Koti Uutisia Ruotsin Vastarintaliike perusti nettiradion

Ruotsin Vastarintaliike perusti nettiradion

10

Tyr-wanderer-1

Ruotsin Vastarintaliike perusti nettiradion, joka kantaa nimeä Radio Nordfront. Tarkoituksena on julkaista joka viikko uusi 20-minuuttinen ohjelma, jossa keskustellaan viime aikojen tapahtumista sekä muista kansallismielisiä koskettavista aiheista. Radiosta kerrotaan, että he aloittavat varovasti ja pyrkivät kehittymään ajan kanssa ammattitaitoisemmaksi radioksi.

Ensimmäisen jakson aiheet ovat ruotsidemokraatti Mattias Karlssonin ympärillä vellova kohu, nujakka Åkersbergassa sekä Ruotsalaisten puolue ja konferenssi Venäjällä. Jakson voi kuunnella ruotsiksi alta:

 

10 KOMMENTIT

 1. En oikein ymmärrä tätä Venäjän ja Putinin fanittamista, onneksi SVL ei näe Putinia yhtä positiivisessa valossa kuin Ruotsin vastarintaliike…

  • Sitä lienee vaikea käsittää Suomesta käsin, mutta jos Suomeenkin tulisi 100 000 afrikkalaista vuodessa, siis miljoona 10 vuodessa, niin Venäjän invaasio saattaisi pian alkaa kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta.

  • Aivan, varsinkin kun Putin on moneen kertaan julistanut itsensä antifasistiksi ja hyökännyt nationalismia vastaan jatkuvasti ja vanginnut kansallissosialisteja niin herkästi että Ruotsikin jää kakkoseksi. “Hyökkäys”-kansallissosialistiryhmä vangittiin kokonaisuudessaan Venäjällä kun yrittivät aloittaa kansallissosialistista projektia Novorossiyassa. Ja Tesakin kohtalonhan kaikki muistavat. Eikä taida mikään muu uutislähde itkeä natseista enemmän kuin RussiaToday…

   • Venäjällä fasismi noin sanana tarkoittaa lähinnä länsimielisiä ja niitä jotka yrittävät hajottaa maata sisältäpäin – siten Venäjän “antifasismi” on vähän erilaista kuin Ruotsin antifasismi. Itseasissa monien asiantuntijoitten mukaan nyky-Venäjä on jo kohtuu lähellä ihan perinteistä fasismia.

    Venäjällä elää satoja etnisiä ryhmiä – mukaanlukien suomalais-ugrilaisia, joten Venäjän hallitus ei pyri rotupuhtauteen niinkuin Natsi-Saksa- sikäli kun se ajaisi maan sisällisotaan ja hajottaisi sen palasiksi. Venäjä ei kuitenkaan varsinaisesti ole myöskään kiinnostunut maan “Afrikkalaistamisesta” niinkuin Eurooppa ja siellä kyllä riittää tilaa jos “valkoiset” haluaa perustaa jotain siirtokuntia, missä ei ole ketään muita kuin valkoisia – ja tälläisiähän on jo siellä pilvin pimein Siperiassa.

    Yleensä monet Euroopan äärioikeistolaiset (paitsi Suomessa) kannattaa Putinia lähinnä siksi, että hän vastustaa Amerikka-Israelin globaalia impeuriumia, ja he ajavat ja markkinoivat perinteisiä arvoja ja nationalismia. Siten Ruotsin patrioottien kanta on ihan linjassa muun Euroopan äärioikeiston kanssa, eikä kovin yllättävä.

    • >Itseasissa monien asiantuntijoitten mukaan nyky-Venäjä on jo kohtuu lähellä ihan perinteistä fasismia.

     Onglema on vaan siinä että nämä “asiantuntijat” eivät tiedä mitä fasismi on, joten Putin ei ole mitään fasismia lähelläkään, voitaisiin sanoa että Venäjän hallinto on auktoriteettien.

     > Venäjä ei kuitenkaan varsinaisesti ole myöskään kiinnostunut maan ”Afrikkalaistamisesta” niinkuin Eurooppa

     Veikkaan että afrikkalaiset eivät ole kiinnostuneet Venäjästä kun verrataan että vaihtoehtona on esim. sossu paratiisi Ruotsi ja Suomi. Ja Venäjä on geopoliittisesti hyvin kaukana Afrikasta.

     >Yleensä monet Euroopan äärioikeistolaiset (paitsi Suomessa) kannattaa Putinia lähinnä siksi, että hän vastustaa Amerikka-Israelin globaalia impeuriumia, ja he ajavat ja markkinoivat perinteisiä arvoja ja nationalismia. Siten Ruotsin patrioottien kanta on ihan linjassa muun Euroopan äärioikeiston kanssa, eikä kovin yllättävä.

     Se että Putin muka vastustaa Jenkkilää, ei tarkoita sitä että eikö koukkunokat pyörittä venäjälläkin peliä. Putin on kuitenkin nähty kipa päässä ja on istunut koukkujen kanssa samaan pöytään miten he voivat taistella anti-semitismiä vastaan ja eikä unohdeta viimeaikaisia nationalisteja vastaan tehtyjä lakeja.

     Se että muut “äärioikeistolaiset” puolueet euroopassa näkevät Putinin hienona miehenä osoittaa vaan omaa tietämättömyyttä ja jopa lapsellisuutta ” Oi Putin pelastaa Euroopan, joku isompi on meidän puolellamme”. Kaikille jotka pitävät Putinia hienoa miehenä sanon vain tämän, vetäkää se pää sieltä perseestä pois ja katsokaa faktoja, kaveri istuu juutalaisten kanssa samassa pöydässä! Vai alatteko oikeasti puolustelemaan että on olemassa “hyviä” ja “huonoja” jutkuja?

     • Pieni korjaus : ja on istunut koukkujen kanssa samaan pöytään ja keskustellut heidän kanssaan että miten he voivat taistella anti-semitismiä vastaan

     • Jotkut “traditionalistit” yrittivät puolustella Jewtinia sanomalla että hän tekee yhteistyötä ortodoksijuutalaisten kuten Berel Lazarin kanssa (Chabad-Lubavitch rabbi), eikä liberaalien reformijuutalaisten kanssa kuten Länsi. Hohhoh. Äärioikeisto ei tarkoita että olisi samalla aaltopituudella alkuunkaan.

    • >Yleensä monet Euroopan äärioikeistolaiset (paitsi Suomessa) kannattaa Putinia
     Ja Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa ja Puolassa. Ja tässä vain perinteinen äärioikeisto, ei kansallissosialistit jotka (ainakin yleensä) vastustavat molempia ZOGeja, Amerikan ja Venäjän.

Comments are closed.