Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin kuluvan vuoden räjähdyssaldo: 173 räjähdystä tähän mennessä

Ruotsin kuluvan vuoden räjähdyssaldo: 173 räjähdystä tähän mennessä

1
Linköping. Kesäkuu 2019, 25 ihmistä loukkaantui.

Ruotsin liberaali ja monikulttuurinen arki vaikuttaa sujuvan yhä lämpimämmissä tunnelmissa. Maassa on tapahtunut tähän mennessä jo ainakin 173 pommi-iskua, mikä on enemmän kuin yhdessäkään länsimaassa.

Ruotsin maanpuolustuskorkeakoulun mukaan korkeampia lukuja täytyy etsiä niinkin kaukaa kuin Afganistanista. MPK:n vanhempi tutkija vertaa tilannetta rauhanajan ja sodan välimaastoon sijoittuvaksi.

Pommi-iskujen tehtailijat ovat pääasiassa ellei kokonaan maahanmuuttajajengejä ja heidän mukanaan tuomaa väkivaltaa, joka on vain yltynyt koko ajan. Ruotsi kuitenkin pitää kiinni avoimien rajojen politiikastaan ja uskoo, että poliisien määrää lisäämällä asiasta päästään yli.

Lähde: Fria Tider

1 KOMMENTTI

  1. Nyt tuli tilastoa lähi-idästä. USA:n juutalainen sotateollisuus on tienannut fantastiset 3000 miljardia dollaria. Summalla on sodittu vuodesta 2001, ja on saatu 800 000 ihmistä tapettua. Rikkaat juutalaiset sotateollisuuden pamput tienasivat siis miljoonia per tapettu. On maksanut 3750000 dollaria per tapettu henkilö.

    Ei ihme että lähi-itää ollaan perustamassa myös länsimaihin, veronmaksajien rahoittaessa operaation, jos konfliktien luominen on kerran noin kannattavaa?

Comments are closed.