Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin porvarit taistelevat uuden synagogan puolesta

Ruotsin porvarit taistelevat uuden synagogan puolesta

7

Tukholman rakennusvirasto hylkäsi juutalaisten hakemuksen rakentaa kaupunkiin uusi synagoga. Paikaksi oli valittu Östermalmin kaupunginosa Tukholman ytimessä.

Päätös hylätä rakennuslupahakemus on saanut paikalliset porvaripoliitikot aktivoitumaan ja kritisoimaan rakennusviraston päätöstä. He ovat nyt ottamassa asian uudelleen käsittelyyn tavoitteena ajaa lupa läpi vaikka väkisin.

Ruotsin kokoomuspuolueen Joakim Larsson sanoo, että puolueessa ollaan erittäin innokkaita löytämään ratkaisu “ongelmaan”. Jos synagogaa ei rakenneta Sibyllegatanille, rakennetaan se muualle.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

  1. “Joakim Larsson sanoo, että puolueessa ollaan erittäin innokkaita löytämään ratkaisu ”ongelmaan”.”

    Siis MV? Tukholman rakennusvirastohan ratkaisi ongelman kun se hylkäsi juutalaisten hakemuksen.

    • Porvarit varmaan ajattelee että rakentamalla synagogajoja, saadaan ihmisten onnellisuus korkeammalla ja näin pahat asiat vähentyy ja rahhaa tulloo.

  2. Juutalaisille ei sanota ei, kohta varmaan syyttävät rakennusvirastoa holokaustista 😀 siellä on Barbara Lerner Spectre johtamassa rakennustöitä samalla, kun sylkee valkoisen väen päälle.

  3. Pakkohan se synagoga on rakentaa. Tämä menohan muuten alkaa muistuttaa “natsi-Saksaa” ja “holokaustia”. 🙂

  4. Miksi juutalaiset ei saisi rakentaa synagoogassa? Onhan joka kulman takana kirkkoja ja moskeijoitakin. Itselläni ei minkäänlaista negatiivistä kokemusta juutalaisista. Tekevät työtä ja rakentavat yhteiskuntaa siinä missä esim. kantasuomalaista ja PISTE.

Comments are closed.