Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin poliisin uusi taktiikka: kertoa rikollisille, että ollaan huolissaan

Ruotsin poliisin uusi taktiikka: kertoa rikollisille, että ollaan huolissaan

8

Muukalaisrotuisten jengien väkivaltaiset taistelut Malmössä ovat aiheuttaneet pelkoa ja huolta paikallisissa. Poliisi on nyt päättänyt tehdä asialle jotain. Heidän uusi menettelytapansa ei tosin ole sitä, mitä maalaisjärjellä ajatellen uskoisi eli laittaminen kova kovaa vastaan. Malmön poliisi aikoo ratkoa jengien väliset väkivaltaiset konfliktit kertomalla heille, että he ovat huolissaan heistä.

Samaan aikaan Malmön poliisi tiedottaa, että on hyvin todennäköistä, että väkivaltainen tilanne jatkuu, ja siksi he nyt aikovat puhumalla “tehdä kaikkensa estääkseen tilanteen kärjistymisen”. Poliisin uusi taktiikka perustuu siihen, että poliisi etsii rikollisia, jotka toimivat kyseisissä piireissä. Poliisi kertoo heille sitten, että heidän toimensa saattavat johtaa siihen, että joku tappaa heidät tai että he itse tappavat jonkun.

– Olemme hyvin rehellisiä näille henkilöille ja huolissamme heistä. Emmehän me halua, että he joutuvat tällaisten tapahtumien uhreiksi tai tekijöiksi, kertoo Malmön poliisimestari Stefan Sinteus.

Sinteus kertoo myös, että poliisilla on muita “mielenkiintoisia” toimintatapoja, joita he aikovat kokeilla syksyn aikana.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

 1. Hahah. 😅 Ei jumalauta. Yleensä poliisin erikoisjoukot taistelevat näitä rikollisjengejä vastaan, mutta miten samaan aikaan Ruotsissa?🙂

  • Olikos se Kaseva joka aikoinaan lauloi jotta “päivä päivältä enemmän me ollaan sinusta huolissamme” tai jotain sinne päin? Ei oo poliisitoiminta Ruotsissa enää täyspäisten hommaa, ei…

 2. Onpa polliisimestarilla kerrassaan pistämätön taktiikka laittaa sakkaväki ruotuun. Samettinisse ei halua tajuta että vihollinen nauraa heille ja kasvattaa valtaansa kaikista tällaisista pehmeydenosoituksista. Tilannetta ei paranna polliisiasusteissa larppaavat kiintiömätisäkit, joiden turnauskestävyys ei yllä edes paatuneen parkkipirkon tasolle.

  Kantaväestöä on mukava sensijaan pamput tanassa ahdistaa tuhmista ajatuksista kun nämä eivät ammuskele, akbaroi eivätkä nakkele kranaatteja polliisikammarille.

 3. Yuotubelta löytyy Ruotsin poliisi vs. Venäjän poliisi. Lyhyesti kiteytettynä twerkkausta tai siis pylly pyörii jätte kivasti homoparaatissa ja Venäjällä tippuu sivulasikin autosta ilman astaloa.

 4. Hyj, hyj ei saa ampua vähemmistöjä. Youtubelta löytyy tanskalaisen koomikon aika pahaa v…. Ruotsin poliisista nordisk noir viii. Luulen että Göteborgista skooneen saatetaan kohta kaivata anschlussia takaisin Tanskaan, meno on paljon hurjempaa kuin Kaarle X aikana joka valtasi sen takaisin Ruotsille.

 5. Tasavertainen lähestymis­tapa. Tässä ei kuitenkaan oteta huomioon, että nuo rikollis­klaanit ovat valtion kilpaili­joita. Niin valtio kuin klaanitkin kilpailevat suojelun tarjoa­misessa omille ryhmilleen. Valtion suojelu­raha on vero, klaanit päättävät oman suojelu­rahan keräämisestä itsenäisesti.

  — Niin valtio kuin klaanitkin ovat suvereeneja toimi­joita omalla reviiril­lään.
  — Niiden välisiä kiistoja ei voi ratkaista lain nojalla. Tuleehan silloin ensin ratkaista­vaksi käyte­täänkö valtion vaiko klaanin lakia ratkaisun pakotta­miseksi.

  Perinteinen tapa ratkaista kahden suvereenin toimijan välinen kiista on sota.

  Ruotsin valtion lähestymis­tapa on koko maailman­historiassa ainut­laatuinen. Ainakaan tähän mennessä yksikään suvereeni toimija ei ole pystynyt alistamaan toista puhumalla. Vai onko tarkoituksena perustaa jonkinlainen tasa­vertainen kumppanuus eri klaanien ja valtion kesken.

  — Valtiolla näissä neuvotte­luissa ei ole mitään menetet­tävää. Se on jo menettänyt kaiken menetettä­vissä olevan.

  Itse kannatan itse­hallinto­alueiden luomista. Kun alue vapau­tetaan Ruotsin laista, samalla lakkaa velvol­lisuus maksaa sosiaali­turvaa itse­hallinto­alueen asukkaille. Myös itse­hallinto­alueen asukkaista tulee lain­suojattomia Ruotsin omalla alueella. He joutuvat Ruotsin alueella kokonaan Ruotsin lain armoille.

  — Siis neuvottelujen tuloksena täytyy välttämättä olla myös muutoksia Ruotsin lain­säädäntöön.

 6. Parastahan juuri olisi se, että nämä tappelevat jengit listisivät toisensa pois vallan katukuvasta. Antakaa niille aseita, ruotsalaiset!

Comments are closed.