Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsissa kaikki hyvin: poliisin mukaan turvallisuudentunne kasvaa

Ruotsissa kaikki hyvin: poliisin mukaan turvallisuudentunne kasvaa

10

Monikulttuurisen kaaoksen keskellä elävä Ruotsi onkin ehkä mainettaan parempi paikka, sillä paikallisen tunaroinnistaan tunnetun poliisin tekemän tutkimuksen mukaan turvallisuuden tunne lisääntyy.

Tutkimuksessa kysyttiin 70 000 ihmiseltä erilaisia kysymyksiä rikoksen uhriksi joutumisesta sekä turvallisuuden tunteesta. Tulosten mukaan turvallisuuden tunne on parantunut.

Ruotsissa on tämän vuoden aikana tapahtunut lähes 200 räjähdystä sekä kymmeniä ellei satoja poliisille ilmoitettuja ammuskeluja julkisilla paikoilla. Useat nimekkäätkin henkilöt ovat arvioineet maan ajautuvan sisällissotaan rikollisjengiongelmansa vuoksi. Valtio on luvannut lisätä poliisien määrää useilla tuhansilla lähivuosina, vaikka se on jo nyt hyvin korkea.

Mutta Ruotsin varmasti luotettavan poliisin tekemän tutkimuksen mukaan turvallisuuden tunne lisääntyy, joten valtakunnassa on kaikki hyvin.

Lähde: polisen.se

10 KOMMENTIT

 1. Tuolla mummolla on jo kauanaikaa sitten turvallisuuden tunne alkanut lisääntymään. Höperö akka.

 2. Pelko on se mikä on lisääntynyt. Ei uskalleta kertoa mitä oikeasti ajattelee, koska EUSSR paistaa läpi koko poliittisen korrektiuden femakko-hallituksen hulluuden.

 3. Ruotsalaiset ovat pilanneet maansa niin pahasti, että eivät rohkene tunnistaa ja tunnustaa virhettään edes itselleen. On miellyttävämpää elää kuvitelmissa kuin herätä todellisuuteen.

 4. Englannissa tuntuu olevan myös turvallisempaa kuin koskaan. YLE uutisoi seuraavanlaisia sanamuotoja käyttäen tänään 29.11.2019: ”Useita loukkaantunut Lontoossa” [otsikko], ”yhtä miestä on ammuttu”, ”yhtä henkilöä on puukotettu”, ”poliisilla on operaatio meneillään”, ”poliisit kutsuttiin paikalle puukotuksen takia”, ”yksi mies on pidätetty”, ”laukauksia oli useita ja ampumiseen oli osallistunut miesjoukko”, ”toimittaja näki henkilön makaavan maassa”.

  Miltäs vaikuttaa? Lontoo lienee yksi maailman isoimpia kaupunkeja ja sen alueella sattuu varmaan aika monta puukotusta päivässä eli en usko tavallisen puukotuksen ylittävän Suomen yleisradion uutiskynnystä.

  • Sanavalinnat ja -muodot ilmaisevat selvästi vähättelyä ja sitä että koko juttua yritetään neutralisoida.

   Tuli sen erään poliitikon löpinät mieleen kun jäi nk. ”housut nilkoissa” kiinni: ”Näkisin etten olisi tehnyt tilanteessa mitään väärä”.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here