Koti Uutisia Ryöstäjäjengi liikkuu Turun Varissuolla

Ryöstäjäjengi liikkuu Turun Varissuolla

1

UK_Varissuo

Varissuolla Turussa on viime aikoina tapahtunut paljon ryöstöjä ja pahoinpitelyjä. Ravintoloista kotiin palaavia on ryöstetty jo pitkään, mutta nyt on alkanut esiintyä varsinkin vanhuksiin kohdistuneita ryöstöjä ja pahoinpitelyjä kaukana ravintoloista. Rikoskomisario Vesa Aaltosen mukaan kyse on kahdesta rinnakkaisesta ilmiöstä. Onko kyse sitten samasta jengistä, siihen Aaltonen ei ota kantaa.

Poliisi on päässyt maahanmuuttajista koostuvan jengin jäljille ja ainakin osa on poliisille entuudestaan tuttuja.

Varissuo on aina ollut levoton paikka ja maahanmuuton lisääntyessä siitä on tullut Suomen monikulttuurisimpia lähiöitä, jossa väestöstä ulkomaalaistaustaisia on miltei 40 % ja koulun oppilaista 73 %. Suurin osa alueen asukkaista on oppinut, missä ei pidä liikkua ja mihin aikaan. Ryöstöt tapahtuvat yleensä pimeän tultua.

 

Aiheesta muualla:

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/215027-nuorten-porukka-tekee-ryostoja-varissuolla

 

1 KOMMENTTI

  1. Lueskelin noita Turkulaisen jutun kommentteja ja siellä joku oli taas vaatimassa tämänkin tapauksen perusteella lisää resursseja poliiseille. Suomalaiset ovat paksukalloista kansaa. Poliisi ei ole näinä monikulttuuristumisen vuosikymmeninä pistänyt tikkua ristiin vaan päinvastoin katsellut läpi sormien muukalaisten alati kasvavaa rötöstelyä ja pyrkinyt enenevissä määrin löytämään vaikka väkisin kantaväestöstä syypään tapaukseen kuin tapaukseen, mutta silti osa kansasta jaksaa yhä uskoa poliisiin. Älytöntä.

    Viranomaisiin turvautuminen on jotakuinkin hölmöintä, mitä suomalainen voi tässä maassa tehdä tilanteessa, jossa vastapuolella on erirotuisia. Ainoa keino, jolla tämän kaltainen ryöstely saadaan loppumaan on se, että joukko paikallisia miehiä – jos sieltä sellaisia vielä löytyy – lopettaa ruikuttamisen ja jalkautuu iltaisin kaduille partioimaan ja hoitaa ongelman pois päiväjärjestyksestä ihan omatoimisesti. Ja taisipa itse Paaterokin jotain samantapaista ehdotella tässä taannoin.

Comments are closed.