Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin hallitus kaavailee ”rasististen” järjestöjen vastaista kieltolakia

Ruotsin hallitus kaavailee ”rasististen” järjestöjen vastaista kieltolakia

11
Morgan Johansson.

Toisin kuin Suomessa, ei Ruotsin perustuslaissa löydy kohtaa, joka rajaa järjestäytymisvapauden vain ”hyviä tapoja” noudattaville. Siellä kuten täällä kotisuomessakin eliitti pelkää kansannousua, ja maan sionistinen hallitus onkin päättänyt tehdä asialle jotain. Ruotsin hallitus on perustamassa työryhmää, jonka tavoitteena on kaavailla laki, jolla ”rasistiset järjestöt” voitaisiin kieltää.

Projektia vetää maan oikeusministeri ja tunnettu sionisti Morgan Johansson. Hurjinta Johanssonin touhussa on se, että hän on tietoinen että maan perustuslaki ei anna moiselle laille mahdollisuutta, ja että hänelle on asiasta huomauttanut lähes kaikki oikeuslaitokset. Tästä huolimatta Johansson on päättänyt jatkaa työtä porsaanreiän löytämiseksi.

On siis vain ajan kysymys, koska Ruotsi seuraa Suomen esimerkkiä ja kieltää kansallismieliset ainakin paperilla.

Lähde: Nordfront

11 KOMMENTIT

 1. Ruotsi ja Suomi ovat “demokraattisia oikeusvaltioita”, joissa “sananvapaus” on maailman “kärkitasoa”. Haha, mikä vitsi.

 2. Mieheltä, joka käyttää ruudullista paitaa ja raidallista solmiota, ei kannata älykkäitä ideoita odottaa.

  • Minäkin kiinnitin huomioni omalaatuiseen pukeutumiseen, vaan outoja ovat jututkin, joten pukeutuminen ja jutut korreloivat hyvin. Kun oikeusministeri lähtee ajamaan perustuslain vastaista muutosta, pitäisi pysähtyä ajattelemaan, että mitä helvettiä on tekeillä.
   Morgan Johansson on tyypillinen valtaeliitin ja sionistien juoksupoika, nössö tyyppi joka kuvittelee saavansa palkkion isänmaansa pettämisestä.

 3. Eletään aikoja jolloin Suomen lippukin tulkitaan rasismiksi. Koska tämä hulluus päättyy.

 4. Olisi hänenkin vaan kannattanut nukkua yön (tai useamman) yli ennen aivopierunsa julkaisemista. Paavo Väyrynenkin aikanaan ehdotti YYA-hurmassa että Suomen itsenäisyyspäiväksi pitäisi muuttaa YYA-sopimuksen solmimispäivä, luulen että tämä asia kaduttaa häntä kaikista tekemisistä eniten.

 5. “maan perustuslaki ei anna moiselle laille mahdollisuutta, ja että hänelle on asiasta huomauttanut lähes kaikki oikeuslaitokset. Tästä huolimatta Johansson on päättänyt jatkaa työtä porsaanreiän löytämiseksi.”

  Morgan Johanssonilla on Edgar J. Hooverin oppi käytössä:” etsi laki joka sopii tilanteeseen” (find the law that fits)

 6. Vitunko väliä noilla laikipykälillä o sitku kansa saa tarpeekseen nuo poliisit ei kansaa pysäytä se on nähty ranskassaki tarpeeks iso ryhmä kaduille ni se laki oli siinä

  • Autoja polttaville neekereillekään eivät ole mitään mahtaneet — tai viitsineet.

 7. Suomessa ainakin 90-luvulla tehiin asioita perustuslain vastasesti ja nykysin sitä muutetaan jos se ei valtaapitäviä miellytä kuten silloin kun lisättiin järjetön poliittinen kirjaus “Suomi on Euroopan unionin jäsen” ja nyt kun tehtiin muutoksia stasi-lakien saamiseksi voimaan. Ihme jos Ruotsin kaltasessa banaanimaassa on tossa jäljellä jotain oikeusvaltiomaisuutta kun Suomessa ei ole ollu vuosikymmeniin.

Comments are closed.