Koti Uutisia Ruotsin Avestaan rakennetaan megamoskeija

Ruotsin Avestaan rakennetaan megamoskeija

2

Ruotsissa Avestan kunnassa kansalaiset ovat saaneet suuren suru-uutisen. Paikkakunnalle rakennetaan valtava moskeija. Moskeijassa tulee olemaan tilaa jopa 3 000 muslimille.

Päätös on herättänyt suurta huolta paikkakuntalaisten keskuudessa, sillä he eivät enää tunne turvallisuuden tunnetta omassa kotikunnassaan. Paikallisen Avesta Alternativet -puolueen edustaja Solveig Nilsson on erittäin kriittinen päätökselle.

“En esimerkiksi usko, että paikalliset liikennejärjestelyt kestävät tällaista rakennelmaa. Tänne tulee ilmestymään pitkiä jonoja, varsinkin perjantaisin, kun 3 000 muslimia on tulossa perjantairukoukseen – –.He voivat myös unohtaa ajatuksen siitä, että täällä sallittaisiin rukoushuutoja”, sanoo Nilsson.

Moskeijan tulevan sijainnin vieressä asuu eräs 70-vuotias paikallinen eläkeläinen. Vanhus on erittäin huolissaan omasta turvallisuudestaan tulevaisuudessa. “Ei tällä alueella ole turvallista elää, näin voin rehellisesti sanoa – –. Voin myös sanoa, että en aio poistua kodistani pimeyden laskun jälkeen. En edes, jos pitäisi käydä ruokakaupassa. En ikinä uskaltaisi tehdä sitä!”, sanoo 70-vuotias, joka haluaa pysyä nimettömänä.
 

Lähde: Samhällsnytt

2 KOMMENTIT

  1. Ruotsi rikastuu jälleen. On vaan käsittämätöntä miten nykyään kaikki vedetään vessanpöntöstä alas ja Eurooppa tuhotaan pimeälle keski ajalle. Uskomatonta.

Comments are closed.