Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin hallitus haluaa helpottaa sukupuolenvaihtoa

Ruotsin hallitus haluaa helpottaa sukupuolenvaihtoa

3

Ruotsin hallitus on päättänyt, että se haluaa muuttaa lakeja niin, että henkilö, joka tahtoo vaihtaa sukupuoltaan, voi tehdä tämän helpommin. Maan sosiaaliministeri Annika Strandhäll sekä kulttuuri ja demokratiaministeri Alice Bah Kuhnke sanovat, että hallitus tahtoo myös mahdollistaa sen, että ihmiset saavat mahdollisuuden vaihtaa sukupuoltaan pelkästään juridisesti. Tämä tarkoittaisi sitä, että henkilö voi muuttaa juridista sukupuoltaan ilman lääketieteellisiä kehon muutoksia.

Hallituksen toiveen takana on se, että Ruotsin laki velvoittaa henkilöä fyysisesti muokkaamaan itseään leikkausten ja hormoniterapian kautta ennen kuin hän voi juridisesti muuttaa sukupuoltaan. Näin ollen hallitus tavoittelee omien sanojensa mukaan järjestelmää, jossa jokainen voi itse päättää seksuaalisen identiteettinsä.

Argumenttina lakimuutokselle hallitus käyttää sukupuolestaan epävarmojen mielenterveysongelmia. Sen sijaan, että valtio tarjoaisi heille mielenterveyshoitoa, Ruotsi haluaa edesauttaa heidän sekavaa käytöstään.

Lähde: SVT

3 KOMMENTIT

  1. Tässäkään asiassa ei tasa-arvo toteudu. Suomessa vain miehiltä vaaditaan alapään kuohinta ja lisääntymiskyvyttömäksi tuleminen. Naisten ei tarvitse ommella alapäätään umpeen tullakseen mieheksi. Keväällä luimme lehdistä, että edes synnyttäminen ei aiheuta transnaisille miessukupuolen menetystä kun se on kerran myönnetty. Näin siis Eurabiassa kun feministit saavat päättää.

    • Nainen ja mies ovat lähtökohtaisesti anatomisesti niin erilaisia, että tuota mainitsemaasi synnytys- ja penetraatiotien sulkemista pidetään kohtuuttomana.

      • Kysehän oli sukupuolen muuttamisesta, ei sen konservoinnista. Aiemman sukupuolenhan ei tulisi silloin näkyä missään saati toimia ihmisiä JAKAVANA tekijänä. Setassa toki ollaan eri mieltä. Eli taas nähtiin teidän näennäinen tasa-arvo.

Comments are closed.