Koti Uutisia Kotimaa Saippuavalmistaja Berner Oy irtisanoutui Kohti Vapautta! -holokaustiaktivismista

Saippuavalmistaja Berner Oy irtisanoutui Kohti Vapautta! -holokaustiaktivismista

8

Muun muassa LV-palasaippuabrändin omistava Berner Oy irtisanoutuu kansallissosialistisen Kohti Vapautta! -liikkeen holokaustiaktivismista. Kansallinen Vastarinta tavoitti aktivismiin osallistuneen miehen kommentteja varten.

Kohu alkoi, kun Kohti Vapautta! -liikkeen jyväskyläläisaktivistit rakensivat kaupungille saippuainstallaation muistuttaakseen, että juutalaiset ovat valehdelleet “natsien” tehneen heistä saippuaa “holokaustissa”. Vaikka valtavirtainen historia on jo kumonnut saippuavalheen, monet juutalaiset pitävät siitä edelleen jääräpäisesti kiinni.

Sosiaalisessa mediassa valppaat rasisminvastustajat huomasivat pian, että installaatiossa oli käytetty LV-saippuaa. Ajan hengelle ominaisesti Berneriä vaadittiin välittömästi selvittämään julkisuudessa suhteensa “natseihin” ja “antisemitismiin”.

Tänään Berner julkaisi Facebookissa tiedotteen saippuoistaan ja “Kohti Vapautta -järjestön antisemitistisestä teosta Jyväskylässä”. Berner ilmoitti olevansa “hyvin järkyttynyt” tapahtuneesta, minkä lisäksi yhtiö vakuutti, ettei sillä ole mitään tekemistä juutalaisvastaisuuden kanssa.

Olen pahoillani Bernerin harkitsemattomista kannanotoista mediapaineen alla, aktivismiin osallistunut jyväskyläläinen totesi ja jatkoi: Hygienia on tärkeää niin yksilöllisellä kuin kansallisella tasolla, minkä vuoksi LV:n ja Kohti Vapautta! -liikkeen yhteistyö on kantanut hedelmää. Kaikesta huolimatta tulemme suosimaan Berner Oy:n tuotteita myös tulevaisuuden aktivismissa!

Lähteet: Berner Oy (arkistoitu), Kohti Vapautta

8 KOMMENTIT

 1. Vaikuttaa olevan hyvien tapojen vastaista saippuan käyttöä! Nettivinkattu.

 2. Hauska tempaus Kohti Vapautta kansanliikkeeltä! Kansallissosialismi on selvästi erittäin kovassa nosteessa kun ympäri Suomea on ollut useita katutapahtumia, tempauksia, aktivismia ja viimeksi itsenäisyyspäivänä runsaslukuiset kansallissosialistien ja kansallisradikaalien marssit (SoO ja Kohti Vapautta liikkeen Turvallinen Suomi takaisin marssi ja kansallisradikaalien 612 soihtukulkue) jotka olivat suuri menestys vaikka PolPo yrittikin kieltää kansallissosialistien marssin huonolla menestyksellä! Nämä korruptoituneen PolPon ja “oikeus”laitoksen kieltohankkeet vaan lisää kannatusta, kuten KV -liikkeen jäsenhakemusten räjähdysmäinen kasvu! Kansa on puolellamme! Kansanpetturihallituksella ja rahaelitististeillä on paskat housuissa, kun presidenttiä, ministereitä, PolPoa, valemediaa ja muita kansanvihollisia myöten on julkisuudessa kauhisteltu! Juuri näin, suunta on oikea! Lisää mielenosoituksia, aktivismia ja katutapahtumia. Olisi hyvä, jos Kohti Vapautta kansanliikkeeseen olisi mahdollista liittyä tukijäseneksi. Näin Suomalaisten, jotka eivät välttämättä heti halua liittyä suoraan toimintaan olisi helppoa tukea liikettä ja tutustua järjestöön, myös jäsenmäärät kasvaisi. Olisi hyvä myös, jos olisi joku verkkokauppa tai yhteys mistä saisi tilattua Kohti Vapautta liikkeen materiaalia, kuten tarroja, lentolehtisiä ja tukituotteita.

 3. Bernerhän / bernerit on tiettävästi juutalainen…. ei muuta kun jatkossakin vain ” holo hoax saippuaa ” silllä lähtee eikä iske korona viirus!

  Ymmärtää ken älyää!!

 4. Useammasta Agit Propin kappaleesta saisi tehtyä muutaman sanan muutoksella kansallissosialistisen tai ainakin oikeistolaisen version. Ja vassareita vituttaisi …

 5. Berner, Vallila — näitähän piisaa. Boikottiin vain koko roska. Berner on juutalainen valehtelija, sillä juutalainen (sionisti) on aina valehtelija lähtökohtaisesti. Sitä on juutalainen dialektiikka; valehtelua. Talmud kumoaa Kymmenen käskyä, johon meidän oikeusvaltio ja hyvinvointimme perustuu. Ja juutalaiset eivät kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun, muistakaahan se! Kaikki pelkkiä valheita!

  Hyviäkin juutalaista sukujuurta omaavia on olemassa, muistetaan sekin. Paha on paha, se ja sama mihin kaapuun se milloinkin kätkeytyy lymyilemään. Šakkimestari Bobby Fischer, juutalainen revisionisti David Cole jne. Itse tunnen henkilökohtaisesti unkarinjuutalaista sukua olevan naisen, joka on hieno, lämmin, hauska, rakastettava nainen! Omat sukujuureni tulevat mm. Karjalasta ja mustalaisvertakin minussa on. Hyvin mahdollista on että on juutalaistakin mukana, vaikka iso, vaalea, harmaa-sinisilmäinen kansallissosialisti olenkin.

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

  Näin puhui jo Kuningas aikoinaan ja kuinka hänelle kävikään? Sionistien ja muiden mielenmyrkyttäjien ynnä mädättäjien valheet romahtavat oman saastaisen painonsa alle. He ovat jo nyt tiukassa paikassa — se on sangen helppoa huomata heidän teoistaan huokuvasta epätoivosta. Keinot ovat ylittäneet jo aikoja sitten kaikki säälittävyydenkin rajat näiden isänmaamme vihollisten puheissa, valheissa ja teoissa.

  • Tuliko jollekin yllätyksenä, että sivuston vakiotrolli ja häirikkö on juutalaisen huoran ja mustalaisen ristisiitos? Sellainen “kansallissosialisti”. Nimimerkit vaan muuttuu, mutta kyllä sinut tunnistaa. 🙂

   »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
   Joh. 8:44

  • Uskon, että tuo S.H on joku Supon tms. agentti kun tuossa on poimittu rippeitä sieltä sun täältä jotka sopivat ihan eri henkilöön/henkilöihin. Perustuu siis urkittuun tietoon pohjaavaan henkilön profilointiin ja psykologiseen häirintään eli lontooksi mindfuckiin.

   Ko. psykologisen ahdistelu tempun kohteena olevat henkilöt/henkilö on astunut jonkun juutalaisen tai vapaamurarin varpaille ja nyt he “kostavat” näin. (=”katsokaa me tiedämme sinusta/teistä kaiken”; esiinnymme sinuna näillä foorumeilla)

   • Hyvin mahdollista tai sitten kyseessä on vain vakavasti mielisairas henkilö.

Comments are closed.