Koti Uutisia Saksa kauhuissaan “natsihakkereista”

Saksa kauhuissaan “natsihakkereista”

3

UK_natsihakkeri

“Se voisi olla kohtaus huonosta kauhuelokuvasta: printterit ja kopiokoneet ympäri Saksan alkavat yhtäkkiä tulostaa rasistisia lehtisiä… se on digitaalinen hyökkäys.”

Näin alkaa artikkeli Süddeutsche Zeitung -sanomalehdessä. Juttu jatkuu siteeraamalla Karl Rijkhoekia, Tübingenin yliopiston edustajaa, jonka mukaan Hampurin, Bonnin, Münsterin, Lüneburgin, Bremenin, Tübingenin and Erlangen-Nürnbergin yliopistojen laitteet “alkoivat sylkeä rasistisia ja antisemitistisiä lehtisiä kuin taikuudesta”. Tulostetussa tekstissä kerrottiin valkoista rotua kohtaavasta uhasta ja juutalaisista, mutta tarkka teksti salattiin poliisin kehotuksesta.

Ensimmäinen “elektroninen hyökkäys” tapahtui Hitlerin syntymäpäivänä huhtikuun 20. Nyt valtion turvallisuuspoliisin yksikkö Reutlingenissä on aloittanut tutkinnat epäillystä maanpetoksesta tuntemattomia henkilöitä vastaan.

Myös The New York Times kirjoitti “iskuista” ja paljasti enemmän teksteistä kuin Saksan media. The New York Timesin mukaan lehtiset oli otsikoitu “Herää, Eurooppa”, ja tekstit viittasivat käynnissä olevaan invaasioon Afrikasta ja Lähi-idästä. Nimeämättä Hitleriä lehtisissä siteerattiin “entistä eurooppalaista johtajaa”.

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Hienoa että nörtitkin antavat oman panoksensa Euroopan valkoisen väen puolesta. Kaikkien alojen osajia tarvitaan ja tällaisena aikana varsinkin verkon kautta tapahtuvaa toimintaa. Jos osaa murtautua yliopistojen verkkoihin, osaa varmasti peitellä jälkensäkin; toivotaan etteivät jää kiinni.

Comments are closed.