Koti Uutisia Ruotsissa jälleen räjähdyksiä

Ruotsissa jälleen räjähdyksiä

3

Ruotsissa on jälleen tapahtunut kaksi räjähdystä. Molemmat, peräkkäisinä öinä tapahtuneet räjähdykset tapahtuivat Staffantorpin kaupungissa lähellä Malmötä.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä räjäytettiin pelastuslaitoksen henkilökuntaan kuuluvan henkilön asunto säpäleiksi. Asunnossa asuu yksi henkilö, joka ei kuitenkaan ollut tapahtuma-aikaan kotona. Saman henkilön auto räjäytettiin uutena vuotena murhayrityksessä. Myös tämä tuore tapaus on kirjattu murhayritykseksi.

On mahdollista, että isku liittyy rikollisjengi La Familian touhuihin, sillä asunnon asukas toimi viime vuoden puolella todistajana oikeudenkäynnissä, jossa yksi jengin jäsen päätyi vankilaan.

Myös maanantain ja tiistain välisenä yönä räjähti. Tuoreempi räjähdys sattui kilometrin päässä edellisöisestä kohteesta. Poliisin mukaan räjäytetty auto muuttui metallimöykyksi.

Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä kummastakaan tapahtumasta. Poliisi ei kommentoi, liittyvätkö räjähdykset toisiinsa.
 

Lähde: PT-media (1, 2, 3)

3 KOMMENTIT

  1. Hmmm… Ruotsalaisten pitäisi jo piakkoin harkita muuttamista vaikkapa Lähi-itään. Ai, niin. Hehän ovat jo siellä!

    • Niin ollaan mekin, ei tarvitse kävellä Helsingissä tai Tampereella viisi minuuttia niin näkee neekereitä, ählämeitä ja muuta roskasakkia joka puolella. Eiköhän mekin kohta herätä moskeijan minareettirukoukseen.

Comments are closed.