Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin uimahalleissa tapahtuvat seksuaalirikokset, sekä seksuaaliset ahdistelut ovat viime vuosien aikana lisääntyneet...

Ruotsin uimahalleissa tapahtuvat seksuaalirikokset, sekä seksuaaliset ahdistelut ovat viime vuosien aikana lisääntyneet suuresti

4

Eräs ilmiöstä paljon kärsivä uimahalli on tukholmalainen Erikdalsbadet. Asiantuntijoilla ei kuitenkaan ole mitään selitystä miksi seksuaalirikokset lisääntyvät uimahallissa.

Erikdalsbadetin uimahalli on seksuaalisten ahdistelujen vuoksi tehnyt useita muutoksia vähentääkseen ahdistelua. Esimerkiksi jo vuonna 2016 uimahallin poreallas jaettiin osioihin sukupuolen mukaan. Vuonna 2017 halliin saatiin lupa asentaa valvontakamerat.

-Olemme onnistuneet estämään ongelmat, jotka esiintyivät tuolloin ja tilanne on rauhoittunut paljon. Meillä on enemmän henkilökuntaa riskialueilla, olemme asentaneet uusia valvontakameroita ja meillä on selkeä toimintasuunnitelma, jonka avulla voimme toimia proaktiivisesti tässä kysymyksessä, kertoi Erikdalsbadetin johtaja Sara Franzén Shilwan uimahallin taktiikasta torjua seksuaalirikoksia.

Mutta nyt seksuaalirikokset ovat taas nousussa. Asiantuntijat eivät kuitenkaan löydä syytä seksuaalirikosten nousuun, aivan samalla tavalla kuin he eivät myöskään osaa selittää miksi myös kirjastot, museot ja nuorison vapaa-ajan viettopaikat kärsivät myös lisääntyneestä rauhattomuudesta, ampumistapauksista ja seksuaalirikoksista.

-Ei ole olemassa mitään selkeätä kuviota, on vaikea spekuloida minkä vuoksi nämä tapaukset ovat lisääntyneet, kertoo Niklas Pettersson Tukholman urheiluhallinnosta.

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. Tämä on varmaan sellainen ongelma joka näkyy jokaisella yksilöllä päässä omalla tavalla, alhaisella älykkyydellä se ongelma on monimutkainen ja outo, kun taas korkealla älykkyydellä se on simppeli.

  2. Kantaväestö katoaa, moniosaajia tunkee tilalle.

    Do the math, kuten on tapana Ameriikassa sanoa.

  3. Mullapa on ratkasu. Ei-valkosilta pääsy kielletty. Loppuis ahdistelut, kuin seinään.

Comments are closed.