Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin keskustapuolue haluaa laillistaa juutalaisen rituaaliteurastuksen

Ruotsin keskustapuolue haluaa laillistaa juutalaisen rituaaliteurastuksen

11
Kansanedustaja Magnus Ek haluaa kosher-teurastuksen sallittavan Ruotsissa.

Jotta lihasta tulee kosheria, tulee se juutalaisuuden opinkappaleiden mukaan teurastaa viiltämällä eläimen kaulavaltimo auki ja vuodattamalla eläin kuiviin.
Koska juutalaisten rituaalilakien mukaan eläimestä ei saa valmistaa ruokaa ennen kurkun viiltämistä auki ja veren vuodattamista, on suhteellisen tiukka ruotsalainen eläinsuojelulainsäädäntö vuodelta 1937 tähän asti estänyt kosher-teurastuksen suorittamisen Ruotsissa laillisesti.

Juutalaiset ovat aina lain voimaantulosta lähtien kirjoittaneet erilaisia artikkeleita ja lausuntoja, joiden mukaan tällä lailla on “antisemitistiset perustat”. Nyt Ruotsin keskustapuolue on ilmoittanut haluavansa laillistaa kosher-teurastuksen. Aloitteen takana on Magnus Ek, joka vetoomuksessa eduskunnalle vaatii “selvittämään mahdollisuudet sallia kosher-teurastus ja saada asialle hallituksen hyväksyntä”.

Ekin mukaan kosher-teurastuksen salliminen olisi “hyvä satsaus eläinten hyvinvointiin”. Juutalaiset voivat jo nykyään vapaasti maahantuoda kosher-lihaa. Ek jatkoi, että kosher-teurastuksen pysyminen laittomana “loukkaisi juutalaisten tunteita” ja osoittaisi Ruotsin olevan maa, jossa “juutalaisia tapoja noudattavan on vaikeaa elää”.

Ekin mukaan lainsäätäjien olisi nyt tärkeää aikana, jona “antisemitismi valitettavasti nostaa päätään”, lähettää juutalaisille aivan toisenlainen signaali – signaali, jonka mukaan “Ruotsi on maa, jossa on turvallista ja helppoa elää juutalaisena, noudatti henkilö sitten kosher-teurastuksen oppeja tai ei”.

Lähde: Nordfront

11 KOMMENTIT

 1. Aloitetaan eläimistä ja sionistioppien mukaisesti siirrytään seuraavaksi kantaruotsalaisiin. Sairaita nämä Lähi-Idän opit. Johan meillä Suomessakin on näitä nähty, toistaiseksi ählämien allahakbaaramina Turussa ja Porissa.

  Ymmärrän, että ammoisina aikoina ennen kylmäsäilytystä oli tärkeää saada teuraseläimestä veret mahdollisimman hyvin ulos säilyvyyden takia, mutta nyt eletään eri aikakautta. Ei noitiakaan enää polteta rovioilla, vaan ne pistetään johonkin tositvsarjaan saarelle harrastamaan.

 2. Yhdessä asiassa pieni ja piskuinen maamme on edellä lainsäädännössä muita pohjoismaita. Meillä lainsäätäjät ovat jo aikoinaan ymmärtäneet varautua kansainvälisyyteen ja monikulttuurisuuteen koska meillä sekaantumista eläimiin ei sinänsä ole kriminalisoitu.

  • Mutta kyllä siitä silti rikostuomio tulee, vaikka pieni sellainen onkin.

 3. Jos kosher sallitaan niin sitten myös halalversio. Siinä onkin etnistä värinää Tukholmassa kun lihaliikkeessä katkotaan lampailta ja vuohilta kaulat ja äijälauma ajaa niitä takaa huutaen shama lama ding dong.

  • Molemmissa pitää laskea veret eli katkaista kaula tainnuttamatta imaamin siunaamalla puukolla/veitsellä. Halal versiossa pitää elikon pää kääntää Mekkaan ja kurkkua katkoessa huutaa shama lama ding dong. Kosherissa esim. verta ei saa olla ruuassa vaikka nyt kanamunat pitää erikseen rikkoa ettei ole verta ja ruuanlaitossa pitää olla erityökalut lihalle ja muille koska ne eivät saa olla kontaktissa toisiinsa. Googlella löytyy kansainväliset tunnukset mitä on etiketeissä osoittamassa onko kosher tai halal.

 4. Mikään lähi-idän uskonto ei kuulu Pohjoismaihin, muutaman kerran nähny (videolta) Halal-lihan valmistusta kohteena mm. kamelit ja tuli todella huono olo. Miten tällaista voidaan edes harkita? Eiku taas pitää mennä ylimielisten ei-ruotsalaisten pillin mukaan… jutkut voi lähteä maasta vapaasti, jos noin loukkaa eläinsuojelu tunteita, hyi että!

 5. Onkohan Ekikin joutunut itse rituaalin uhriksi? Onko esinahka paikoillaan?

 6. Ekin mukaan kosher-teurastuksen salliminen olisi ”hyvä satsaus eläinten hyvinvointiin”. 😐😂 Hyvin sanottu Magnus! Tiedät ainakin, että kenen perseitä nuolla, jotka voisivat kartuttaa omaa statusta ja pankkitiliä. Samanlaisia nämä kaikki “kansanedustajat” eli kansanpetturit ovat, niin Ruotsissa kuin Suomessa.

 7. KAIKKI saatanan rituaalit ovat syvältä perseen sopukoista.
  Ei kukaan älykäs ihminen tue näitä primitiivisiä tapoja eikä mitään muutakaan uskonnon harjoittamista.
  Ps. Jos joku vieras sivilisaatio etsii aurinkokunnastamme älyllistä elämää niin meitä tarkkaillessaan taatusti toteaa:
  Ei älyllistä elämää, etsitäänpä muualta.

 8. Halal=kosher=laillistettua eläinkidutusta Suomessakin. On se hienoa. Tämä on sitä (((Jan Vajaavuoren))) “jakamatonta ihmisarvoa” vai mitäköhän se mätäpää sössötikään.

  Kansallissosialistit eivät saa marssia, mutta ihmisoikeudet kuuluvat kaikille? Toimii vain yhteensuuntaan noiden “logiikkaa”.

  “Poliisilain” nojalla voidaan myös takavarikoida hakaristiliput. Kivan moniselitteisiä ovat nämä uudet “kiihotus”-“lait” ja vastaavat: niitä voidaan tuomita ihan miten vain parhaaksi (((eliitti))) milloinkin näkee. Lainhan pitäisi olla absoluuttinen ja tasavertainen kaikille! Tämä nykyinen systeemihän on pelkkää puhdasta oikeuslaitoksemme ja -ideaalimme irvikuvaa!!!

Comments are closed.