Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin pääministeri myöntää, että maassa on liikaa turvapaikanhakijoita

Ruotsin pääministeri myöntää, että maassa on liikaa turvapaikanhakijoita

10

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on myöntänyt julkisesti, että maa on vastaanottanut liikaa turvapaikanhakijoita. Tämä tulee ilmi sosiaalidemokraattien ja muiden hallituspuolueiden uudessa esityksessä, jonka tavoitteena on kiristää maan maahanmuuttopolitiikkaa. Löfven sanoi myös ruotsalaiselle lehdistölle, että maa on viime vuosina vastaanottanut aivan liikaa “turvapaikanhakijoita”.

Pelkästään vuonna 2017 Ruotsi vastaanotti 26 000 turvapaikanhakijaa. Tälle vuodelle ennuste on 23 000. Ruotsin demarit tavoittelevat noin puolitettua määrää, jonka he näkevät hyväksyttävänä määränä suhteutettuna Ruotsin väkilukuun. Demarit eivät silti ole valmiita asettamaan tiukkaa ylärajaa sille, kuinka monta turvapaikanhakijaa maa voisi ottaa vastaan.

Jää nähtäväksi, onko Löfvenin lausahduksissa kyse siitä, että Ruotsissa on nyt vaalivuosi, vai onko puolue todella sitä mieltä, että maahan on päästetty liian monta muukalaisrotuista.

Lähde: Helsingin Sanomat

10 KOMMENTIT

 1. Mitä? Rasisti! Kulttuurinrikastajia ei koskaan voi olla liikaa.🙂

 2. Mikä on sitten tämänkin maanpetturin & kansanmurhaajien lakeijan ratkaisu? Varmaan myöntää kaikille niille kansalaisuus. Sitten ei ole enää liikaa “turvapaikanhakijoita” kun kaikilla on kansalaisuus ja sitä myötä ikuinen ylläpito typerän valkoisen goyimin kustannuksella.

 3. Joku puolueviskaali ei ole osannut käyttää navigaattoria ja eksynyt Malmön sijoitusparatiisiin, huomatakseen että siellä on kirjaimellisesti kadut mustanaan eikä kyse olekkaan asfaltista.
  Mennyt ja raportoinut tarkkana tutkimuksena asian eteenpäin (toki nostaen tutkimusavustuksen pitkäjänteisestä työstä) huolestuneena siitä että tavallinen kansakin voi vahingossa huomata tämän saman.
  Pääministeri siten julkaisee julkilausuman, olettaen olevansa aivan uuden informaation lähteillä ja saavansa “etulyöntiaseman” ennen kuin muu “media” ehtii julkaista asiaa.

 4. Jos meillä nykyisistä ja lähimenneisyyden päättäjistä, yllättäin päätyisi samaan lopputulemaan, kuin tuo ruotsalainen norppa….se ei muuttaisi suhtautumistani mitenkään. Olen henkilökohtaisella “fatwallani” langettanut näille poliitikoille, puolisoineen, lapsineen ja lähipiirineen kuolemantuomion…eikä katumus korvaa maallemme aiheutettua vahinkoa

 5. Eikä silti tee asialle mitään!! Ai niin, tämä Löfgrenhän ei ole ruotsalainen rodultaan. Siksi sen ei tarvitse pelastaa ruotsia.

  • Ruotsalaisuus on kansalaisuus ei rotu. Se kuka hänen biologinen isä tai äiti on ,ei juuri muuta asiaa, koska hän on syntynyt ruotsissa, asunut rehellisten ruotsalaisten ottolapsena ja käynyt koulutuksensa ruotsissa.
   Kyllä kaveri on ruotsitettu kehdosta lähtien, vaikkei se olekkaan mikään selitys sille että on osallistunut kotimaansa mädättämiseen.
   Onhan meilläkin Soini (joka viihtyy enemmän kipa päässä ja on katolinen syöttöporsas), Zyskowicz joka taasen kuuluu juutalaiseen “rotuun” äitinsä kautta etc. Kaiki kuitenkin ovat suomessa syntyneet ja ovat näin ollen suomen kansalaisia vaikka toimivatkin omiaan vastaan. Ei ole myöskään suomalaista rotua, sekin on kansalaisuus.

  • Ekos ruotsidemareissakin ole juutalainen? Oikein tekstikirjaesimerkki valeoppositiosta. Persut Suomessa osa samaa eurooppalaisten vedätystä turhalla toivolla!

   • Pakkohan siellä on olla, vähintään sionistien lakeijoita.
    Puolueen ohjelmasta kun poistettiin esim. vaatimus pankki-ja vakuutusyhtiöiden kansallistamisesta.

Comments are closed.