itkee, huutaa ja pilaa muiden lennon, jatkoyhteydet, aikataulut jne. niin välttää karkoituksen tai pysäyttää jonkun muun karkoituksen.

   Hieno systeemi! Kansa kyllä maksaa.

 4. Olisi vaan ajatellut mutta ei tuonut esiin mielipidettään, holokaustinkieltäjät ovat Saksassa kuitenkin aivan marginaalinen ryhmä. Kansallisosialismissakin kannatti vaan pitää suunsa kiinni jos oli väärää mieltä, samoin kuin Neuvostoliitossa. Sama pätee nykyään moneen maahan, esimerkiksi Venäjään, Kiinaan ja ja Pohjois-Koreaan. Monessa Itä-Euroopan maassa kommunistiset puolueet on kielletty, eikä niissäkään kannata pahemmin ylistää Meripioneerien tyyliin kuinka “Lenin on yhtä kultainen kuin setä Ho Chi Minh”. Vai oliko Stalin hyvä jätkä, samoin Pol Pot?

Comments are closed.