Koti Uutisia Ruotsin Vastarintaliikkeen verkkomedia Nordfront avannut keskustelufoorumin

Ruotsin Vastarintaliikkeen verkkomedia Nordfront avannut keskustelufoorumin

0

UK_Nordfront_foorumi

Ruotsin Vastarintaliikkeen Nordfront-nettisivusto uutisoi sunnuntaina avanneensa keskustelufoorumin, joka on tarkoitettu kansallissosialisteille ja nationalisteille ensi sijassa Ruotsissa ja muualla Pohjolassa. Keskustelufoorumin ensimmäisten toimintaviikkojen aikana vain rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus lukea foorumia ja keskustella siellä, mutta lähitulevaisuudessa myös ei-rekisteröityneet käyttäjät tulevat saamaan mahdollisuuden lukea foorumia. Suomenkielisiä osioita foorumilla ei ainakaan toistaiseksi ole olemassa.

Foorumin toimintatarkoitus on, että siellä keskusteltaisiin monenlaisista aiheista vakavammin ja syvällisemmin kuin Nordfront.se:n kommenttipalstoilla. Foorumilla käytävien keskusteluiden tarkoitus puolestaan on ensi sijassa kehittää liikettä eikä niinkään voittaa väittelyjä ideologisten vastustajien kanssa. Keskustelufoorumilla vallitsee sitä vastoin tiukempi sensuuri kuin kommenttipalstoilla, ja trollaajien tunnukset tullaan poistamaan foorumilta.

Ylläpito toivoo myös, että foorumin kautta solmittaisiin kontakteja ja järjestäydyttäisiin; ei riitä, että yhteiskunnallisista ongelmista vain keskustellaan Internetissä, vaan niiden ratkaisemiseksi tarvitaan järjestäytynyttä toimintaa. Ylläpidon mukaan olisi suotavaa, että foorumin kautta kansallismielisten keskustelut siirtyisivät vähitellen pois Facebookista ja vastaavista yhteisöpalveluista, jotka sekä sensuroivat että vahtivat käyttäjiään kuumeisesti.

Nordfront.se:n keskustelufoorumi noudattaa Ruotsin lakeja, muttei sensuroi poliittisesti epäkorrekteja mielipiteitä eikä tee yhteistyötä tiedustelupalveluiden kanssa.

Voit rekisteröityä ja vierailla foorumilla tästä linkistä: https://nordfront-forum.se/