Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin IKEA avannut rukoushuoneita myymälöihinsä

Ruotsin IKEA avannut rukoushuoneita myymälöihinsä

8

Ruotsin Linköpingin IKEA:sta on levinnyt kuva sosiaaliseen mediaan. Kuvassa on rukoileva henkilö ja teksti ”Prayer room”. Samaisen oven takana on myös lastenhoitoon tarvittavat tilat. Huolestuneet kansalaiset selvittivätkin paikalliselta IKEA:lta, että miksi kaupassa pitää olla rukoushuone.

Asiakaspalvelu vastasi seuraavasti: ”Siksi olemme ottaneet Linköpingin myymälässä käyttöön tauko- ja rukoushuoneet. Tilat ovat käytössä kaikille asiakkaillemme, jotka haluavat hetken hengähtää, rukoilla tai vaikka imettää lasta.” Toisena perusteena on se, että IKEA haluaa olla avoin yritys ja huomioida erilaiset asiakkaidensa tarpeet.

Linköping ei ole ainut kaupunki, jonka IKEA:ssa on rukoushuone. Samanlaisia löytyy ainakin Västeråsista ja Örebrosta.

Lähde: PT-media

8 KOMMENTIT

 1. Nyt valk. tussilla piirtämään Koraanin mukaisesti kikkeli tuohon ylempään plakaattiin ja MUSLIMS-teksti siihen. En taatusti menisi taivasta pers’reiällään tähtäävien ja ulisevien musuapinoiden kanssa samaan tilaan lapsieni kanssa.

 2. Lapset äitineen samaan “tilaan” kuin ISIS -“veteraanit” ja “tavanomaiset” radikalisoituneet eli “hyvin kotoutuneet” uusruotsalaiset. Niin, eikös se ollut nimeonaisesti IKEA:ssa tämä pari kolme vuotta sitten ollut “TEKNINEN ONGELMA”, jossa oli ollut kyseessä kantaruotsalaisesta äidistä ja pojasta, jotka olivat “Out of order” eli epäkunnossa ilman päätä hartioiden välissä.

  Tästä laskeutukin niin syvä hiljaisuus, että Suomessakin saattoi kuulla kun silmäneula putosi Ruotsissa lattialle.

  Todella KAMALAA ruotsalaista umpi-suvakki, vähämielistä TYHMYYTTÄ ylipäätänsä “saattaa yhteen” lastenhoitohuone” ja muslimien “vihasaarha -huone”, joka se tosiasiassa on, koska siellä muslimi tunnustaa islamin uskoaan ja kaikkia käskyjä, jotka Muhammad ja “Allah” on käskenyt tekemään sisältäen lähtökohtaisesti kaikki raa’immat veriteot ja -työt, jotka tuo “Dynamic duo” on käskenyt tehtäväksi säästämättä yhtään viiltoa eikä veripisaraa.

 3. Ei tarvitse Ruotsiin asti mennä sitä kokemaan. Helsingin kaupungin koululaitoskin on järjestänyt rukoustiloja “erityisoppilaille”. Stadin ammattiopisto tarjoaa ko. palvelua ainakin Vallilassa ammattikoulutuksen ohessa. Arvatkaapas mitä maikat tykkää siitä paskasta. Eivät tykkää ja joutuvat vain sietämään sitä saastaa. Johtoportaalle valittamisella on ikäviä seuraamuksia työuran jatkolle niin joutuvat nielemään paskan kokonaisena.

 4. Näkyyhän noita ympäri maailman; lentokentillä, rautatieasemilla(!), sairaaloissa ja vaikka missä. Uusi ilmiö pohjoismaissa, mutta normihommaa maailmalla.

 5. Ikea boikottiin, jakakaa tietoa Ikean islamistisesta linjasta. No itse en käy Ikeassa muutenkaan kun tuotteet ovat mitä nyt ovat (ns. sitä itseään).

  • Maailman turuilla liikkuessa ainoa paikka, mistä saa kunnollista näkkäriä ja mätitahnaa…

Comments are closed.