Koti Uutisia Ruotsin poliisi varoittaa Suomea jengirikollisuudesta

Ruotsin poliisi varoittaa Suomea jengirikollisuudesta

5

Rikollisuuden, jengien sekä poliisiin kohdistuvien iskujen kanssa kamppailevat ruotsalaispoliisit varoittavat Suomea seuraamasta Ruotsin jalanjälkiä.

Maaliskuun alussa järjestettiin Pohjoismaiden poliisijärjestöjen liiton kokous. Kokouksen aikana muiden Pohjoismaiden poliisijärjestöjen liittojen edustajat varoittivat suomalaisia kollegoitaan ajautumasta Ruotsin tielle. Tapahtumassa tuotiin esille perinteinen suomalainen tapa ottaa mallia Ruotsista hieman jälkijunassa, eikä tätä negatiivista ilmiötä tahdottu tuoda Suomeen.

Vaikka Ruotsissa on suhteessa asukaslukuun huomattavasti enemmän poliiseja kuin Suomessa, on Suomen poliisijärjestöjen liiton (SPJL) mukaan ainut tapa ehkäistä samanlaista tulevaisuutta ennaltaehkäisevä toiminta sekä poliisien palkkaaminen suuremmissa määrin ennaltaehkäisevästi.

Ilmeisesti tapahtumassa ei otettu sen tarkemmin kantaa syihin, miksi Ruotsissa on niin paljon rikollisuutta sekä suoraan poliisiin kohdistuvia iskuja, jotka ovat viime aikoina vain yltyneet entisestään esimerkiksi pommi-iskuihin.


Lähde: Iltalehti

5 KOMMENTIT

 1. Hienoa että sisäministeri ilmoitti heti että tarvetta sikojen lisäykselle ei ole. Joten siat…tässä ilmainen neuvo: lopputili, lomaraha ja alan vaihto. ELÄKÖÖN VOITTO.

 2. Onhan tuo rantautunut jo Suomeenkin, ei ehkä yhtä isossa mittakaavassa kuin Ruotsissa, mutta tätä menoa Suomessakin on nogo-alueita. Raiskaukset (yli puolet Suomessa tapahtuneista raiskauksista on maahantunkeutujen tekemiä), huumeet, väkivalta ja muu jengirikollisuus (Saturdah= maahantunkeutujien rikollisryhmä) ovat jo Suomessa, kiitos Sipilän ja muiden maanpetturipoliitikkojen.

 3. Ei riitä poliisin resurssit tuollaisiin pikkujuttuihin kuin kv. jengirikollisuuteen kun pitää kytätä ja vahtia ettei PVL tai joku muu suomalaisten asialla oleva organisaatio ajattele viha-ajatuksia.

 4. Jos poliisihallituksen aivopierua ongelman poistamisesta vertaisi lääketieteelliseen operaatioon niin se menisi ehkä näin:

  Sen sijaan että vältettäisiin samasta HI-virusta, otetaan HI-virus vapaaehtoisesti (vaikka ystävät varoittelevat ja koittavat estääkkin) ja sen jälkeen pumpataan kehoon niin paljon kemikaaleja että toivotaan HI-viruksen kuolemista. Tämä rasittaa talousellisesti sekä potilasta että yhteiskuntaa ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä potilas kuolee joko AIDS:iin tai kehonsa kemikaaleihin.

  Eli tälläinen diagnoosi Suomen poliisihallituksen ja eduskunnan toimista. Tekevät tyhmiä päätösiä. Muuan journalisti sanoi kerran minulle:”Kyllä päätös saa olla tyhjä ja läntöisin idiootilta, jos se vain on lainmukainen”.

 5. HÖH???
  Kyllä muuan Taponen, Sinivuori & kumpp. ovat nyt aivan äimän -kamelina. Mutta eipä ruottalainen sukupuoleltaan vaikeaselkoinen prinssi herätä edes lehmän märällä pusulla Suomi-prinsessaa 1000-vuotisesta unestaan, koska se haluaa herätä vasta nähdäkseen olevansa kivikaudella.

Comments are closed.