Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin poliisi ”taistelee rikollisia vastaan” – varoitti etukäteen suuroperaatiosta

Ruotsin poliisi ”taistelee rikollisia vastaan” – varoitti etukäteen suuroperaatiosta

3

Ruotsin poliisi edustaa jälleen kyvyillään torjua rikollisuutta. Se aloitti tiistaina viikon ajan kestävän jättioperaation, jonka aikana se valvoo Malmön Rosengårdia tehostetusti ja ratsaa asuntoja, ullakoita ja muita potentiaalisia piilopaikkoja.

Ennen operaatiota poliisi varoitti asiasta paikallisia asukkaita tulevista ratsioista. Varmuuden vuoksi varoituslappuja jaettiin tarpeeksi monella kielellä, että viesti tavoittaa varmasti kaikki alueen asukkaat. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että rikolliset ovat ehtineet piilottaa esimerkiksi kotonaan tai hallitsemissaan tiloissaan olevat huumeet, aseet ja muut poliisia kiinnostavat vehkeet pois alta.

Viikon jälkeen poliisi poistuu taas alueelta ja rikollisuus jatkunee vanhaan malliin. Käytännössä se siis on pelkkä epätoivoinen PR-temppu poliisilta, joka on saanut paljon arvostelua osakseen Ruotsia vaivaavasta rikosaallosta.

Lähde: Samhällsnytt

3 KOMMENTIT

  1. Kysymys on poliisien työturvallisuudesta. Kun einole mitään kätkettynä eikä ketään haettavana voi piipahtaa monikulttuuriseen teehetkeen. Ja kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa olisin saanut olla mukana.

  2. Olisihan se nyt aika rasistista olla ilmoittamatta etukäteen.

    Olennaista kuitenkin tällaisessa operaatiossa on se, mikä rikollisjengi – siellähän on useita kilpailevia – antoi kohteet, siis maalitti operaation, joihin poliisi hyökkäsi.

    Muuttuiko rikollisjengien välinen kauhun tasapaino alueella tämän ratsian seurauksena? Ja jos muuttui, kuinka moni poliisi rikastui merkittävästi?

  3. Juu, ja ilmoittivat asiasta neekeri- ynnä aavikkokielillä, tietysti. Tämä on fakta.

Comments are closed.