Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsissa hirtettiin nukkeja pitkin maata

Ruotsissa hirtettiin nukkeja pitkin maata

6

Ruotsissa löytyi viime viikon aikana useamman eri kunnantalon luota hirtettyjä poliitikkoja esittäviä nukkeja. Poliisin mukaan nukkien rintaan oli kiinnitetty lappu jossa oli jonkinlainen teksti, mutta se ei suostu kertomaan tarkempaa sisältöä. Poliisi kuitenkin vihjaa lapun sisällön viittaavan “valkoisen ylivallan kannattajien” suorittamaan performanssiin.

Nukkien hirttäminen on ollut sen verran vakava asia, että maan suojelupoliisi Säpo on mukana tutkinnassa. Yllä oleva kuva on ilmeisesti ainut nukeista julkistettu kuva ja siitäkin on pikselöity osuus, joka näyttäisi mitä lapussa lukee.

Lähde: PT-media

6 KOMMENTIT

 1. “Valkoisen ylivallan edustajat”, niin niitä joilla on synnynoikeus päättää oman maansa ja omien VALKOISTEN kansalaistensa asioista… “valkoinen ylivalta” on sekin juutalaisten keksimä kyykytystermi.

 2. Eräs mahdollisuus on, että matut ovat lavastaneet koko jutun. Amrenissä on silloin tällöin uutisia tekaistuista “viharikoksista”, joiden tekijä paljastuu muuksi kuin valkoiseksi.

 3. VOIMA-lehti numero 9 on täynnä juttuja “salaliittoteorioista” joihin luettelevat kansanvaihto, sananvapauskriisi, kulttuuri-marxismista varoittaminen, ilmastonmuutoskriisin kieltäminen jne. Eli kaikki isänmaallinen informaatio on siinä leimattu salkkishörhöjen naurettavaksi ulosanniksi jota valistunut ihminen ei tue.

  Siinä on myös paljon propagandaa “ilmastonmuutoksesta”, yritetään argumentoida miksi “poliittinen korrektius” ja “kulttuurimarxismi” ovat aiheita joista vain salkkishörhöt puhuvat vakavasti.

  Esimerkkisiteerauksia:

  “Englannin Institute of RaceRelationsin johtajan mukaan sananvapauskriisi-keskustelu onkin sananvapauden asettamista elämisen oikeuden yläpuolelle. Tämä on erityisen totta myös siksi, että tutkimuksissa on todettu viitteitä yhteydestä syrjivän puheen ja väkivallan välillä” (Voima, kirjoittanut Aurora Lemma).

  Lehdessä on myös lista asioista mitkä “tolkun ihminen ymmärtää”, toisinsanoen jos on eri mieltä on tolkuton, tai mielipuoli…

  “Tolkun ihminen ei usko liian helppoihin selityksiin. Esimerkiksi maailman pakolaisista 0,03% asuu Suomessa. He eivät ole voineet aiheuttaa talouskriisiämme!” Hanna Niittymäki – http://www.rauhankasvatusneuvola.fi

  Samalla sivulla on muutama mainos, jossa seuraavat järjestöt saavat palstatilaa:
  Anti-Racist Forum “haluaa muuttaa yhteiskunnan sosiaalisesti oikeudenmukaiseksi”
  Fem-R “on feministinen ja antirasistinen kansalaisjärjestö”
  Ruskeat Tytöt “laajentaa represantaatioita kulttuurin, erityisesti median, viestinnän ja kirjallisuuden alueilla.”
  Rauhankasvatusinstituutti “RKI tarjoaa koulutusta ja resursseja niin kouluissa toimiville kasvattajille kuin nuorisoalan osaajille.. rasisminvastaiseen työhön.”
  Ihmisoikeusliitto “yhdenvertaisuuden edistämiseksi”
  Yhteiset Lapsemme RY “monikulttuuristen lasten ja nuorten hyvinvointia, oikeuksia ja osallisuutta edistävä kansalaisjärjestö.”
  – – – – –

  Race Relations -instituutin hepun väitteeseen sanoisin että varmaan on tutkittu islamilaisen vihapuheen yhteyksiä kunniaväkivaltaan??

 4. Ja vastaavanlainen performanssi jos järjestettäisiin Kiasmassa ja nuket esittäisi valkoisia heteromiehiä niin Helsingin kaupunki tarjoaisi avoimet ovet kaikelle kansalle moisen kulttuurielämyksen saavuttamiseksi, varsinkin jos performanssin tuottaja olisi joku mieleltään kieroutunut hintti tai muu moraalittomuudesta energiansa ammentava taivaanrannanmaalari.

Comments are closed.