Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Ruotsin Vastarintaliike Bollnäsissä – Video lisätty

Ruotsin Vastarintaliike Bollnäsissä – Video lisätty

8

Julkaistu 24.7.2012 / Päivitetty 27.7.2012

Ryhmä Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivisteja päätti jalkautua Bollnäsin keskustan kaduille kaksi päivää sen jälkeen, kun 18-vuotias tyttö joutui useamman tekijän pahoinpitelemäksi ja raiskaamaksi.

Kuva: Hirttosilmukkakylttejä, Tyr-riimu-lippuja ja motivoituneita aktivisteja Långgatanilla Bollnäsissä.

Heinäkuun 14. päivästä vaikutti tulevan aivan tavanomainen lauantaipäivä Bollnäsissä, Ruotsissa. Sää on hieno, ja paljon ihmisiä liikkuu kaupungissa ostoksilla tai vain istuskelemassa torin penkeillä. Jotkut istuvat terasseilla nauttimassa tavallisesti sujuvasta päivästä. Yhtäkkiä kuuluu melua, joka rikkoo rauhallisen ilmapiirin. Kyseessä on Pär Sjögren, joka on matkalla kaupungin keskustaan mukanaan ryhmä suivaantuneita tovereita. Ryhmä etenee keskelle katua yhtenäisessä muodostelmassa. Sjögren antaa olallaan olevan megafonin kantaa ilmoille hälytysääntä. Jotkut ryhmästä kantavat kylttejä, joissa on kuvia hirttosilmukasta, ja toisilla on mukanaan Tyr-riimua koristavia lippuja. Ne, joilla kädet ovat vapaat, kantavat lentolehtisiä, joissa kuvataan syytä siihen, miksi ryhmä on saapunut kaupunkiin.

Vaikutelma motivoituneesta ja päättäväisestä ryhmästä on jotakin, jota Bollnäsin asukkaat eivät ole nähneet miesmuistiin. Tämä näyttää radikaalilta ja aggressiiviselta. Tämä on jotakin, joka ei kuulu tavalliseen lauantaipäivään. Keitä he ovat? Mitä he haluavat? Mitä he aikovat tehdä? Ihmisten mieliin tulvivia kysymyksiä voi vain arvailla. Pär Sjögren aikoo selittää, miksi ryhmä on saapunut paikalle. Aluksi hän kuitenkin haluaa, että kaupungin asukkaat terästäytyvät ja tulevat uteliaiksi. Huomio on välttämätöntä – meidän täytyy rikkoa rauha, sekoittaa pakkaa ja tehdä vaikutus väestöön. Siksi meidän on saatava tilaa, jotta meidät huomioitaisiin.

18-vuotias tyttö on juuri maannut verissä päin ja saanut hoitoa Hudiksvallin sairaalassa. Koko hänen elämänsä on pilattu; hänen kokemansa trauma on jotain, josta hän ei koskaan pääse eroon. Miksi tämä tapahtui? Ketkä ovat perimmäisiä syyllisiä? Vastauksen löydämme ilmiöistä, kuten poliittinen korrektius ja haluttomuus puuttua siihen, mitä poliitikot ja mediat kuten HT, Ljusnan ym. puuhaavat. He valehtelevat, pettävät ja sensuroivat minkä ehtivät, jotteivät ruotsalaiset suhtautuisi vihamielisesti pakotettuun massamaahanmuuttoon. Muukalaiset tulee esittää positiivisessa äänensävyssä, ja heidän käytösmalliensa ja arvojensa ”yleistämisestä” tehdään tabu. Yhteneväisyydet ja ilmiselvät asiat kielletään. Yksi esimerkki on juuri tämä 18-vuotias tyttö, joka joutui joukkoraiskatuksi. Sanomalehti Hela Hälsingland ei kirjoita sanaakaan niistä, jotka pahoinpitelivät, ryöstivät ja raiskasivat hänet. Kaksi tekijöistä näytti Lähi-idän asukeilta, ja yksi oli musta. Tästä kirjoittaminen voisi herättää ”muukalaisvihamielisyyttä”, ja lisäksi olisi olemassa riski, että useammat alkaisivat nähdä kuvion ja vetää johtopäätöksiä, jotka olisivat vaarallisia vallanpitäjille. Pär Sjögren päättää puheensa torilla kehotuksella:

– Kohdatkaa kaikki, jotka pitävät tätä pirullista ja pakotettua monikulttuurista järjestelmää yllä!

Pär Sjögren äänessä Bollnäsin torilla.

Ljusnan-lehden toimittaja saapui Bollnäsiin.

