Koti Uutisia Ruotsin turvallisuuspoliisin uudella johtajalla taustallaan vankka vastustus PVL:ää kohtaan

Ruotsin turvallisuuspoliisin uudella johtajalla taustallaan vankka vastustus PVL:ää kohtaan

9

Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo saa uuden johtajan. Tehtävään nimitetty Klas Friberg on saanut positiivista palautetta muun muassa Ruotsin oikeusministeriltä hänen kovista otteistaan PVL:ää vastaan Göteborgin mielenosoitusten aikana.

Kehitys on kansallisin silmin nähden erittäin huolestuttavaa, sillä Fribergin astuessa uuteen virkaansa Säpon entinen johtaja Anders Thornberg siirtyi maan poliisiylijohtajaksi. Näin Ruotsin poliisi sekä turvallisuuspoliisi päätyvät kansallismielisiä vastustavien henkilöiden käsiin.

Kun maan oikeusministeri Morgan Johansson kommentoi nimitystä, kehui hän Fribergin kovia otteita PVL:ää kohtaan. “Etsiessämme uutta johtajaa turvallisuuspoliisille pidimme erittäin tärkeänä sitä, että tehtävään valitaan henkilö, joka on osoittanut olevansa hyvä johtaja. Jos katsomme esimerkiksi Fribergin tekemisiä Göteborgissa natsimielenosoituksen aikana, voimme todeta, että hän osaa johtaa myös vaativissa olosuhteissa.”

Klas Friberg astuu uuteen virkaansa maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Näin ollen hän tulee olemaan se henkilö, joka johtaa turvallisuuspoliisin toimia esimerkiksi PVL:n tulevien mielenosoitusten aikana Ruotsissa.

 

Lähde: Nordfront.se

9 KOMMENTIT

 1. “Jos katsomme esimerkiksi Fribergin tekemisiä Göteborgissa natsimielenosoituksen aikana, voimme todeta, että hän osaa johtaa myös vaativissa olosuhteissa.”

  No sitähän noi pölkkypäät tuntuu haluavan: vaativia olosuhteita. Mikä niissä aiemmissa ei-vaativissa olosuhteissa oli niin huonoa, että pitää koko yhteiskunta ja kansa tuhota vain jotta saadaan jännitystä ja vaativia olosuhteita…

 2. Tämäkin porsas laskee kaiken sen varaan, että taikaseinästä riittää shekeleitä kansanpettureille aina maailman tappiin saakka. Selkärangaton poliittinen poliisi.

 3. Kas kun sattui, “Friberg” lienee suomeksi “Vapaavuori”. Täälä meillä Suomessakin on samanlainen taparikollinen.

  No, kansa on valinnut nykyiset johtajat ja huutanut poliisia apuun. Nyt se saa mitä tilasi. On kuitenkin selvää että ne jotka ovat varautuneet ja varustautuneet tulevaan, selviävät vähemmillä tappioilla kuin loppu kansasta joka uskoo politikkojen sanaan. Sääli, sillä niin moni voitaisiin pelastaa.

  Olen monesti miettinyt että tuntuukohan saarnamiehistä samalta? Koitat levittää agendaa pelstumisesta mutta kukaan ei kuuntele eikä välitä.

 4. Miksi he eivät valitse niitä poliiseja, jotka ovat toimineet menestyksekkäästi maahanmuuttajien perseilyn estämisessä? Eikun ainiin, ei ruotsissa ole sellaisia poliiseja, ja sitäpaitsi se olisi poliittisesti epäkorrektiakin.

  • Kun ei niiden perseilyä saa juurikaan estää se sellainen on rasistista toimintaa. Tunnen pari kenttäkonstaa Tukholmasta ja molemmat maksaisivat paljon jos saisivat toimia niinkuin heistä olisi järkevää vaan kun ei voi. Molemmilla on mitta täysi lakupellesirkusta ja kamelinkielen tulkkausta vaan kun se ei ole poliittisesti korrektia kohdella matuja niin kuin kantaväestöä…

 5. Siis tämä Göteborgin psykopaatti. No, tuohan olikin se tärkein kannus ja pätevyysvaatimus “oikeiusvaltio” nimeltä Ruotsi, jossa demokratuuri ja feministi-suvakkien pakkovalta sotii oman kansansa kansanmurhan puolesta sekä ruotsalaisen yhteiskunnan “kansankodin” tuhoamisen kivijalkaan saakka sairaan monikulttuurisuuden tieltä, joka tulee saamaan perustansa valkoisen kanta-asukkaiden lihasta ja verestä.

 6. Suomen hallitus ja presidentti kiitos että minut on leimattu jo aikoja sitten ´vaaraksi´joka on lähetetty Niinistön valtakunnassa poistettavien joukkoon…Jossa tähänkin maahan on hilattu niin kammottava teknologia ja metodit, ilman oikeuslaitoksen tuomioita tuhota ihminen.Jossa paljain silmin näytetään tietämättömien ns.idioottien silmien edessä uusin teknologia.Varmaan tietty sakki tasan tarkkaan älyää mistä on kyse kun katselee sillä silmällä tuherruksiin naamioituja ohjeita pitkin metroasemia,ns.melumuuri siilitien aseman lähellä,tuherrus kontulan ostoskeskuksen parkkipaikan vieressä ym,ym…Mind control v2k jne…Ihmisillä ei ole suojaa Niinistön suomessa joissa heidät altistetaan erittäin petollisten ja pahojen ihmisten vainoille.Jokainen poliitikko Merkelin Euroopassa tietää mistä on kyse.Petosta petoksen jälkeen…Katson jatkossakin asioita aivan uudesta näkökulmasta ja missä tahansa sivustolla tai alustalla kuvaan kokemuksiani NWO suomessa.Porukka saa painaa hommia niskä limassa jos minut lautoihin meinaavat laittaa.Ps. somalinaapurit rakkaat senän takana kymmenen vuoden ajalta:Voitteko ilmoittaa poliisille nimilistan henkilöistä jotka kävivät luonanne ennen heinäkuuta 2016? On kyse ringistä joka on jatkuvasti häirinnyt elämääni puolentoista vuoden ajan.

  • Ai olet ihan päässyt eliminoitavien listalle. Kannattaa pitää metallista keittokattilaa päässä 24/7 sillä tappajasäteet eivät läpäise rosteria. Sen kun vielä pehmustaa sisältä venäläisillä patalapuilla ja uunikintailla niin suoja on 100% niissä käytetyn Chernobylista evakuoitujen kankaiden ja ylijäämäsputnikeista otetun asbestin ansiosta.

 7. NWO, INCREDIBLY EVIL IN INTENT;INTERNATIONAL IN SCOPE.Niinistö nuolee Merkeliä,Merkel nuolee Obamaa,Obama nuolee Porttoa joka pedolla ratsastaa;Anglo-Amerikan imperiumin kuningatarta joka pitää kultaista maljaa kädessään,täynnä haureutta Hollywoodin nimeen,on juovuksissä pyhien verestä,on syyllinen murhiin varkauksiin ihmiskauppaan sotiin…Kuninkaat,Vatikaani, Masonit,USA.

Comments are closed.