Koti Uutisia Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivisti puolusti itseään maahanmuuttajilta – vapautettiin syytteistä

Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivisti puolusti itseään maahanmuuttajilta – vapautettiin syytteistä

6

Kaksi maahanmuuttajataustaista henkilöä hyökkäsi viime perjantaina Ruotsin Vastarintaliikkeen tukholmalaisaktivistin kimppuun Liljeholmenin lukion edustalla koulun päättäjäisten yhteydessä. Lyhyen aikaa kestäneen yhteenoton jälkeen hyökkääjiä kohti suihkutettiin pippurisumutetta, ja aktivisti lähti tämän jälkeen pois paikalta välttääkseen enempiä yhteenottoja.

Aktivistin päälle käyneet maahanmuuttajat lähtivät kuitenkin etsimään tätä uudestaan aseistautuneina rautaputkilla, ja löydettyään aktivistin he hyökkäsivät tämän kimppuun toisen kerran onnistuen lyömään aktivistia rautaputkilla kahdeksan kertaa selkään. Päästäkseen pois tilanteesta aktivisti puukotti veitsellään hyökkääjiä, ja tämän jälkeen maahanmuuttajat poistuivat paikalta.

Aktivistia syytettiin murhan yrityksestä, vaikka tämä oli toiminut itsepuolustukseksi. Syytettä lievennettiin tapon yritykseksi, ja aktivisti päästettiin eilen vapaaksi oltuaan puolitoista päivää pidätettynä. Moni paikalla ollut todistaja voi vahvistaa saman, minkä aktivisti kertoi poliisille: kyse oli hätävarjelutilanteesta.

Edellä mainitut kaksi maahanmuuttajaa olivat aikaisemminkin yrittäneet käydä aktivistin kimppuun tämän poliittisten mielipiteiden vuoksi.

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

  1. Siinä vaiheessa jos henkilö oikeasti pelkää henkensä puolesta, kuten tässä, niin hänen tekonsa ovat itsepuolustusta. Riippumatta mitä hän tekee. Voidaan olettaa että henkilö mieltää selkäänhakkaamisen (selkäranka, niska, takaraivo…) seurauksena menettävän henkensä.

  2. Toivottavasti karma iskee kunnolla takaisin ja kyseiset maahanmuuttajat jäävät auton alle. Onneksi aktivisti oli varautunut! Muuten saattaisi olla kuollut aktivisti.

  3. Kait näitä mamuja nyt kuitenkin odottaa syyte pahoinpitelystä huolimatta siitä että itse saivat ensin sumutteesta ja sitten puukosta. Eihän ne nyt tuomiotta voi jäädä.

    • Jos rautaputkella hakkasivat, niin voisi jo tapon yritystä hakea.
      Mutta tuskin, täytyy muistaa suojaväri, sekä oikeusjärjestelmän pelko leimautua rasistiksi 😉

  4. Niin, aina on hyvä olla jotain (konkreettista ja/tai toimintasuunnitelma) mukana tällaisten mielivaltaisten päällekarkausten varalta…

Comments are closed.