Koti Uutisia Ruotsin Vastarintaliike nyt valmis perustamaan puolueen

Ruotsin Vastarintaliike nyt valmis perustamaan puolueen

14

UK_nimet_keratty

Lokakuussa Kansallinen Vastarinta uutisoi Ruotsin Vastarintaliikkeen päätöksestä perustaa parlamentaarinen siipi täydentämään liikkeen toimintaa ja edustamaan sen näkökantoja vaaleissa. Puolueen perustamiseen tarvittiin 1 500 nimeä kansalaisilta, ja nyt ylikin 1 500 nimeä on saatu kokoon.

Ruotsin Vastarintaliikkeen verkkomedia Nordfront kertoo Simon Lindbergin kirjoittamana, että on ollut hienoa huomata nimien keräysten yhteydessä, kuinka monella kansalaisella on samanlaisia näkemyksiä kuin järjestöllä ja sympatioita sitä kohtaan. Lindberg kirjoittaa näiden ihmisten olevan lähtöisin kaikista yhteiskunta- ja ikäluokista ja he ovat sekä miehiä että naisia. Yksi vähemmän positiivinen seikka asiassa Lindbergin mukaan on puolestaan ollut se, että kaikki nämä ihmiset eivät kuitenkaan ole uskaltaneet kirjoittaa nimeään listaan “natsileiman” pelossa.

Aktivisteja keräämässä nimiä listaan joka puolella Ruotsia.
Aktivisteja keräämässä nimiä listaan joka puolella Ruotsia.

Nimilista viedään seuraavaksi juristin tarkastettavaksi ja sitten se tuhotaan. Listan aitoustodistus lähetetään sen jälkeen vaaliviranomaisille ja puolue rekisteröidään. Puolueen nimi ja puolueohjelma julkaistaan Nordfrontin mukaan melko pian.

14 KOMMENTIT

  • Mitä mahtavaa tässä on, vastarintaliikehän on markkinoinut itseään vuosikaudet “ei-“parlamentaarisena” liikkeenä, nyt sitten se tulee saamaan noin 0-5 % äänistä 4v välein samaan aikaan kun maahan virtaa 100 000 kehitysmaalaista vuodessa. Ruotsin kohdalla ei kauaa mene, että vaikka kaikki etniset ruotsalaiset äänestäisi puoluetta niin se ei silti saisi enemmistöä…

   • Kuten SMR on ilmoittanut, on parlamentarismi tulevaisuudessa vain yksi osa sen toimintaa, pääpaino edelleen esim. katutason työssä. Puoluestatus mahdollistaa sen, että tulevaisuudessa SMR voi saada tukea sellaisilta ruotsalaisilta, jotka eivät ole aiemmin voineet/kyenneet/uskaltaneet tukea sitä. Lisäksi järjestö tulee saamaan huomattavasti aiempaa enemmän ilmaista julkisuutta, mikä varmasti auttaa rekrytoinnissa.

 1. Mietinkin jo vähän aikaa sitten että mitäs tälle hankkeelle kuuluu, ja jo oli aikakin että homma on saatu tuohon vaiheeseen!

  Olisiko Kansallisella Vastarinnalla antaa mitään kommenttia tulevista Suomen Eduskuntavaaleista, lähinnä sitä koskien että ketä kannattaisi äänestää? Kun kerta Suomen Vastarintaliikkeellä ei vielä ole omaa puoluetta, niin minkä puolueen näkisitte järkevimpänä vaihtoehtona nyt tulevissa vaaleissa?

  Haluan käydä äänestämässä ainakin vastalauseena median räikeälle “turha koittaa, Sipilä ja Keskusta voittaa” propagandalle. Onko Perussuomalaisten tilalle mitään aidompaa ja kansallismielisempää vaihtoehtoa?

  • Suositeltavaa on, ettet äänestä mitään tällä hetkellä olemassaolevista puolueista.

   • Äänestämättä jätättäminen on sama kuin antaisi äänensä näille jäteille.
    Itse olen äänestänyt pienestä puolueesta satunnaista hörhöä. Näin minimoin aiheutetun vahingon.

   • En aio jättää äänestämättä. Kuten tuo toinen kommentoi tuossa alla, niin äänestämättä jättäminen on nimenomaan ääni monikulttuurille ja sen hiljaiselle hyväksymiselle.

    Olen miettinyt että jos ei mitään muuta kovin hyvää vaihtoehtoa löydy, niin annan sitten protestiäänen sille jollekin maahanmuuttokriittiselle ehdokkaalle joka löytyy Halla-ahon listalta.

    Jonkinlainen monikultturinvastainen viesti täytyy antaa tulevissa vaaleissa. Jos niin ei tee, on eliitillä hyvä syy rummuttaa monikultturin puolesta koska “vaalitilastojen mukaan suurin osa suomalaisista ei ole monikulttuuria vastaan.”

    • Tuollaisen maltillisen “mamukriitikon” äänestäminen nyt on sama kuin jos äänestäisi jotain kokoomuspoliitikkoa. Mitä hyötyä on vain rajoittaa ei-valkoisten maahanmuuttoa tai karkoittaa rikoksiin syyllistyneet pois, kun lopputulos – siis valkoisen rodun kuolema – on joka tapauksessa sama niin kauan kuin meillä on jatkuvat avoimien ovien päivät.

     • Meinaat siis, että äänestämättä jättäminen on kannattavinta?
      Se on kaikista laillisista keinoista vaikuttaa vaaleissa paskin.

     • Äänestämällä annat oman hyväksyntäsi Suomen nykyiselle järjestelmälle.

      Älä.

 2. Niinkin turmellussa maassa kuin ruotsissa luulisi olevan kansallismielisiä ihmisiä aatteemme tueksi.

 3. Toivotaan, että kerättyjä nimiä on reilusti yli pyydetyn, koska viranomaiset johonkin syyhyn vedoten kuitenkin hylkäävät ison osan nimistä. Joka tapauksessa mahtava homma!

Comments are closed.