Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsidemokraatit tukee homoadoptiota

Ruotsidemokraatit tukee homoadoptiota

3

Ruotsidemokraatit on jälleen ottanut askeleen kohti muita kansanpetturipuolueita. Puolue on ilmoittanut täyskäännöksestä homoadoptiolinjassaan. Siinä missä puolue on aikaisemmin vastustanut homojen oikeuksia adoptoida lapsia, aikovat he jatkossa puoltaa sitä. Puolueen linjanmuutoksesta kertoi puolueen puheenjohtaja Jimmie Åkesson Svenska Dagbladet -lehden haastattelussa.

– Olemme ennen vastustaneet sitä [homoadoptiota], mutta meistä on nyt tullut iso puolue. Itse olen ollut asian suhteen skeptinen, mutta arvoni ovat muuttuneet.

Linjanmuutoksesta herää äänestäjien keskuudessa kysymys siitä, onko kyseessä aito muutos puolueen arvomaailmassa vai onko kyse siitä, että puolue on nyt sopeutunut vallanpitäjien tahtoon. Kansallismielisten keskuudessa Åkessonin uusi linjaus nähdään uutena merkkinä siitä, ettei puolue enää edusta heitä vaan on muuttunut osaksi valtaeliittiä.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Kulkee ihan 1:1 linjassa PS:n linjausten kanssa. Sebastian ja musta mamba…Åkesson ja homoadoptio…..toivottavasti fiksut persut tajuaisivat, millaisessa revohkassa liikkuvat…

  2. Ahaa, kun tulee suureksi puolueeksi, arvot ovat kauppatavaraa. Kuten PS…

Comments are closed.