Koti Uutisia Ruotsissa herätty juutalaisten valta-asemaan

Ruotsissa herätty juutalaisten valta-asemaan

5

Huolimatta ruotsidemokraattien joukoissa viime aikoina ilmenneestä syrjäytymishysteriasta ovat yhä useammat puoluejäsenet alkaneet puhua selkokieltä. Ruotsidemokraattien kunnallispoliitikko Mikael Höglund kritisoi äskettäin täysin avoimesti sitä liioitellun suurta valtaa, jonka juutalaiset ovat keränneet ympärilleen ympäri maailmaa.

UK_Sverigedemokraterna_ilmapallo

Mikael Höglund esitti äskettäin väitteen, että Valkoista taloa johtavat juutalaiset ja että heillä on myös suuri vaikutusvalta USA:n taloudessa:

“Miksi USA sotii Lähi-idässä ja miksi he tukevat Israelia? Ei tarvitse kuin tarkastella, ketkä johtavat Valkoista taloa. Nyt Obama on matkustanut Israeliin. Hänen täytyy menestyä Israelissa menestyäkseen kotikentällään. Naruja pitelevät juutalaiset. Heillä on kaikki valta.”

Ongelma ilmenee myös Ruotsissa, ja vaikka massamaahanmuutto on suurin ongelma, Höglund näkee ongelmalliseksi sen, että “juutalaisilla on taloudellinen valta” ja että he hallitsevat mediaa:

“Minulla ei ole ongelmia juutalaisten kanssa. Mutta juutalaiset tunnetusti omistavat esimerkiksi Bonnier-yhtymän ja tämä on vaikutusvaltainen toimija. Se on todellakin ongelma. Massamaahanmuutto on toki suurin ongelmamme.”

Höglundin kritiikki kohdistui myös omaan puoluejohtoon hänen todettuaan, että ruotsidemokraattien yksipuolinen muslimiviha ja kritiikittömyys puolueen vinoutunutta voimatasapainoa kohtaan johtuvat osittain puolueen sisällä olevista juutalaisista.

Höglundin puheet ovat saattaneet juutalaisen Willy Silbersteinin, Ruotsin antisemitismin vastaisen komitean puheenjohtajan, hyppäämään kattoon. Hänen mielestään on merkittävää, ettei Höglundia ole vielä suljettu ulkopuolelle, eikä hän säästele kritiikkiään. Silberstein näkee erittäin vakavana sen, että ruotsidemokraateilla on kaupunginvaltuustossa edustajia, jotka levittävät “juutalaisvastaisia salaliittoteorioita”.

“Tämä on perikuva antisemitistisistä salaliittoteorioista, jotka ovat olleet olemassa vuosisatoja. Luulin, että olisimme vuonna 2013 tulleet jo pidemmälle. Minulla ei ole minkäänlaista luottamusta ruotsidemokraatteja kohtaan, mutta tässä on vahva todiste siitä, että heillä on joukoissaan vahvasti reagoiva antisemitisti. Henkilö, joka edustaa puoluetta kaupunginvaltuustossa. Minusta tämä on hyvin järkyttävää.”

 

 

Nordfront.se

 

 

Toimituksen lisäys: Mitä tulee uutisessa mainittuun Bonnier-yhtymään, niin toimituksen osalta lisättäköön, että SF Bio on tällä viikolla yhdistynyt suomalaisen Finnkinon kanssa. Bonnier omistaa tällä hetkellä 40 % uudesta konsernista, joka syntyi yhdistymisen jälkeen.

5 KOMMENTIT

  1. Mainittakoon myös että Bonnier omistaa Suomessa MTV3:n ja luonnollisesti sen tytärkanavat.

  2. ”Tämä on perikuva antisemitistisistä salaliittoteorioista, jotka ovat olleet olemassa vuosisatoja. Luulin, että olisimme vuonna 2013 tulleet jo pidemmälle.”

    Silbersteinin teeskennelty närkästys on mitä röyhkeintä juutalaista Chutzpahia*. Sekä juutalaiset itse että maailman asioita seuraavat tietävät varsin hyvin, että Itse Itsensä Valinneiden valta länsimaisessa kulttuurissa on viimeisen 50 vuoden kasvanut monikertaisesti. Siksi on röyhkeää hurskastelua ihmetellä, että “Luulin, että olisimme vuonna 2013 tulleet jo pidemmälle”. Asiahan on täsmälleen päinvastoin, juuri nyt pitäisi lisätä tietoisuutta juutalaisten yhä kasvavasta hegemoniasta.

    *)Chutzpah on jiddišinkielinen käsite, joka tarkoittaa arkikielen ”pokerinaamaa” eli ”pokkaa” häpeämättömyyden ja röyhkeyden merkityksessä.

  3. Onko monikulttuurisuuden takana Euroopan etninen puhdistus?

    P.S. Juutalainen Barbara Spectre on sanonut: “juutalaiset ovat liikkeellepaneva voima monikulttuurisuuden toteuttamista Euroopassa”

Comments are closed.