Koti Uutisia Sionismi Saksa maksaa uudet 75 miljoonaa dollaria juutalaisille

Saksa maksaa uudet 75 miljoonaa dollaria juutalaisille

10

Saksan hallitus on hyväksynyt uuden 75 miljoonan euron maksun niin sanotuille holokaustin uhreille. Maksun vastaanottaa Amerikassa sijaitseva juutalaisorganisaatio, jonka tehtävänä on periä maailman mailta korvauksia juutalaisia vastaan tehdyistä niin sanotuista rikoksista.

Järjestön juutalainen edustaja Greg Schneider sanoi tiistaina, että Saksan tuorein päätös tarkoittaa sitä, että järjestö voi tulevan vuoden aikana antaa niin sanotuille holokaustin selviytyjille 480 miljoonaa euroa. Se, että näitä niin kutsuttuja selviytyjiä on entistä vähemmän vuosi vuodelta, ei tunnu hidastavan juutalaisia kohtaan kohdistettua rahavirtaa.

– Nämä vanhat sankarit ansaitsevat huomiota esimerkiksi suurempien rahasummien avulla ja heille tärkeiden palveluiden välityksessä, kertoo Schneider.

Könttäsumman lisäksi Saksa on suostunut maksamaan noin 55 000:lle Keski- ja Itä-Euroopassa asuvalle “selviytyjälle” korotettua eläkettä. Maa myös helpottaa “selviytyjien” lasten oikeutta saada korvauksia vanhempiensa väitetystä kärsimyksestä.

Juutalaisjärjestö neuvottelee jatkuvasti Saksan valtion kanssa. Heidän tavoitteensa on varmistaa, että entistä useampi juutalainen saa oikeuden rahalliseen tukeen Saksan veronmaksajien kustannuksella.

Vuodesta 1952 lähtien Saksa on maksanut juutalaisille “uhreille” yli 70 miljardia dollaria.

Lähteet: Nordfront, Associated Press

10 KOMMENTIT

 1. Sionistithan laajensivat holehoaxin eloonjääneiden kategoriaa, myös “selvinneiden” jälkeläiset sekä heidän jälkeläiset ovat uhreja.
  Tämä on loputon kuppauskohde, koknaissummaltaan saksa jotuu maksamaan tänä vuopnna yli miljardin euron edestä korvauksia ja ensi vuonna taas enemmän.

  • Selvinneiden jälkeläisten kuuluminen kärsimyksestä maksettavien korvausten saajiksi on mielenkiintoista. Toisaalta rahansaajien osalta ymmärrän, että ihan sama miten rahaa saa, pääasia, että sitä saa. Aina vaan parempi, jos rahaa saa muiden kustannuksella. Kauhistuttavinta olisi jos rahahanat ehtyisivät! Havaittaisiin, että selvinneiden jälkeläisten ei enää kuuluisikaan saada rahaa!

   Hassua, että rikosoikeudellinen vastuu tämän asian osalta on yksilökohtaista ja päättyy, kun sankarit siirtyvät aikanaan tuonpuoleiseen. Sen sijaan vastuu taloudellisista kärsimyskorvauksista on ikuinen privilegio saajakollektiiville.

   Miksi Saksa ei maksa vuosittaisia korvaussummia myös selvinneille kommunisteille (ja näiden), joita myös jokunen vapautettiin maallisista kärsimyksistä?

   Tässä on erinomainen esimerkki miten syyllisyys EDELLISTEN SUKUPOLVIEN TEOISTA kahlitsee myöhempiä sukupolvia ja miten näennäistä syyllisyyttä HYVÄKSIKÄYTETÄÄN OMAN EDUN TAVOITTELUSSA.

   • Täydennys:

    Miksi Saksa ei maksa vuosittaisia korvaussummia myös selvinneille kommunisteille (ja näiden j ä l k e l ä i s i l l e), joita myös jokunen vapautettiin maallisista kärsimyksistä?

 2. Muistellaampas sitä kuka aloitti sodan. Eikös se ollut Iso-Britania joka ensimmäiseksi julisti sodan ja nimenomaan Saksaa vastaan.

  No, eipä siinä sen kummempaa. Koukkunokat ovat vain keksineet oivan rahastusautomaatin ja Saksan mädäntyneet johtajat nuolevat sionistien peräreikää ja syvältä. “Leck mich am arsh”

  • Eikös ne olleet nimenomaan juutalaiset itse jotka ensin julistivat sodan Saksalle ja sen jälkeen pyrkivät lobbaamaan Britanniaa ja Amerikkaa hyökkäämään Saksaan. Niillähän oli suuri boikottikampanjakin Saksalaisia tuotteita vastaan.

   • Niin…jutkuthan julistivat Saksalle “kauppsodan” jo huomattavasti ennen sotaa.

    Onneksi nyky-Saksassa on näkyvissä jo heräämisen merkkejä ja tavallisen saksalaisenkin silmät ovat raottumassa…ehkeivät enää kohta tahdo maksaa enempää isiensä “synneistä”

    Tämän takiahan holohoaxin epäily on kriminalisoitu useassa maassa, etteivät syöpäläiset menetä hyvää kuppauskohdettaan

    • Juutalaisten “kauppasaarto” alkoi 1928 johon hitler valtaan päästyään 1930 vastasi vastaboikotin uhalla jos “saarto” ei lopu.
     Ei loppunut ja juutalaisten työn/tuotteiden/liikkeiden boikotti astui voimaan 1933.
     Myöhemmin sionistijohtajat saksassa ja israelissa tekivät saksan kanssa Haavara sopimuksen, mutta sen taasen torpedoivat britannia, ranska ja yhdysvallat omalla kauppasaarrollaan 1939. Haavara sopimuksen täytäntöönpano lakkasi 1940.
     Juutalaiset liikemiehet vaikuttivat ranskan ja britanian poliittisiin henkilöihin suurimmin osin lahjonnalla (esim. Gutzmann Churchillille 40.000 puntaa), jotta nämä esittäisivät Hitlerin puolalle esittämät ratkaisut mahdollisimman negatiivisessa valossa.

 3. “Valittu kansa” rahastaa holohoaxilla noita idiootteja ja käyttää sitä hyväkseen kaikessa.

 4. Juutalaiset ovat ainoita, jotka vaativat kansansa kokemasta “kärsimyksestä” rahallista korvausta. Eipä yllätä, kun syntyy ahneena koukkunokkana, niin eihän sille mitään mahda.

 5. Kansainvälisen Juutalaisuuden Saksalle, Venäjälle ja koko maailmalle aiheuttamasta hirvittävästä tuhosta ja kärsimyksestä.

  EUROPA – The Last Battle Part 1
  https://www.youtube.com/watch?v=WqREtbt__O8

  EUROPA – The Last Battle Part 2
  https://www.youtube.com/watch?v=rXMvJnlweeI

  EUROPA – The Last Battle Part 3
  https://www.youtube.com/watch?v=O8hhhxO5K6o

  EUROPA – The Last Battle Part 4
  https://www.youtube.com/watch?v=HcjthpABKWY

  Linkkien kautta löytyy myös loput sarjan osat…

Comments are closed.