Koti Uutisia Ruotsidemokraattien johtaja: “Olen maahanmuuton kannalla”

Ruotsidemokraattien johtaja: “Olen maahanmuuton kannalla”

13

Ruotsalaispuolue Ruotsidemokraattien johtaja Jimmie Åkesson puhui Järvassa järjestetyillä politiikkaviikoilla lauantaina. Puheensa aikana hän toi esille seisovansa maahanmuuton puolella.

Åkessonin mukaan maahanmuutto Ruotsiin saa jatkua, vaikka hän saisi itse täyden päätäntävallan aiheesta. “Ruotsissa on aina ollut maahanmuuttoa ja tulee aina olemaan, vaikka saisin itse päättää. Tahdon sanoa tämän tulijoille: ‘Hei ja tervetuloa Ruotsiin. Tässä on meidän sääntömme. Mikäli hyväksyt nämä, saat jäädä!'”

Åkesson myös toi puheessaan ylpeänä esille, kuinka yhä useammat maahanmuuttajat äänestävät hänen puoluettaan samalla kun hän väitti itseään nationalistiksi.

Ruotsidemokraatit on maahanmuuttovastaiseksi kuvailtu puolue, joka on kuitenkin näkemyksiltään suurin piirtein Perussuomalaisista irtautuneen Uuden vaihtoehdon väen tasolla maahanmuuttokysymyksessä.

 

Lähde: Nordfront.se

13 KOMMENTIT

 1. Maanpetturi koko äijä! Luulisi Åkessonin ymmärtävän Ruotsin olevan äärimmäisen syvällä suossa maahanmuuton kanssa, mutta paksu tilipussi taitaa kiinnostaa enemmän.

 2. Jospa Jimmie tekeekin päinvastoin kuin Soini!

  Siis valehtelee ensin olevansa islamisaation kannalla, ja sitten kun saa veretseisauttavan vaalivoiton ja pääsee hallitukseen, ellei jopa pääministeriksi, niin kääntääkin takkinsa ja laittaa rajat kiinni!

  • Sillähän monet sanoman lieventäjät perustelevat pehmeämpää viestiänsä. Todellisuudessa heillä on paksumpi lompakko mielessä.

 3. Ja persujen uusi puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja varapj Laura Huhtasaari ovat sanoneet “terävöittävänsä” persujen linjan kohti tuota Ruotsidemokraattien linjaa, joka on vielä persujakin liberaalimpi ja löperömpi.

  • Lauralla daavidin tähti kaulassa Ylellä, ja Jussi myy aseita Israelin panokaveri saudeille.

 4. Voisin yrittää teeskennellä yllättynyttä, mutta se olisi turhaa. Keskiverto poliitikolla ei ole ideologiaa; he valitsevat vain oman puolensa, ja valehtelevat itsensä valtaan.

 5. Jos toodella hyvin käy. Niin, tämä on bluffia, että pääsisi hallitukseen, ja sitten alkaisi tapahtua. Mikä parasta, yksinkertaisella enemmistöllä. Peukut pystyyn! Olen skeptinen kuitenkin

Comments are closed.