Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsissa perustetaan homoklubi lapsille

Ruotsissa perustetaan homoklubi lapsille

9

Luulajan kunta investoi veronmaksajien varoja homoklubin perustamiseen. Klubin takana on RFSL, joka on Ruotsin valtion sponsoroima seksuaalisten vähemmistöjen propagandajärjestö. Klubin ajatus on toimia niin sanottuna LGBT-kahvilana, jonka kohderyhmänä ovat lapset. Kunta antaa projektille 100 000 kruunua starttirahaa.

– Olen erittäin iloinen tästä nuorten LGBT-kahvilan toiminnasta, sanoo Sofia Furberg RSLF:stä.

– Toivon, että monet haluavat osallistua toimintaan, kun avaamme sateenkaarikahvilan Luulajan keskustassa, sanoo puolestaan Luulajan nuorisotoiminnan johtaja Åsa Lundmark.

Sateenkaarikahvilan päämääräinen tehtävä on toimia “turvallisena ja inspiroivana tilana nuorille LGBT-henkilöille, jotka ovat iältään 13–19-vuotiaita. Kriitikot ovatkin jo varoittaneet, että paikasta voi tulla tila, jossa aikuiset voivat houkutella itselleen nuoria seksuaalisiin suhteisiin.

Lähde: Nordfront.se

9 KOMMENTIT

 1. Ruotsi: matujen, homojen ja pedofiilien luvattu maa. Samanlainen Hölmölä kuin Suomi nykyään.

 2. Miten muka lapsi voi olla tuon ikäisenä varma esim. homoudestaan?
  Useathan homoseksuaalit ovat juuri tulleet sellaisiksi lapsena koettujen traumojen / huonojen vaikutusten seurauksena.

 3. Ei jumalauta… Näenkö mä unta..? Ollaan selvästi matkalla kohti valkoisten välisen heteroseksin kieltämistä ja Ruotsi johtaa kisaa. Taivas perse ja orapihlaja…

  • Länsimaiden rappio on globalistin voitto.
   Yhdysvallat on jo käytännössä rappeutettu ajat sitten ja jo suoraan virallisistakin lähteistä voi seurata kuinka Juutalaiset omista siellä kaiken.

   ’30- ja ’40 luvun saksa oli erittäin kansallismielinen eikä sitä pystyneet juurikaan globalistit heikentämään, sitä vastoin saman aikakauden “Brittiläinen” Imperiumi oli kolonialismin vaikutuksesta heikko joka johti heidän valtakunta kaatumiseen ja Juutalaisten riemuvoittoon.

   (Rappio-)Homoseksuaalisuus on perusteiltaan länsimaisia arvoja ja kulttuuria vastaan. Lukuisat nykyaikaiset homot käyttävät huumeita, kannattavat anarkiaa ja ihailevat muita kulttuureja, heille ei haittaa että Juutalainen omistaa yhteiskunnassa kaiken.
   Se että avointa homoseksuaalisuutta edes suvaitaan johtaa hitaasti mutta varmasti tähän suuntaan.
   Kun normaalikansalainen ei uskalla avata suuntaan tai edes ajatella heitä vastaan on heillä helpompi rappeuttaa yhteiskunta ja sitä myöten Globalisteilla ottaa valta itselleen.

 4. Koraanissakin tapetaan homoja. Luut tappaa homoja. On siinä suvaitsevilla mietittävää.

 5. Kammottavaa. Ruotsi vedetään vessanpöntöstä alas. Kun nuorista jo aloitetaan. Ei ole enää mitään toivoa paremmasta. Muutoin kuin vedenpaisumuksella kaikkien ruotsalaisten surmaamisella ja yksi kunnollinen ihminen, jos sellaista edes on pelastetaan Arkilla perhekuntineen. Ja sitten kaikki aloitetaan taas puhtaalta pöydältä.

 6. Adolf Hitlerin sanoin: “Se joka omistaa nuorison, omistaa tulevaisuuden”. Eli ei hyvältä näytä heteroille tulevaisuus Ruotsissa…

Comments are closed.