Koti Uutisia Ruotsissa ei yhtäkään tuomiota viharikoksista ruotsalaisia vastaan

Ruotsissa ei yhtäkään tuomiota viharikoksista ruotsalaisia vastaan

2

UK_poliiseja_Ruotsissa

Vaikka poliisi saa Ruotsissa useita valituksia ihmisiltä, jotka kokevat joutuneensa hyökkäyksen kohteiksi ruotsalaisuutensa takia, ei yhtään tuomiota viharikoksista ruotsalaista kohtaan ole vielä tullut.

Rikosasianajaja Susanne Gosenius, joka kouluttaa poliiseja lakiteknillisissä asioissa Malmön sulatusuunissa, on pitänyt tilastoja “viharikoksista” vuodesta 2013 asti. Hän ei silti kykene löytämään yhtään tuomiota ruotsalaisten hyväksi.

Helsingborgs Dagblad otti yhteyttä Malmön poliisiin, syyttäjään ja valtion tilastotieteilijöihin, muttei kyennyt löytämään esimerkkejä onnistuneesta syytteeseenpanosta. Goseniuksen mukaan tämä johtuu osittain siitä, että valkoiset nostavat harvemmin sellaiset asiat esille. Myös poliisi keskuudessa on tietämättömyyttä siitä, miten käsitellä asiaa.

Esimerkki epäonnistuneesta syytteeseenpanosta oli blogipostaus, jossa ruotsalaisia kuvattiin luonnostaan sivistymättömiksi “saastaisiksi tuhoeläimiksi”. Kirjoituksessa todettiin lisäksi, että “olisi vain reilua, jos ruotsalaiset katoaisivat sukupuuttoon – ja katoaisivat maan päältä”.

Oikeuden mukaan kyseessä ei ollut viharikos, sillä toistaiseksi valtaväestönä ruotsalaisten ei pidä olla niin herkkiä. Erään tapauksesta haastatellun syyttäjän mukaan viharikokset ruotsalaisia kohtaan ovat tulleet mahdollisiksi monikulttuurisessa Ruotsissa, mutta ilman ennakkotapausta, jossa tuomittu olisi tunkeutuja, ovat viranomaiset epävarmoja siitä, miten toimia.

Lähde: Breitbart

2 KOMMENTIT

  1. Sama Suomessa. Sen sijaan jos vaikka auton pakoputki sattuu paukahtamaan edes puolen kilometrin päässä vastaanottokeskuksesta niin se on automaattisesti rasistinen viharikos 😉

  2. Eikös se turvapaikkahylsyn saanut eritrealainen Ikea-murhaaja tunnustanut oikeudessakin etsineensä nimenomaan ruotsalaisen näköisiä uhreja?

Comments are closed.