Koti Uutisia Saksa aikoo syyttää Kölnin salailun paljastaneita poliiseja

Saksa aikoo syyttää Kölnin salailun paljastaneita poliiseja

2

UK_muslimit_Saksassa

Saksan viranomaiset aikovat syyttää poliiseja, jotka paljastivat asiakirjat, jotka todistavat poliisin salailun uudenvuoden seksuaalisista hyökkäyksistä Kölnissä.

Punaviherhallitus sanoi, että se aikoo aloittaa tutkinnan päästäkseen selville “myyristä” virastoissaan kuulustelemalla useita medioita, jotka paljastivat Kölnin jutun, raportoi Express.de. SPD:n puheenjohtaja Hans-Willi Körfges painotti, että kaikki, jotka “julkaisevat luottamuksellisia asiakirjoja, rikkovat lakia ja vaarantavat työmme”, tulevat saamaan rangaistuksen.

Alkuperäinen paljastus lähetettiin Expressille, joka totesi, etteivät he julkaisseet jutussaan yhdenkään uhrin henkilökohtaisia tietoja. Sen sijaan he sanoivat, että Kölnin rikostutkijoiden mukaan kansallinen poliisivirasto yritti poistaa sanan “raiskaus” poliisin sisäisestä raportista sisäministeriölle – heidän mukaansa ministeriön pyynnöstä.

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Ja Imatran Siitolan ahdistelusta poliisi kertoi vain sen takia, että sos.mediassa oli ollut esillä (katsokaa poliisin oma tiedoite). Muuten olisivat pimittäneet TÄMÄNKIN. Kuinkahan paljon on pimitetty ja milloin meikäläinen tullaan hakemaan kotoa (taas)?

Comments are closed.