Koti Uutisia Ruotsin kristillisdemokraattien johtaja puhui sionistisessa mielenosoituksessa

Ruotsin kristillisdemokraattien johtaja puhui sionistisessa mielenosoituksessa

1
UK_Ebba_Busch_Thor
Ebba Busch Thor.

Raoul Wallenbergin torilla Tukholmassa järjestettiin sunnuntaina sionistinen mielenosoitus, johon on saatavilla olevien tietojen mukaan osallistunut noin sata ihmistä. Mielenosoituksen järjestäjänä toimi Sionistiska Federationen (SF).

Mielenosoitus on saanut osakseen kritiikkiä, sillä SF on osa Maailman Sionistijärjestöä (WZO). WZO on suuri sionististen organisaatioiden kattojärjestö, joka puhuu muun muassa laittomien juutalaissiirtokuntien laajentamisen puolesta palestiinalaisalueille.

Eräs osanottajista ja puheen pitäjistä oli Ruotsin kristillisdemokraattien puoluejohtaja Ebba Busch Thor. “On tärkeää nostaa esille juutalaisen kansan haavoittuvaisuus. Ei ole itsestäänselvyys, että kaikki ihmiset kannattavat Israelin oikeutta olemassaoloonsa. Mielestäni Israelin oikeuksien kannattaminen tapahtuu täällä tänään hyvin positiivisessa hengessä; rakkautta riittää tänään paljon enemmän kuin vihaa, joka niin usein leimaa Lähi-idän konfliktia”, sanoi Busch Thor puheenvuorossaan.

Busch Thor jatkoi edelleen kehottamalla “ihmisoikeuksien ja -vapauksien puolustamiseen, mikä koskee niin palestiinalaisia, israelilaisia kuin juutalaisiakin”. Tämän hän siis lausui mielenosoituksessa, jonka järjesti sionistiseen liikkeeseen tiiviisti kuuluva järjestö. Liike haluaa käytännössä kieltää palestiinalaisilta oikeuden omaan valtioon.

Busch Thor kiistää SF:n tukevan laittomien juutalaissiirtokuntien edelleen laajentamista siitä huolimatta, että SF kirjoittaa avoimesti Internet-sivuillaan olevansa WZO:n alajaostoa. Järjestön kotisivuilla sanotaan selvästi, että järjestö tukee juutalaissiirtokuntien laajentamista ja että “päätehtävänä on juutalaisen asutuksen levittäminen miehitetylle alueelle”.

Mielenosoitukseen osallistuneet sionistit olivat Birgitta Ohlsson, Ruotsin Israelin-suurlähettiläs Isaac Bachman ja israelilainen puoluejohtaja Yair Lapid.

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

 1. Juutalaisuus, eikä juutalaisten ja valtapoliittiset pyrkimykset EIVÄT kuulu Kristityille valkoiselle rodulle yhtään mitään, eikä sen kanssa pidä olla missään tekemisissä.
  Juutalaiset ovat korruptoineet kristinuskon ja vieneet sen sivuraiteille sen keskeisimmistä sakramenteista ja opista. Ainakin Suomessa “kristinusko” on paljolti juutalaisten palvontuskonto, jossa Israelin onni ja menestys saa aikaan sellaisia onnenväristyksiä, jota kohtaan ei voi tuntea kuin vastenmielisyyttä.
  Iloitaan ja tehdään työtä sellaisen kansakunnan hyväksi, joka murhasi ja kidutti – tosin kaatoivat sen roomalaisten niskaan, etteivät itse likaa käsiään – kristikunnan uskonnon perustajan Jeesuksen.
  Oli asia mikä hyvänsä. Paras on pitää päänsä kylmänä ja ajatella kylmällä järjellä. Jo Uuden-Testamentin “täysipäinen” lukeminen, ei vaaranna “juutalais -kuoppaan” putoamista, vaan asiat pysyvät ns. kohdallaan.
  Uskonpuhdistaja Martti Luther (1483-1546) kirjoitti kirjan: “Juutalaiset ja heidän valheensa.”
  Se on monelle tosiuskovaisellekin “katveeseen” jäänyt kirja, syystä WWII ja sen jälkiselvittelyt.
  Jo mainitsemani kristinuskon alennustila haluaa vaieta kuoliaaksi kyseisen kirjan, vaikka Martti Lutheria muutoin pidetään Luterilaisuuden oppi-isänä ja perustajana, joka nosti “tikunenään” Katolisen kirkon mädännäisyyden anekauppoineen, kerettiläisine Raamatun keskeisten tulkintojen vääristämistä tarkoitusperiensä mukaiseksi.

Comments are closed.