Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsissa kaikki hyvin: poliisin mukaan turvallisuudentunne kasvaa

Ruotsissa kaikki hyvin: poliisin mukaan turvallisuudentunne kasvaa

11

Monikulttuurisen kaaoksen keskellä elävä Ruotsi onkin ehkä mainettaan parempi paikka, sillä paikallisen tunaroinnistaan tunnetun poliisin tekemän tutkimuksen mukaan turvallisuuden tunne lisääntyy.

Tutkimuksessa kysyttiin 70 000 ihmiseltä erilaisia kysymyksiä rikoksen uhriksi joutumisesta sekä turvallisuuden tunteesta. Tulosten mukaan turvallisuuden tunne on parantunut.

Ruotsissa on tämän vuoden aikana tapahtunut lähes 200 räjähdystä sekä kymmeniä ellei satoja poliisille ilmoitettuja ammuskeluja julkisilla paikoilla. Useat nimekkäätkin henkilöt ovat arvioineet maan ajautuvan sisällissotaan rikollisjengiongelmansa vuoksi. Valtio on luvannut lisätä poliisien määrää useilla tuhansilla lähivuosina, vaikka se on jo nyt hyvin korkea.

Mutta Ruotsin varmasti luotettavan poliisin tekemän tutkimuksen mukaan turvallisuuden tunne lisääntyy, joten valtakunnassa on kaikki hyvin.

Lähde: polisen.se

11 KOMMENTIT

 1. Tuolla mummolla on jo kauanaikaa sitten turvallisuuden tunne alkanut lisääntymään. Höperö akka.

 2. Pelko on se mikä on lisääntynyt. Ei uskalleta kertoa mitä oikeasti ajattelee, koska EUSSR paistaa läpi koko poliittisen korrektiuden femakko-hallituksen hulluuden.

 3. Ruotsalaiset ovat pilanneet maansa niin pahasti, että eivät rohkene tunnistaa ja tunnustaa virhettään edes itselleen. On miellyttävämpää elää kuvitelmissa kuin herätä todellisuuteen.

 4. Englannissa tuntuu olevan myös turvallisempaa kuin koskaan. YLE uutisoi seuraavanlaisia sanamuotoja käyttäen tänään 29.11.2019: “Useita loukkaantunut Lontoossa” [otsikko], “yhtä miestä on ammuttu”, “yhtä henkilöä on puukotettu”, “poliisilla on operaatio meneillään”, “poliisit kutsuttiin paikalle puukotuksen takia”, “yksi mies on pidätetty”, “laukauksia oli useita ja ampumiseen oli osallistunut miesjoukko”, “toimittaja näki henkilön makaavan maassa”.

  Miltäs vaikuttaa? Lontoo lienee yksi maailman isoimpia kaupunkeja ja sen alueella sattuu varmaan aika monta puukotusta päivässä eli en usko tavallisen puukotuksen ylittävän Suomen yleisradion uutiskynnystä.

  • Sanavalinnat ja -muodot ilmaisevat selvästi vähättelyä ja sitä että koko juttua yritetään neutralisoida.

   Tuli sen erään poliitikon löpinät mieleen kun jäi nk. “housut nilkoissa” kiinni: “Näkisin etten olisi tehnyt tilanteessa mitään väärä”.

  • Missähän villakopassa tuota muoria on työaikanaan makuutettu ?

 5. Haluaisin tuon päin naamaa valhettelevan paska-poliisin kommentin alla olevan tarinan sisältöön liittyen:

  Haavisto-ISIS -gate paljastaa alastomasti miten suuri hätä hallituksella on siksi että meillä on islamisaatio ja yhteiskunnan hajoaminen ja demoralisointi jälkijunassa vaikkapa Ruotsiin verrattuna.

  Kaikki isänmaallisiin kohdistunut laiton (vassari- ja poliisi-)häirintä sekä oikeuslaitoksen käyttäminen lyömäaseena kekaistuin rikosnimikkein jne. tapahtuu vain koska valtaapitävät kokevat että isänmaalliset hidastavat yhteiskunnan suunniteltua ja toteutusvaiheessa olevaa romuttamista.

