Koti Uutisia Ruotsin Srängnäsissä joukkoraiskaus – mielenosoitus rasismia vastaan

Ruotsin Srängnäsissä joukkoraiskaus – mielenosoitus rasismia vastaan

7

UK_Strangnas

Muuan ruotsalaisäiti oli matkalla ravintolasta kotiin yömyöhällä, kun hän kohtasi 39-vuotiaan algerialaisen, joka raiskasi hänet. Raiskauksen jälkeen nainen pakeni paikalta, mutta vain vähän matkan päässä tapahtui uusi kohtaaminen. 31-vuotias syyrialainen ja tuntemattomaksi jäänyt toinen henkilö paiskasivat naisen maahan ja raiskasivat tämän vuoronperään toisen pidellessä naista kiinni.

Naisen mukaan toinen miehistä oli huutanut hänelle ennen päällekäymistä: “I’m gonna fuck you little Swedish girl.” Raiskauksen aikana kehitysmaasyyrialainen oli sylkenyt naista kasvoille.

Oikeudessa nainen kertoi, ettei hän ole voinut nukkua tekojen jälkeen ja tuskin uskaltaa liikkua ulkona. Joulukuun 1. päivä annetussa tuomiolauselmassa kerrotaan muun muassa, että nainen on sairaslomalla joulukuun loppuun asti ja joutuu syömään rauhoittavia lääkkeitä. Siitä huolimatta hän kärsii pahoista psyykkisistä ongelmista ja hänellä on vaikeuksia huolehtia pienistä lapsistaan.

Oikeus tuomitsi 39-vuotiaan algerialaisen 2,5 vuoden vankeusrangaistukseen ja karkotukseen 10 vuoden maahantulokiellolla. 31-vuotias syyrialainen tuomittiin neljän vuoden vankeuteen. Syyrialainen välttää kuitenkin karkotuksen, koska hän väittää tulevansa Syyriasta, jonne ei tällä hetkellä voi tehdä palautusta. Syyrialaista syytettiin oikeudessa myös toisesta aiemmin tapahtuneesta seksuaalisesta ahdistelusta, mutta syyte meni nurin näytön puutteessa.

Tapahtuma sai valtavaa julkisuutta erikoisuudellaan. Molemmat tuomitut asuvat samassa vastaanottokeskuksessa Strängnäsissä ja tuntevat toisensa, mutta oikeuden mukaan teot olivat erillisiä tekoja, jotka sattuivat tapahtumaan peräkkäin.

Facebook-ryhmä Tillsammans för Strängnäs (Yhdessä Stängnäsin puolesta) aikoo järjestää rasisminvastaisen mielenosoituksen asiasta. Facebook-ryhmän vetäjä Nathalie Söderberg kertoo, että raiskauksen jälkeen vastaanottokeskuksen pihalla on ollut rauhatonta ja nyt tarvitaan kova ote rasismia vastaan. Ryhmässä on mukana 300 henkeä.

Rasisminvastainen mielenosoitus raiskaavien ei-valkoisten puolesta järjestetään 19. joulukuuta.

 

Lähde: Paavotajukangas.com

7 KOMMENTIT

  1. Taitaa olla melko monikulttuurinen kokoonpano heillä mielenosoituksessa, ettei vaan olisi vastaanottokeskuksessa heidän “mielenosoitus” 😀

  2. Siis järjestetään mielenosoitus rasismia vastaan raiskaajien puolesta? No, kyllähän minä olen tämän tiennyt minkälaisia pipipäitä suuri osa sveduista on. Olen asunut maassa 20 vuotta. Itse asiassa vain 30 km:n päässä Strängnäsistä.

  3. Kova ote rasismia vastaan? Pikemminkin kova ote matujen vehkeistä ja puukolla poikki. Rikoksentekovälineet valtiolle ja sakot kaupanpäälle sekä tietysti paketissa kotimaahansa välittömästi. Suvakit voi kanssa häipyä Suomesta vaikka Irakiin paijaamaan partalapsia.

  4. Voisiko tätä ihmissaastaa kohtaan ottaa samat lait käyttöön kuin heidän lähtömaissaan on. Todennäköinen tuomio ulkomaalaiselle joka raiskaa naisen siellä on kuolema. Joka tapauksessa oikea rangaistus olisi jonkinlainen keskiaikainen kidutus, ehkä ne sitten uskovat että täällä ei olla kuin keitaalla.

  5. Naurattaa nämä jotkut (todennäköisesti vasemmiston edustajat) jotka käyvät tällä sivulla vain antamassa miinusääniä kommenteille 😀

Comments are closed.