Koti Uutisia Ryhmä ryösti useita henkilöitä Ruotsissa

Ryhmä ryösti useita henkilöitä Ruotsissa

4

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Etelä-Ruotsissa sijaitsevassa Skövden kaupungissa liikkunut rikollisryhmä ryösti useita kaupungilla liikkuneita henkilöitä. Uhreja uhkailtiin ryöstöjen aikana aseilla, lamauttimilla ja pesäpallomailoilla.

Poliisin mukaan varkaat saivat käsiinsä takkeja, puhelimia, käteistä ja muuta arvokasta. Ryöstön jälkeen he olivat paenneet paikalta. Poliisi etsi yön aikana tekijöitä tuloksetta. Muutamia jälkiä on rikoksen tekopaikalta löytynyt ja paikalla toteutetaan tekninen tutkimus. Poliisi ei kuitenkaan julkaise tietoja tekijöiden ulkonäöstä tai iästä mutta myöntää, että kyseessä on neljän hengen ryhmä.

Lähde: Fria Tider

4 KOMMENTIT

  1. Olisiko rikollisetkin helpompi löytää, jos kaikki maassa olijat tiedettäisiin kansalaisina ja ne jotka siellä ovat muuten, tiedettäisiin viisumin avulla? Ne yrittää yhtä aikaa lisätä kontrollia ja vähentää sitä avoimien rajojen politiikalla. Lopputulos on turvallisuuden väheneminen samalla kun viranomaismielivalta lisääntyy.

  2. Neekereiden on helppo paeta yöhön. Mutta odottakoon kun tulee kesä.

  3. Neljä “pientä” neekeripoikaa. Mukailtuna suositun kirjan nimestä vielä aikana kun oli olemassa maailmassa suurempiakin ongelmia.
    Helsingissähän pari kolme vuotta sitten somppu-kängi ryösti 100 kertaa vieden pikkuomaisuutta. Helsingin läpimädättynyt punikki-polpo tiesi jo hetikohta koko lössin, mutta antoi asian olla “monikulttuurisesti”. Homma loppui siihen kunnes tuo joukkio käänsi jonkun pösön kersan, jonka jälkeen perseestään juuret tuoliin kasvattaneiden polpojen oli pakko “tehdä jotain”. Koko hauskuuden päätti vielä Helsingin Sanomat, joka todisti kimeällä suvakkiäänellä, että oli täysin sattumanvaraista, että kaikki 100 uhria olivat kantasuomalaisia. Tästä ei voi todeta muuta kuin sen, ettei Suomen historian aikana ole milloinkaan kulkenut vapaalla hullun kirjoilla olevia kuin nyt.

Comments are closed.