Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin hallitus: “Voimme kieltää ja tulemme kieltämään rasistiset järjestöt”

Ruotsin hallitus: “Voimme kieltää ja tulemme kieltämään rasistiset järjestöt”

11
Morgan Johansson.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suuri onnistuminen Almedalenin politiikkaviikolla jo toista vuotta peräkkäin on saanut Ruotsin hallituspuolueet raivostumaan. Hallitus on kovalla kiireellä lähtenyt etsimään laillista ratkaisua liikkeen kieltämiselle. Samalla tahdotaan varmistaa, että myös tulevat niin sanotut rasistiset järjestöt voidaan kieltää. Tarkoituksena on hiljentää maan “hankalaa oppositiota”.

– Meidän on kehitettävä laki, joka mahdollistaa natsi- ja rasistiorganisaatioiden kieltämisen, sanoo Ruotsin oikeusministeri Morgan Johansson.

Jotta maan hallitus voisi kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen rikkomatta maan perustuslakia, ovat he päättäneet nojautua lakiin, joka kieltää järjestöt, jotka “vainoavat ihmisiä heidän ihonvärinsä, etnisyytensä tai muun vastaavan kriteerin perusteella”.

– Onhan tämä iso muutos. Ei meillä ole Ruotsissa ennen ollut tällaista lainsäädäntöä. Muilla mailla on. Me olemme nyt kuitenkin sitä mieltä, että tämän tyyppiselle toiminnalle pitää saada loppu, kertoo Johansson.

Hallitus aikoo perustaa tutkintaryhmän selvittämään mahdollista lainmuutosta. Tämä tullaan tekemään yhteistyössä maan eduskunnan oppositiopuolueiden kanssa. Laki voi astua voimaan jo vuonna 2020. Johansson uskoo laajaan kannatukseen maan poliittisen eliitin keskuudessa.

Lähde: Nordfront

11 KOMMENTIT

 1. No joo. Siinähän kieltävät.
  Sen jälkeen järjestön nimi on Pohjolan Vastarintaliike ja logossa yksi riimu lisää.

  Yhtä hyvin voivat kieltää puluja paskomasta metsään. Projekti jatkuu kielloista huolimatta entisellään.

    • Eikös Suomen Antifa olisi parempi paikka alkoholisteille jotka kuitenkit lupaavat helppoa elämää loiseläjille?

     • On suuri häpeä, että tähän tukija-ym. seuraajakuntaan kuuluu tällaisia “normi(juntti)sjuomalaisia” Ja se aabrahamilainen vuohennussijakultti, mistä väärä ajanlaskukin alkaa, kuuluu samaan, paskan henkisen aineksen rappeuttajiin.

 2. Jos syksyllä PVL:n kielto pysyy voimassa hovioikeuden päätöksen jälkeen, niin se ei tule lopettamaan yhtään mitään, se on varma. Nämä maanpetturimadot voivat keksiä mitä lakeja haluavat paskat housussa, silti nämä “rasistiset natsijärjestöt” keräävät prosentti kerrallaan kansan kannatusta ja sen jälkeen näillä Johanssoneilla ei ole mitään sanottavaa. Saa olla melkoinen rotta, että pettää oman kansansa ja rotunsa.

 3. ”vainoavat ihmisiä heidän ihonvärinsä, etnisyytensä tai muun vastaavan kriteerin perusteella”.

  Pitääköhän “muu vastaava kriteeri” sisällään myös uskonnon? Toivottavasti, sillä muslimit vainoavat varsin avoimesti ei-muslimeita.

  Kun kyse on Ruotsista, niin voisin kuvitella, että todellisten alistajien uskonto saa erityisen poikkeuksen ja siksi kyseinen vainoamiskielto ei koske älynjättiläitä.

 4. Ruotsin hallitus voisi samantien kieltää itsensä koska se on rasistisin instituutio koko maailmassa juutalaisten vastaavien “humppa porukoiden” jälkeen, koska se harjoittaa avointa ja peittelemätöntä patologista vihaa omaa valkoista kansaansa vastaan masinoimalla totalitärististä kansan vaihtoa, jossa tavalliset kermahtavat svenssonit “yö-ötetään” (vrt. päivittää) muslimeiksi ja neekereiksi ja muiksi alhaisiksi sekarotuisiksi kädellisiksi, jotka omaavat kaksi primääritaitoa: Syöminen ja väkisinmakaaminen, joka valtaosassa tapauksissa vielä sisältää murhan.

 5. “Rasismi” on juutalaisen murhaajan ja rikollisen Lev Davidovich Bronsteinin (“Lev Trotski”) keksimä loukkaava poliittinen epiteetti. Yhtälailla “natsi”-termin keksi juutalainen Konrad Heiden 20-luvulla. Kansallismielinen kansallisosialisti ei koskaan käytä tuollaisia jutkujen paskatermejä. “Antisemitismin” keksi juutalainen Moritz Steinschneider ja “feminismin” juutalainen Margaret Feldman. “Antisemitismissä” hauskinta on se etteivät jutkut edes ole seemiläisiä.

  Juutalaisten suusta et saa kuin valhetta.

  “Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”
  —JOH 8:44

 6. Hieno uutinen. Ruotsi tulee siis kieltämään Punaisen ristin, antifan, feministit ja ruotsin “refugees welcome” järjestöt. Siis niinkuin aluksi. Ja sen jälkeen muita rasistisia järjestöjä.

Comments are closed.