Koti Uutisia Ryhdy holokaustin “kiistäjäksi” 14 minuutissa

Ryhdy holokaustin “kiistäjäksi” 14 minuutissa

7

UK_holocaust-500x330

YouTubessa on julkaistu lyhyt englanninkielinen video, jonka nimi on “Ryhdy holokaustin kiistäjäksi 14 minuutissa”. Nimensä mukaisesti videoon on tiivistetty revisionistien argumentteja, jotka puhuvat sen puolesta, että holokausti on valhe.

Huono puoli videossa on se, että se on tehty tietokoneäänellä.

 

7 KOMMENTIT

 1. Videon katsottavuus paranee kun pistää tekstit päälle, äänet pois ja jotain omavalintaista muzakkia. Aika entry-tier revisionistikamaa, mutta täysin mukiinmenevä ja koskettaa laaja-alaista aihepiiriä.

 2. Turha sitä juutalaisvainoa on ruveta kiistämään … oli holokaustista mitä mieltä vaan niin se on 100% totta että Hitlerin Saksassa vainottiin juutalaisia etnisin perustein vaikka suuri osa heistä ei edes ollut varsinaisia sionisteja – esim. se riitti että edes lähisuvussa oli etnisiä juutalaisia niin henkilö julistettiin ei-toivotuksi.

  Suomalaisena kansallismielisenä minua häiritsee tämä SVL:n Hitlerin ja 30-luvun Saksan perässä hiihtäminen, vaikka paljon on hyvääkin liikeessä.

  • Juutalaisia vainottiin varmasti mutta kaikki tuo MUISTAKAA 6 MILJOONAA – on turhaa höpötystä ja juutalaisten propagandaa.

  • Niin. Samalla logiikalla suomalaiset vainosivat ryssiä ja kommareita, Voi itku, kun eivät saaneet vapaasti tuhota Suomea. Jenkit vainosivat japanilaisia kun laittoivat heidät leirille. Voi itku, kun eivät ottaneet riskiä, että japanilaiset ryhtyvät vastarintaan omien rajojen sisällä.

   Juutalaiset julistivat maailmanlaajuisen boikotin ja sodan Saksaa vastaan 1933.

  • Juutalaisia liikkeitä ja yrityksiä boikotoitiin juuri sen vuoksi, että näiden kautta raha virtasi saksasta ulos.
   “Älä osta juutalaisilta”, on mielestäni aika pitkä matka kuuteen miljoonaan mielikuvitus ruumiiseen.

 3. Miksi juutalisten aggressiota vastaan puolustautumista pitäisi kutsua “vainoksi”? Juutalaisethan vainosivat saksalaisia ja koko valkoista kansaperhettä. He vihaavat valkoisia ja haluavat tuhota kaikki ei-juutalöaiset kansakunnat. Oli Verseilles ja I maailmansota, bolshevikkien invaasio ja lama, inflaatio ja omaisuuden ryöstö, pankkituet ja Weimarin tasavallan vasemmistorappio. Kyse oli pöyristyneen kristityn kansakunnan reaktiosta rikolliseen aggressioon.

  Todellakaan ketään juutalaista ei haluttu tappaa, vaan vain siirrettiin väestö pois. Sen jäkeen kun oli taas maailmansota, jonka juutalaiset olivat julistaneet jo 1933. Juutalaiskysymys ratkaistin Saksassa näin. MItä teistä on “vainoaminen”? Yleensä jo juutalaiskysymyksestä puhuminen? Ja siis toistan: Juutalaiset pyrittiin pitämään hengissä. Heidät haluttiin valvottuun reservaattiin, koska Talmud-juutalaiset olivat muodostuneet ongelmaksi. Näin koetaan monessa paikassa. Miksi ei saisi puolustautua? Hyvin ovat valheet menneet läpi.

Comments are closed.