Olemme nyt saaneet kaupungin huomion, ja päätämme kohdata Bollnäsin asukkaat henkilökohtaisemmalla tasolla. Kylttien ja lippujen kannattelijat seisovat edelleen torilla, kun me muut kuljemme ympäriinsä lentolehtisten kanssa etsien niin vanhoja kuin nuoriakin keskusteluja varten. Emme kohtaa paljonkaan apaattisia katseita tällä kertaa, vaan saammekin aikaan hyvää keskustelua tapaamiemme ihmisten kanssa. Tietysti on myös joitakin ihmisiä, jotka ovat vihaisia läsnäolostamme. Heitä kenties vaivaa sanomamme, jossa asetamme joukkoraiskaukset oikeisiin yhteyksiinsä. Toisinaan pyydän itse joitakin henkilöitä painumaan hevonhelvettiin. Vaikka olenkin ollut alusta asti hyvällä mielellä torilla, on minun pakko sanoa eräälle naiselle, että 18-vuotiaan naisen raiskaus on hänen syytään, sillä juuri hänenkaltaisensa henkilöt ovat edesauttaneet tilanteen syntymistä. Toinen pahasisuinen, ”kaikentietävä” nainen rutistaa lentolehtistä mielenosoituksellisesti, minkä johdosta sanon hänelle nauravani päin hänen naamaansa.

Kuva: Näkymä torilla.

Toista mieltä oleville, hieman paremmin käyttäytyville henkilöille yritän puhua siitä, mistä kaikki johtuu ja kuinka asiat liittyvät toisiinsa. Valitettavasti heille tulee äkkiä kiire, tai sitten he sanovat suoraan, ettei tästä keskusteleminen kanssani kiinnosta heitä. Näin pitkälle suvaitsevaiset ja humanistit pääsivät argumentoinnissaan tänään. Liioittelematta voin kuitenkin sanoa, että enemmistö – niin nuoria kuin vanhojakin – oli kanssani samaa mieltä, ja he myös ilmaisivat arvostuksensa tekemäämme työtä kohtaan. Huomasin monesti, että ihmiset olivat sanomastamme ja lentolehtisistämme tismalleen samaa mieltä. He olivat jo nähneet poliittisen korrektiuden ja ymmärsivät, että tiedotusvälineet valehtelevat ja sensuroivat. He näkevät yhteyden ja sen, mitä massamaahanmuutto tuo tullessaan. Heidän mielestään on väärin uhrata 18-vuotias tyttö ja ummistaa silmät muilta raiskauksilta poliittisesti korrektien ”jalojen motiivien” kustannuksella.

Lentolehtisiä jaetaan ja keskustelu käy vilkkaana.

Poliisi keskustelemassa aktivistien kanssa. Pitkän juttelun jälkeen poliisi vetäytyy ja antaa aktivistien viedä toimintansa loppuun haluamallaan tavalla.

Joudumme keskusteluun poliisin kanssa siitä, onko meillä oikeus toimia tällä tavalla ja tulisiko toimintamme laskea mielenosoitukseksi vai ei. Heräsi myös kysymys siitä, ketä lopulta sakotettaisiin luvan puuttumisesta, ja olisiko meillä oikeus dokumentoida aktiviteettimme. Harvalukuinen poliisijoukko päättää lopulta antaa asian olla, joten saimme päättää päivän kuten itse halusimme. Päätämme pysyä torilla kolmeen asti, jolloin olisimme olleet paikalla kolme ja puoli tuntia. Jottei menestyksestämme torilla heräisi epäilyksiä, ilmoitamme lopuksi saavuttaneemme tavoitteemme ja poistuvamme paikalta.

Lähdimme kulkemaan takaisin pitkin Långgatania, jolla 18-vuotiaan tytön raiskaus tapahtui. Pär Sjögren antaa minulle megafonin, jotta voisin päättää tapahtuman. Alkaessani puhua vain lyhyesti huomaan, kuinka koko tori kääntää huomionsa minuun. Kaikki kuuntelevat todella, mitä minulla on sanottavaa. Koska minulla ei ollut mitään valmista puhetta, yritän toistaa asioita, joista puhuin ihmisille päivän aikana. Kerron 18-vuotiaan joukkoraiskauksesta, ja mainitsen myös monia muita aiempia rikoksia. Yön aikana Bollnäsin avoimella kadulla oli esimerkiksi tapahtunut toinenkin pahoinpitely ja raiskaus, jossa uhrina oli 42-vuotias nainen.

Kerron, että Hela Hälsingland -lehdellä oli motiivinsa, kun se kirjoitti, että 18-vuotias ”sanoi tulleensa raiskatuksi”. Tällä muotoilulla lehti halusi herättää epäilyksen siitä, että tyttö valehtelee. ”Sattumalta” myös Aftonbladet oli kyseenalaistanut joukkoraiskauksen. Selitän, kuinka monet raiskauksen uhrit kärsivät entistä enemmän juuri siksi, että ihmiset epäilevät sitä, mitä heille on tapahtunut. Kerron, kuinka Hela Hälsingland, Aftonbladet ja muut mediat haluavat tietoisesti kylvää tätä epäilystä omia tarkoitusperiään varten. Mainitsen myös lentolehtisessämme olevasta ajatuksesta, jonka mukaan vallalla on maahan tuotu naisnäkökulma. Palaan myös olennaiseen sanomaan siitä, että meidän on aika kääntää selkämme poliittisesti korrekteille poliitikoille, ja ettemme saisi uskoa sokeasti kaikkeen, mitä lehdissä kirjoitetaan.

