Koti Uutisia Ruotsissa kirjaroviot – “rasistiset” kirjat poltetaan Botkyrkan kirjastoista

Ruotsissa kirjaroviot – “rasistiset” kirjat poltetaan Botkyrkan kirjastoista

5

Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa Botkyrkan kunnassa on päätetty polttaa “rasistista kieltä” sisältävät kirjat. Syyksi on ilmoitettu ideologiset syyt. Yhdeksi poltettavaksi päätynyt kirja on ainakin Peppi Etelämerellä -lastenkirja.

“Kun aletaan polttaa kirjoja ideologisista syistä, niin ainakin minulla herää kysymys: hetkinen nyt, annetaanko näiden kirjojen todellakin hävitä? Eikö niitä voi säilyttää sitä silmällä pitäen, että lapsille näytetään, miten ennen vanhaan ajateltiin?”, kommentoi toimittaja Janne Josefsson radio-ohjelmassa Sommar i P1.

Botkyrkan kunnasta kerrotaan, että kirjat, joissa on rasistista kieltä, hävitetään samalla tavalla kuin vaikkapa rikkoutuneet tai loppuun kuluneet kirjat.

Kirjaroviot ovat olleet yleinen tapa itkeä “natseista”, sillä Kolmannessa valtakunnassa poltettiin marxistinen roska pois turmelemasta ihmisiä. Nyt samat kaksinaismoralistit polttavat itse kirjoja, jotka “saattavat loukata jotakuta”.

 

Lähde: PT-media.org

5 KOMMENTIT

  1. Saksassa poltettiin roskakirjallisuus pois kirjastoista, etteivät ihmiset, varsinkin nuoret enää mädättäisi aivojaan sellaisella rappiollisella roskalla, joka johdattaa ihmisen täysin harhaan elämässä. Arvasin että jossain vaiheessa hyökätään Ruotsin tunnetuimpien lasten tarinoiden kimppuun eli Peppi Pitkätossun ja varmasti kohta kohteena Vaahteranmäen Eemeli. Ruotsissa poltetaan viimeisetkin jäänteen normaalista, terveellisestä elämäntyylistä ja se tulee onneksi JÄLLEEN KERRAN kiihdyttämään kansan nousua sionistista ja kansaa vihaavaa järjestelmää vastaan.

  2. Ruotsi on kyllä yksi maailman sekaisimmista maista. Hemmetti mitä hysteriaa kaikki paikalliset vaikuttajat täynnä. Onneksi on olemassa terve vaihtoehto!

  3. Nyt pitää kysyä:”Kenen mielestä kirjat ovat rasistisia?” Jos ne ovat sitä kunnan virkakoneiston mielestä niin silloin virkakoneisto ei toimi yhteiskunnan etujen mukaisesti.

  4. Peppi-kirjojen uusissa painoksissa “neekerikuningas” sana on korvattu “Etelämeren kuninkaalla” ja myöskin vanhan Peppi Pitkätossu -sarjan DVD-versiossa tämä “negerkung” on häivytetty pois.

  5. Kirjastot ovat katoamassa yhteiskunnasta, niitä ei pelasteta kirjoja polttamalla.

Comments are closed.