Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Ruotsidemokraatit otti kantaa homoadoption puolesta

Ruotsidemokraatit otti kantaa homoadoption puolesta

13
Kuva ruotsidemokraattien kokouksesta.

Sionistinen valeoppositiopuolue ruotsidemokraatit valmistautuu syksyn vaaleihin mielistelemällä kulttuurimarxisteja. Jopa puolueen vannoutuneimmat kannattajat ovat olleet kuitenkin hämillään kuultuaan puolue-eliitin kannasta homojen “perheisiin”.

Puolueen johtaja Jimmie Åkesson kommentoi aihetta, kun valtavirtainen Svenska Dagbladet kysyi häneltä, miksi puolue vastustaa “samaa sukupuolta olevien oikeutta [sic] adoptioon”.

– Itse asiassa kannatamme sitä [homoadoptiota] nykyään. Emme kannattaneet sitä ennen, mutta nykyään olemme suuri puolue, Åkesson perusteli puolueen uutta lapsivihamielistä linjaa.

Åkesson painotti, että puolue voi tulevaisuudessa kirjata homoadoptioiden kannattamisen myös viralliseen ohjelmaansa. Lisäksi puoluejohtaja muistutti, että ruotsidemokraatit ei kannata rotumuukalaisten pakkosiirtoa näiden kotimaihin.

Lähde: Right of the Right

13 KOMMENTIT

 1. Kumirankaisia rustoeläimiä. Kääntötakit tehneet taas kerran kauppansa…

 2. Haha, rappiodemokraatit ovat samanlainen sionisti- ja kulttuurimarxistien nuoleskelu puolue kuin meillä on perusjuntit (PS) 😄

  • Jep. Ei tullut enää onneksi yllätyksenä tämä. Viisat tiesivät persutkin HETI kusetukseksi. Itse menin kerran heitä äänestämään ennen kuin tajusin.

   • Minäkin äänestin heitä kerran. Mitään en saanut silläkään äänellä. Demokratia on valhe. Alkuperäinenkin demokratia tarkoitettiin sadoille aktiivisille ihmisille — ei koskaan miljoonille täysin eri tavoilla eläville massoille.

 3. Juutalainen Patrik Scheinin (toimii yliopiston dekaanina) tarkisti sionisti Laura Huhtasaaren gradun ja siinä oli runsaasti plagiointia.

  Juutalainen kommunisti Martin Scheinin on puolestaan tuttu suomalaisille YK:n ihmisoikeus”asiantuntijana”. Myös hän on Suomen kansalainen. Hänen ansiostaan Suomesta ei voitu aikoinaan karkottaa edes kymmeniin vakaviin rikoksiin syyllistyneitä Somaleja. Martin Scheinin oli myös henkilö, joka olisi halunnut Somalian rannikolla terrorisoineet merirosvot Suomeen oikeuskäsittelyyn. Martinin juutalainen isä toimi hammaslääkärinä Helsingissä.

  Juutalainen ei koskaan, ikinä, aja valkoisten kansojen asiaa. Tämän ymmärtäminen on ainoa tie kohti vapautta. Ruotsidemokraateissa toimii juutalaisia poliitikkoja, joita rahoittavat juutalaiset rahastot. He ovat olleet luomassa valeoppositiota yhdessä sionistien ihailijoiden kera.

  Juutalainen “kansallismielisten ymmärtäjäkin” tukee valeoppositiota vain, jotta nationalismi voitaisiin vesittää kompromissein niin pitkälle kuin Ruotsidemokraateissa on tehty, ja jotta valkoiset kansat eivät koskaan nousisi ja ottaisi takaisin täytyä itsemääräämisoikeutta omasta tulevaisuudestaan.