  Hallituksemme todelliset herrat ovat vihaisia hallituksellemme koska maa on vielä liian hyvällä mallilla ja ihmiset voivat vielä jonkun verran ilmaista tyytymättömyyttään sille että Suomessa ei ole enää yhtään viranomaista joka ajaisi kotimaan kansan todellisia intressejä.

  Uusi anarkisti-pääministerimme, globalisti-vassari Sanna Marin tekee omalta osaltaan, yhdessä stalinisti-ystäviensä kanssa, kaikkensa jotta alle suomennettu tosikertomus Ruotsin Trollhättanista tapahtuisi mahdollisimman pian ja usein myös Suomessa:

  Joakim Lamotte – kun matu-jengi halusi tappaa journalistin Trollhättanissa:

  ”..Joakim Lamotte kirjoittaa miten oli jo lopettamassa tämän reportaasinsa Trollhättnissa koska näki kuinka vähän poliiseja oli paikalla, mutta päätti että rikollisjengi ei hänen sananvapauttaan rajoittaisi.

  ”..Han skriver att han var på väg att avbryta reportaget när han såg hur få poliser som var på plats, men att han bestämde sig för att ”inte låta dessa ligister bestämma över min yttrandefrihet”.

  ”Näin miten naamioituneet ihmiset alkoivat huutaa ”huoranpenikka”. Jotkut alkoivat kiertää kehää ympärilläni, ja kun yritän haastatella erästä naista, lähestyy uhkaavan näköisiä tyyppejä jotka osoittavat taskulampuillaan silmiini. He sanovat että minun pitäisi mennä pois, samalla uhkauksia kiljuen.
  ”Det första jag ser är maskerade personer som börjar skrika ’horunge’. Några börjar cirkulera runt mig och när jag försöker intervjua en kvinna kommer hotfulla personer fram och lyser mig i ögonen med lampor. De säger åt mig att lämna området samtidigt som de skriker hotfulla tillmälen. ”

  Lamotte jatkaa. ”Yritän rauhallisesti selittää heille että puhun mielelläni heidän kanssaan, ja näen miten torille saapuu lisää naamioituneita ihmisiä. Kun minut piiritetään, tulee muutama poliisi siihen, yrittäen puhua nuorten kanssa. Tämä vain lisää tilanteen levottomuutta.”
  Jag försöker lugnt förklara att jag gärna pratar med dem, samtidigt som jag ser hur torget fylls på med ännu fler maskerade personer. När jag omringas kommer några poliser fram för att prata med killarna, vilket resulterar i att situationen blir ännu mer hotfull”, skriver Lamotte.

  Vihainen jengi ei piitannut poliisista pätkääkään, haukkui niitä vain ”poliisihuoriksi” ja uhkasi heitä.
  Mobben struntade helt i polisen och kallade dem istället för ”snuthoror” och hotade dem.

  ”Yhtäkkiä tunnen polttavaa tuskaa rinnassa, luulen hetken että minua oli puukotettu. Helpotuksekseni se olikin joko potku tai nyrkin lyönti. Lyöntejä tulee, selkääni ja päähäni. Samalla yritetään taas viedä kamerani.”
  ”Då känner jag en brännande smärta i revbenen och tror för en sekund att jag blivit knivhuggen. Lättad inser jag att det bara var en spark eller knytnävsslag. Sedan kommer fler slag mot min rygg och bakhuvud. Samtidigt görs flera försök att stjäla min kamera”.

  Joakim kuvailee kuinka hän kysyi itseltään kuinka pitkälle tilanteen pitää eskaloitua ennenkuin poliisi tulisi väliin. Tajusi sitten että ”kiinniotosta seuraisi että sekä poliisit että minä joutuisimme alakynteen ja vakavasti pahoinpidellyiksi, tai jopa tapetuiksi”.
  Joakim Lamotte beskriver hur han frågade sig hur långt det skulle behöva gå för att polisen skulle ingripa. Han insåg dock att ”ett gripande skulle resultera i att jag och poliserna blir övermannade och kraftigt misshandlade, eller i värsta fall ihjälslagna”.

  https://www.friatider.se/joakim-lamotte-om-bes-ket-i-kronog-rden-50-100-personer-som-likt-hyenor-vill-slita-mig-i-stycken

Comments are closed.