Koti Uutisia Ruotsin yleisradioyhtiö kampanjoi Vastarintaliikettä vastaan

Ruotsin yleisradioyhtiö kampanjoi Vastarintaliikettä vastaan

7
Anna Gullberg Ruotsin radiosta.
Anna Gullberg Sveriges Radiosta.

Maanantaina Ruotsin yleisradioyhtiö Sveriges Radio aloitti kampanjan Ruotsin Vastarintaliikettä vastaan. Kampanja kohdistuu erityisesti Taalainmaalla asuvia liikkeen jäseniä tai tukijoita vastaan. Sveriges Radion kampanjasivulla on kartoitettu Taalainmaalla asuvia kansallismielisiä. Joukossa myös joitakin 70–80-vuotiaita miehiä ja naisia.

“Natsipaljastuksia” tehdessään kampanjan toimittaja Anna Gullberg turvautuu toiminnassaan median vanhoihin hyviksi havattuihin keinoihin. Kampanjasivulla on paljastettu joidenkin jäseniksi oletettujen henkilöiden verotietoja ja väitettyjä rikoksia. Ruotsin Vastarintaliikkeen uutissivusto Nordfrontin mukaan kampanjasivulla muun muassa väitetään virheellisesti, että Sunnansjössä asuva 25-vuotias nainen olisi syyllistynyt ampuma-aserikokseen ja laittomaan uhkaukseen. Kyseisellä naishenkilöllä ei kuitenkaan ole rikostaustaa eikä häntä ole koskaan tuomittu mistään rikoksesta.

UK_Stefan_Forsman

Gullbergin kampanjan kohteeksi joutui myös 51-vuotias särnalainen yksityisyrittäjä Stefan Forsman. Hän opettaa muun muassa erätaitoja ja itsepuolustusta. Nordfront-uutissivusto teki oman haastattelunsa Forsmanin kanssa. Haastattelussa hän kertoo, että Sveriges Radio lähestyi häntä haastattelun osalta. Sveriges Radiosta kerrottiin, että haastattelu koskisi Forsmanin yrittäjyyttä.

“Olen ollut mediassa 28 vuotta, joten en pitänyt Sveriges Radion haastattelupyyntöä mitenkään omituisena”, Forsman kertoo Nordfrontille. Pian hänelle kuitenkin selvisi haastattelun todellinen tarkoitusperä, ja toimittajat alkoivat kysellä Forsmanilta tämän oletetusta jäsenyydestä Vastarintaliikkeessä. Tässä vaiheessa Forsman käski haastattelijoita “painumaan helvettiin”.

Stefan Forsmania ei ole koskaan tuomittu yhdestäkään rikoksesta, vaikka Sveriges Radion kampanjassa annetaan uskoa, että hän oli osallisena myös Kärrtorpin mellakassa.

Forsman kertoo Nordfrontin haastattelussa kysyneensä toimittajilta, onko heidän mielestään oikein pilata toisten ihmisten elämä. Toimittajat olivat vastanneet, että elämän pilaaminen on oikein, jos henkilö on nationalisti, eivätkä he välitä, vaikka pilaisivatkin yksityisyrittäjän ainoan elinkeinon.

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Median ja äärivasemmiston liitto syventyy

7 KOMMENTIT

  1. Hohhoijaa. Anna Gullberg näyttää juurikin siltä, ettei hän ole koskaan nähnyt tervettä elämää saati kokeillut.

  2. Vanha viisaus ,jonka mukaan niin metsä vastaa !! kuin sinne huutaa,kannattaisi pitää myös toimittajien mielessään.

  3. Punakynä sauhuamaan. Eikös toimittajilla olisi oikeasti jotakin parempaa tekemistä? Nyt jos yrittäjän yritys kaatuu mediahypen seurauksena, monet saattavat menettää työpaikkansa. Eihän toimittajia muiden elinkeinot kiinnosta, oma vain.

  4. On kyllä ilkeä tilanne Forsmanille, toivottavasti ei liiketoiminta pahasti ottanut tästä tapauksesta osumaa, vaan päinvastoin. Hienosti on media käännetty kansaa vastaan.

  5. Oikein yököttää ihmiset kuten tuo Kulpäri, anti-white loistaa hänestä tänne saakka!
    Mediat seuraavaksi varmaan hyökkäävät passien kimppuun ja vaativat niistä poistettavan kaikki muut paitsi EU:n tunnukset. Kansalaisuushan on mahdollista vain jos kuuluu johonkin kansaan (jos ei lasketa moni-kulttuuri p***aa) ja tämä vaatii olemassaoloonsa nationalismia, joka on median ja ‘yleisesti tunnustetun “totuuden”‘ mukaan maailman kaamein asia! Hieman sekava kommentti taisi tulla tässä kännykällä kirjoittaessa ja samalla muita hommia hoitaessa, mutta perus pointtini taisin saada kirjoitettua.

  6. Juornalisti Anna Kulperi liennee kyllä ollut ruoka-aikaan kotona…? Menisi oikeisiin töihin. Vaikka mottimetsään, niin ei olisi haitaksi kellekään.

Comments are closed.