Bollnäsin asukkaat saavat taas kuulla megafonin ääniä, kun voitokkaat aktivistit poistuvat kaupungista. Kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että onnistuimme hyvin. Saimme yhteyden kaupunkilaisiin ja hyvää palautetta. Jokin sanoo meille, että loimme taas hieman toivoa tulevaisuuteen. Hela Hälsingland -lehti kirjoitti jälkikäteen lauantain tapahtumasta. Lehti osoittautui juuri siksi, miksi sitä syytimmekin; lehdessä ei kerrottu sanaakaan siitä, miksi olimme paikalla tai että tapahtuma liittyi 18-vuotiaan tytön joukkoraiskaukseen.

Koko tori kuuntelee. Huomio oli taattu.

Hela Hälsingland -lehti kirjoittaa lauantain tapahtumasta.

Hela Hälsingland -lehden otsikko kuuluu: ”Monet pahastuivat mielenosoituksesta torilla.” Vaikka otsikko saattaakin piilottaa totuuden, kertoo se kuitenkin totuuden, joka kannattaakin painaa – olemme erittäin ylpeitä siitä, että jotkut tunsivat pahastusta! Lehti kirjoittaa artikkelissaan: ”Useita ohikulkijoita, jotka eivät halunneet ottaa vastaan lentolehtistä, kutsuttiin idiooteiksi ja monet tunsivat pahennusta.” Henkilöt, jotka suivaantuivat läsnäolostamme lauantaina, ovat juuri sellaisia ihmisiä, jotka saavatkin suivaantua. Kyse on ihmisistä, jotka ovat poliittisesti korrekteja ja jotka tukevat monietnisen yhteiskunnan kehitystä. Nämä yksilöt saavat hermostua kaikessa rauhassa ja saada meistä sydämentykytyksiä. He ovat, aivan kuten Pär Sjögren selitti torilla, syyllisiä 18-vuotiaan tytön joukkoraiskaukseen. Juuri he kannattavat monikulttuurista, paholaismaista järjestelmää harteillaan.

Henrik Pihlström

Nordfront.se

8 KOMMENTIT

  1. Tämäntyyppinen toiminta on toivottavasti rantautumassa myös meille. Kymmenen pistettä ruotsalaisille tovereille!

  2. Hyvää toimintaa,samaa mediapeittelyä näkyy Suomessakin politiikkojen ja median yhteistoiminnalla,työnnetään päät pensaaseen kuin strutsit konsanaan ja sanotaan ei monikulttuurisuus tuo ongelmmia se on pelkästään positiivista,mutta todellisuus on jotain aivan toista.

  3. Ehkäpä Tampereen pizzeriapalon vuosipäivänä voisi pitää tapaamisen hämeenkatu 10:ssä. Palautettaisiin ihmisten mieliin, mitä ulkomaalaiset tekevät rahan takia. Ei siinä paljon ajateltu ketään muuta kuin itseään. Eipä tästä ole aikaakaan kun anti-rasistit marssivat Helsingissä, aiheena oli ulkomaalaisiin kohdistuva väkivalta ynnä muuta sellaista, joten vastapainoksi pitäisi saada samanlainen tapahtuma. Loistava idea Ruotsin tovereilta iskeä heti, kun jotain näin ikävää pääsee tapahtumaan.

  4. Hello! Nice to see this article in Finnish! Hopefully it’s interesting to read ever for our very good neighbours?

  5. Hienoa työtä länsinaapurissa!
    En yllättyisi, vaikka useat oikeutetusti katkerat kansalaiset tuntisivat primitiivistä vahingoniloa tilanteissa, kun näiden monirotuisuuden kannattajien likaisen työn tulokset hyökkäisivät jälleen heitä itseään vastaan. Ainakin Helsingissä 2008 huomiota herätti tapaus, kun romanian romaneja majoittamassa mukana ollut alaikäinen anarkistityttönen joutui seksuaalisesti pahoinpidellyksi romanijoukkion toimesta. Yksi iljettävä esimerkki, kuinka “omat koirat purevat”.

    Monirotuisuutta ajavat, veri ei koskaan haihdu käsistänne. Vaikka olisitte ostaneet itsenne ulos, yläluokan asuinalueille muurien taakse, tästä ajamastanne monirotuisesta “onnelasta”, tilien tasaaminen tulee koskemaan myös teitä.

Comments are closed.