Koti Uutisia Ruotsin äärivasemmisto kehottaa kannattajiaan raiskaamaan lapsia

Ruotsin äärivasemmisto kehottaa kannattajiaan raiskaamaan lapsia

12

Lauantaina 28.12. Ruotsin äärivasemmisto järjesti Kalmarissa mielenosoituksen. Mielenosoitusta oli mainostettu äärivasemmistolaisella verkkosivulla, jolla osallistujiksi oli ilmoittautunut 400 ihmistä.

"Puukota natsia ja raiskaa heidän lapsensa" on Ruotsin äärivasemmiston viesti.
“Puukota natsia ja raiskaa heidän lapsensa” on Ruotsin äärivasemmiston viesti.

Oli kuitenkin epäselvää, kuinka monta ihmistä oli lopulta osallistunut mielenosoitukseen. Mielenosoitus veti mukaansa vasemmistolaisia, paikallisia poliitikkoja ja antifasisteja. Paikallinen ruotsidemokraattien edustaja ei haluamisestaan huolimatta saanut osallistua tapahtumaan.

Järjestäjät ilmoittivat julistavansa mielenosoituksella “rakkautta” ja “heikompien suojelua pimeitä voimia vastaan” Rakkauden sijasta vasemmisto kuitenkin levitti myös toisenlaista viestiä. Jakamissaan tarroissa se kehottaa kannattajiaan “puukottamaan natsin” ja “raiskaamaan lapset”.

Vuoden aikana vasemmiston terrori on kohdistunut naisten, vanhusten ja maahanmuuttajien lisäksi myös pikkulapsiin.

 

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen:

Median ja äärivasemmiston liitto syventyy
Vääristelyä, mustamaalausta ja poliisivainoa
Raju yhteenotto äärivasemmiston kanssa Tukholmassa
Punainen mieli ja toiminta

12 KOMMENTIT

 1. Olisi kiinnostavaa kuulla Koivulaakson lausunto tästä tarran sisällöstä?

 2. Ja Kansallissosialismia sanotaan “vaaralliseksi” aatteeksi… Siis tuo äärivasemmisto on aivan sairasta porukkaa!

 3. No tuleeko raiskaamisen puolustaminen äärivasemmiston taholta jotenkin yllätyksenä? Nää samat tyypit kuitenkin puolustaa monikulttuurisuutta fanaattisesti, ja kaikkihan nyt varmaan tietää, että raiskaustilastoilla ja monikulttuurisuudella on epämiellyttävä linkki keskenänsä.

 4. Olen toisinaan miettinyt että voiko äärivasemmisto vajota enää alemmaksi. Näköjään voi.

 5. Levittäkää ihmiset tätä uutista kaikkialla, että “nukkuvatkin” ihmiset heräävät rasisminvastustajien ja punaisten sairaaseen maailmaan…

 6. ”heikompien suojelua pimeitä voimia vastaan”

  Huvittavaa, että aina ah niin rationaalisena esiintyvä hörhövasemmisto käyttää irrationaalista uskonnollista retoriikkaa ymmärtämättä sitä itsekään. Aidosti rationaalisen ja tieteellisen maailmankuvan omaava ihminen ei voisi koskaan puhua uskottavasti mistään “pimeyden voimista” ym. transsendenttisista satuvoimista.

 7. Äärivasemmistolta ei voi odottaa muuta kuin oman kulttuurin ja maan itsenäisyyden palauttamisen halveksuntaa. Tätä tuottaa kultalusikka suussa syntyneet pullamössölapset ja hyvin suomessakin otetaan mallia. On ihme tuo vasemmiston tuho-ihannointi: lisää pakolaisia, muslimeja ja kaikki menee läpi-ajattelua. Täysin selkärangatonta ja vastuutonta toimintaa

 8. Tästä ei varmaan saada ketään vastuuseen, koska julkaisun laatijalla ei liene päätoimittajaa. Toisin on asia Suomessa, jossa jatkossa sananvalta on rajoitettu koska päätoimittaja joutuu kantamaan siitä kaiken vastuun. Lain läpimeno tarvitsi ensimmäisen varoittavan esimerkin. Me kaikki tuntenemme tapauksen Magneettimedia ja Kärkkäinen.

  Jatkossa siis, jokaisen julkaisevan talon kannattaa palkata “halpa” päätoimittaja, joka ottaa mahdolliset tulevat tuomiot kontolleen. Mahdollisten aikaisempien lisäksi.

 9. Siis voi…päässä kihisee! Muutama sananen olis sanottavana, mut se olisi liian rumaa luettavaa.

 10. Parasta kai on, että eräät antifasistit Ruotsissa ovat keskustelufoorumeillaan kirjoitelleet, että natsit valittavat afan tarroista. Eräät afan tyypit kirjoittivat: “nytpähän ainakin natsit tietävät miltä tuntuu kun heidän lapsiaan raiskataan” ja “näistä lapsista tulisi kuitenkin natseja”.
  Mikähän lienee suomalaisten antifasisten linja? Lienee sama, sillä natseja vastaan on taisteltava kaikin tavoin on heidän iskulauseensa.

Comments are closed.