Koti Uutisia Ruotsissa poltettiin kymmenittäin autoja

Ruotsissa poltettiin kymmenittäin autoja

1

UK_tuhopoltto_Ruotsissa

Maanantain aikana paloi ympäri Ruotsia useilla alueilla, joista Malmö oli pahin. Poliisi joutui hälyttämään vapaalla olleita poliiseja työhön, sillä tilanne karkasi käsistä puolen yön aikaan. Malmön palokunta sai sammutusapua naapurikunnista Vellingestä ja Burlövistä, sillä paloja oli niin useassa kohteessa, ettei palolaitos yksin ehtinyt jokaiseen kohteeseen.

Kim Hild Malmön poliisin johtokeskuksesta vetoaa nyt kansalaisiin, jotta tilanne saataisiin hallintaan, koska poliisilla ovat keinot käytännössä loppuneet.

Alla Sydsvenskanin video Malmöstä:

Myös Tukholmassa paloi, kun Husbyn maahanmuuttajat innostuivat polttamaan autoja. Kello 02.43 husbyläisessä autotallissa Oslogatanilla heitettiin kolmeen tai neljään autoon palopommi, josta tuli levisi viereisiin autoihin. Autotallin 47 autosta suurin osa kärsi erilaisia palo- ja savuvahinkoja eli käytännössä ne ovat käyttökelvottomia.

Kello 23.53 Tukholman eteläpuolella Haningessa Hurtigin torilla sytytettiin tuleen seitsemän autoa, joista kaikki paloivat käyttökelvottomiksi.

Södertäljessä poltettiin niin ikään ajoneuvoja kello 23.32, kun Fornhöjdsvägenin parkkipaikalla sytytettiin auto tuleen. Tämän seurauksena myös viereiset autot paloivat käyttökelvottomiksi.

Lähde: PaavoTajukangas.com

1 KOMMENTTI

  1. Tätä kaikkea hulluutaa hullumpaa on, että suvaitsevaiset vajakit ja tietysti pakolaisbisneksellä rikastuvat poliitikkomme haluavat Suomesta samanlaisen Helvetin.Eikä se tyhmyys vielä tähänkään lopu. Nämä valopäät kuvittelevat tekevänsä asiat “paremmin”. Siis kun naapuri ajaa kahtasaa autolla päin ruotsalaista peruskalliota ja lopputulos on se mikä on.
    Suomalainen “järki-ihminen” tekee saman tempun ja virta-avainta kääntäessään kuvittelee, että hänen ei käy samalla tavalla, koska on jo nähnyt mitä siitä seurasi.
    Lopuksi… “Tupla tai kuitti”. Kumpi näistä häiskistä on tyhmempi?

Comments are closed.