  Suomessa on myös juutalaistaustaisia poliitikkoja, jotka salaavat taustansa huolella: Harkimo, Enbuske, Jungner, Grahn-Salonen, Berner, Donner jne. Yliopistossa juutalaisilla on erityisen paljon vaikutusvaltaa johtaa mädätystä (Karmela Liebkin). Ylipäätään siellä, missä voi vaikuttaa mielipiteisiin. Heitä ja heidän politiikkansa palvelijoita on töissä myös Suomen ministeriöissä. Olen kuunnellut heitä kun he eivät ole tienneet, KETÄ istuu samassa pöydässä heidän kanssaan. Jokainen rasistiksi arveltu poliitikko puolueesta riippumatta haukuttiin karkeasti ja eräs uhattiin jopa tappaa niissä illanistujaisissa, vaikka ilta oli silloin vielä nuori. Tätä samaa sairasta koulukuntaa parveilee Suojelupoliisin helmoissa kertomassa, miten resursseja tulee jakaa.

  Ei ole ihme, että poliitikot eivät uskalla enää lausua mitään “keskuskomitean” vastaista tai isänmaallista täällä Suomessa. Viimeistään media tuhoaa heidän uransa ja jos pelote ei toimi, heidät ostetaan hiljaisiksi. Osa näistä alistujista ostetaan jo opintojen aikana (Stubb).

  Parlamentarismilla on Suomessa vessapaperin arvo kun kulttuurimarxismi pitää maassa ylintä valtaa. Ei ole olemassa nopeita ratkaisuja. Ja on turha vedota eliitin järkeen. He ovat jo puolensa valinneet hyväksymällä orjan osan shekeleitä vastaan.

  • Miten brittien kuningashuone liittyy sionisteihin, osaatko raottaa tätä mysteeria?

   • Suomessa on ollut vuodesta 1917 parlamentaristinen hallintotapa (tasavalta). Englannissa se on monarkia.

    • Mutta käytännössä kuningashuoneella ei ole kuin edustuksellinen tehtävä, protokollarouvia ja seurustelu-upseereita. Todellista valtakahvaa pitää pääministeri.

     Jos kuningashuoneella olisi ollut sanavaltaa, Hess olisi lentänyt Brittikoneella takaisin Berliiniin allekirjoitettu rauhansopimus kainalossaan. Mutta ei, koska Churchill.

   • Kuningashuone on ollut kontillaan pylly pystyssä juutalaispankkiirien edessä jo 1700-luvulta…kruununperimysjärjestyksessä seitsemäntenä lurkkiva Andrew hengailee pedofiililentoja ja -saaren omistavan jutkun seurassa. Eiköhän kuningashuone ole aika tiukasti jutkujen takataskussa

   • Jäi epäselväksi, mihin kohtaan mielipidettäni viittaat kysymykselläsi Englannin kuningashuoneesta. Euroopassa ei ole ainuttakaan monarkiaa eikä tasavaltaa, joka ei olisi sionistipankkiirien talutusnuorassa. Venäjä ja Yhdysvallat ovat kumpikin finanssieliitin johtamia maita, jotka vannovat uskollisuuttaan Israelille.

  • Kattava ja hyvä kommentti – kiitos!

   Kun emme täysin voi tietää ketkä ovat juutalaisia niin meidän tulee seurata periaatteita, jolloin ei ole väliä sillä onko taho juutalainen vai ei. Esimerkiksi valeoppositiot (PerusS ja Ruotsidemokraatit) ovat jo PERIAATTEELLISESTI niin hakoteillä, että ne tulee hylätä vaikka eivät koskaan olisi olleet missään yhteydessä juutalaisiin vaikuttajiin.

   Kun on periaatteet, niin pystymme suunnistamaan jopa täysin “pimeässä” – niitä periaatteita pitää vain alkaa radikaalilla ja tinkimättömällä tavalla käyttämään: jyrkkä ei demokratialle, jyrkkä ei cuck-käytökselle, jyrkkä ei rappiokulttuurille ja valtamedialle, jyrkkä ei kielen mädätykselle “rasismeineen” ja “seksismeineen” ja “homofobioineen”; jyrkkä kyllä täydelliselle itsemääräämisoikeudelle, kompromissittomalle itsenäisyydelle ja muukalaisten pois lähettämiselle.

  • Sen verran korjaan, että vapaussota 2.0 on nopeahko ratkaisu. Mutta tuolloin pitää luopua korulauseista ja oltava valmis laittamaan henkensäkin likoon….johon moni ei ole valmis. “Mutku se mukava elämä..mutku se asuntolaina..mutku se työpaikka”

Comments are closed.