Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsidemokraattien Åkesson: “Vaalea ja sinisilmäinen kansa ei toivottavaa”

Ruotsidemokraattien Åkesson: “Vaalea ja sinisilmäinen kansa ei toivottavaa”

7
Ruotsalaiset eivät enää saa olla vaaleita ja sinisilmäisiä, ainakaan mikäli Jimmie Åkesson saa päättää.

Ruotsidemokraattien puoluejohtajaa Jimmie Åkessonia haastateltiin sunnuntaina Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:lle. Haastattelijana toimi Martin Wicklin, joka on Söndagsintervjun-ohjelman vetäjä.

Kyseltyään ensin Åkessonin lapsuudesta ja nuoruudesta, puoluejohtajan roolista ja loppuunpalamisesta sekä siitä seuranneesta sairaslomailmoituksesta ja poissaolosta puoluejohtajan tehtävistä Wicklin alkoi painostaa Åkessonia kysymyksillä ruotsalaisuudesta.

Åkesson kommentoi, että kansa koostuu “suurimmaksi osaksi Ruotsissa syntyneistä ruotsalaisista”, mutta hän lisäsi, että “on myös muita, jotka kuuluvat kansaamme”. Nämä “muut” ovat Åkessonin mukaan ei-ruotsalaistaustaisia ihmisiä, jotka ovat “sopeutuneet yhteiskuntaan”.

– Kannatamme avointa ruotsalaisuutta, ruotsalaiseksi voi siis tulla, sanoi Åkesson.

Hänelle riittää, että ryhmällä on “yhteinen identiteetti”, jotta heistä muodostuu kansa.

– En ole koskaan nähnyt kansaa minään biologisena asiana. Emme tule palaamaan takaisin Melukylään emmekä tilanteeseen, jossa kaikki ruotsalaiset ovat vaaleita ja sinisilmäisiä. Se ei ole myöskään toivottavaa eikä tärkeää, Åkesson jatkaa.

Åkessonille on sen sijaan tärkeää luoda yhteiskunta, jossa on “niin vähän konflikteja kuin mahdollista” ja jossa on “korkea kotoutumisen aste”. Toisin sanoen siis yhteiskunta, jossa rotumuukalaiset ovat sekoittuneet ruotsalaiseen alkuperäisväestöön.

– Kun tulette tänne, teidän täytyy sopeutua enemmistöön siinä, mitä tulee perustavanlaatuisiin normeihin ja arvoihin, lopettaa Åkesson.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

 1. Ruotsidemokraatit ovat samanlainen maanpetturi -ja sionistipuolue kuin meidän omat perusjuntit. Ihan naurettavaa pilipali porukkaa, niin Åkersson kuin Halal-aho jne noiden pelleporukka.

 2. Juh, tämä siis on se Ruotsin “varteenotettava” maahanmuuttokriittinen vaihtoehto….samaa paskaa, kuin persutkin, mutta kääritty lite finare käärepaperiin….

 3. Jos nyt jätetään tuon tyyppiset “rajojen ylittävät” kommentit muualle.

 4. Jimmyn onneksi hän on vapaa muuttamaan maahan jossa tuntee itse olevansa tasapainossa väestön kanssa. Hänen ei ole pakko elää Ruotsisas loppuelämäänsä.

 5. Suomalainen vientituote oli kovaa valuuttaa -70 luvulla, työvoima ja geenit. Nyt ovat näköjään taas ruotsalaiset taantuneet, kuten suomenlahden kalakanta ilman suolapurkausta.
  Åkesson ei näytä tajuavan sitä, että mainitsemansa “kotoutus” toimii vain pinellä yksilömäärällä, ei tämänhetkisellä väestönvaihdosbuumilla.
  Kuten normaalissa itsenäisessä yhteiskunnassa, ulkoapäin tuleva rajallinen geenistö sekoittuu valtaväestöön, koska sen maahantuloa valvotaan.
  Nyt avoimilla rajoilla ei ole minkäänlaista kontrollia ja homma kääntyy päinvastaiseksi, etenkin ruotsissa jossa FST-etäisyys on jo kohtalaisen heikko muutenkin.

 6. Saa nähdä, toteutuuko tämä Ruotsin unelma, ennenkun urheat työntekijät ovat laittaneet paikat kuntoon.

Comments are closed.