Koti Uutisia Ruotsin poliisi etsii kahta raiskaajaa Uppsalassa

Ruotsin poliisi etsii kahta raiskaajaa Uppsalassa

3

Ruotsin poliisi etsii kahta epäiltyä raiskaajaa Uppsalan kaupungissa. Miehiä epäillään 27-vuotiaan naisen raiskauksesta, joka tapahtui lauantaiaamuna Gottsundan kaupunginosassa. Uhri onnistui tapahtuman jälkeen omin voimin menemään keskustaan, missä hän teki tapahtuneesta ilmoituksen, jonka jälkeen hänet vietiin sairaalaan hoidettavaksi.

27-vuotiaan raiskaus ei ollut ainut naisiin kohdistuva seksuaalirikos Uppsalassa yön aikana. Noin kello 3.00 lauantaiaamuna 23-vuotiaan naisen kimppuun käytiin kaupungin keskustassa. Tällöin tuntematon mies yritti väkisin poistaa 23-vuotiaalta vaatteet mutta epäonnistui, minkä jälkeen hän pakeni paikalta.

Poliisin mukaan ei voi poissulkea sitä, että kyseessä olisi samat epäillyt.
 

Lähde: SVT

3 KOMMENTIT

  1. Minä väitän että Ruotsin poliisin pitäisi etsiä kymmeniä raiskaajia Upsalastakin. Kaksi on aivan liian alakanttiin. Määrä on osoitus siitä miten kaukana poliisi on todellisuudesta.

    Tietysti, tämän 27 vuotiaan kohdalla voi kaksi olla oikea lukumäärä.

  2. Voi voi, nämä raiskaajat pitäisi ottaa tänne Hölmölään suojaan, koska poliisi vainoaa heitä. Suvakit olisi lentokentällä vastassa kukkapuskien kanssa. Ja ilmainen ylläpito loppuelämäksi tottakai. Kyllä nyt hävettää olla valkoinen! 😅

  3. Uppsala, entinen pohjoismaisellakin mittapuulla arvostettu yliopistokaupunki, jossa suoritetut tutkintoarvot tosin eivät merkinneet enempää kuin vessapaperin arvoa Suomessa.

Comments are closed.