Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsinsuomalainen vasemmistopoliitikko: “Kovat otteet eivät ratkaise lähiöongelmia Ruotsissa”

Ruotsinsuomalainen vasemmistopoliitikko: “Kovat otteet eivät ratkaise lähiöongelmia Ruotsissa”

4
Yasmine Posio.

Ruotsin viimeaikaiset massiiviset autopalot ovat 9. syyskuuta järjestettävien eduskuntavaalien alla kirvoittaneet maan puoluekenttää esittämään omia ratkaisukeinojaan maahanmuuttajaväestön pinnoittamissa lähiöissä alati paisuviin ongelmiin. Myös vasemmistopuolue on esittänyt kantansa asiaan Göteborgissa asuvan ruotsinsuomalaisen poliitikkonsa Yasmine Posion suulla. Hänestä tulisi pienentää tuloeroja sen sijaan, että käytettäisiin “kovia otteita”, kuten armeijan väliintuloa tai lähiöiden Pohjoismaiden maaperälle täysin kuulumattoman väestön lähettämistä kotimaihinsa. Posion haastattelu julkaistiin lauantaina suomalaisessa Kansan Uutiset -vasemmistolehdessä.

Posio kertoo ampumistapauksia sattuneen parin ratikkapysäkin päässä hänen Länsmansgårdenin-kodistaan, mutta silti hän ei ymmärrä pelätä liikkua alueella edes myöhään illalla. Alue on tunnettu erittäin runsaasta maahanmuuttajajengirikollisuudestaan, mutta Kansan Uutiset kirjoittaa vasemmistolinjalleen uskollisena asiasta vain “jengirikollisuutena”. Posio kertoo pelkäävänsä vain silloin, kun ratikassa on “paljon humalaisia miehiä”.

– Päihtyneiden miesten käytös ei heijasta segregaatiota vaan patriarkaalista kulttuuria, jatkaa Posio perusfeministiseen tyyliin.

Posio tuohtuu, kun lähiöistä kaikkein levottomimmista kirjoitetaan niiden oikealla nimellä eli no-go-zoneina ja vetoaa siihen, että nimitys “loukkaa” alueella asuvia:

– Tämä ei ole no-go-zone, jonne pitäisi lähettää armeija, kuten jotkut vaativat. Asuinalueemme kuvataan sotatoimialueena. Se loukkaa sellaisia ihmisiä, jotka ovat muuttaneet tänne oikean sodan keskeltä.

Kansan Uutiset kirjoittaa vaatimusten turvallisuuden lisäämisestä olevan “näkyvästi esillä kaikkien puolueiden vaalikampanjoissa, vaikka siihen onkin jo panostettu paljon”. Epäselväksi jää, mitä Kansan Uutiset tarkoittaa tällä turvallisuuteen “paljon panostamisella”, joka ei mitenkään näy katukuvassa ja käsiin räjähtävissä rikostilastoissa.

Lehti jatkaa poliisien koulutuspaikkoja lisätyn niin paljon, ettei niihin ole saatu riittävästi pääsykriteerit täyttäviä opiskelijoita. Kansan Uutiset ei mainitse tässä kohtaa, että poliisikoulutuksen vaatimustasoa on laskettu niin paljon, etteivät kaikkien oppilaiden käsivoimat riitä edes ampumiseen.

– Poliisien määrän lisääminen ja rangaistusten koventaminen ei vähennä segregaatiota. Siihen auttaa vain asukkaiden tuloerojen nopea vähentäminen, Posio kommentoi.

Lehti jatkaa kuitenkin, ettei tällaista ole näkyvissä, sillä tuloerot lisääntyvät Ruotsissa mitään muuta rikasta maata nopeammin.

Lähde: Kansan Uutiset

4 KOMMENTIT

 1. Mitähän vikaa noiden juomavedessä on? Se jotenkin saa maailmankuvan kieroutumaan todella pahasti.

 2. Kas kun sattui, vasemmiston edustaja.

  Millähän voimahalilla ne aikoo ratkoa Affen tilaston?

  https://affes.files.wordpress.com/2018/07/15-44-prognos-2027-storlek-mindre.png?w=810&h=3603

  On kylmää luettavaa ruotsalaisen tulevaisuden osalta. Reilun seitsemän vuoden jälkeen 101 kaupunkia on sellaisia joissa muslimit ovat enemmistönä valtuustoissa (jos haluavat), eli noissa kaupungeissa on käytännössä sharia laki. Ja 42 kaupungissa on maahanmuuttajia enemmän kuin ruotsalaisia.

  Ruotsi lakkaa olemasta ihan muutamassa vuodessa. Enää sen läpi ei uskaltane ajaa eurooppaan, ei ainakaan öiseen aikaan kuten ennen.

  Rajanaapuri Norja on vähintään yhtä suuren uhan alla koska yhteinen maaraja ei mitenkään rajoita muslimien invaasiota. Ruotsista ja Norjasta tulee varmaan se Pohjolan Kalifaatti.

 3. Lähiöongelmat ratkeavat helposti, eikä kovia otteitakaan tarvita, kun vaan ajetaan ne paikalliset Marrakeshit ja Mogadishut pillarilla sileäksi ja tehdään niiden tilalle lentokenttiä ja (moottori)urheilupuistoja.

Comments are closed.